Er dette første kig på Moto G10 Play?

0

RYGTE: Billeder er afsløret af det, som måske er den kommende Moto G10 Play. Se dem her.

Steve Hemmerstoffer har afsløret billeder af det som ventes at være Moto G10 Play (Kilde: Steve Hemmerstoffer)
Steve Hemmerstoffer har afsløret billeder af det som ventes at være Moto G10 Play (Kilde: Steve Hemmerstoffer)

Motorola lancerede Moto G9 Play tilbage i august, men allerede nu ser det ud til, at der arbejdes på en efterfølger til den budgettelefonen.

Motorola Moto G9 Play er nu annonceret

Steve Hemmerstoffer, der er kendt for at afsløre diverse smartphones før producenterne, har det billeder af det, som ventes at være Moto G10 Play. Den har angiveligt modelnummer XT-2117.

Der er mange ligheder mellem denne på billedet og Moto G9 Play, som er tilgængelig i butikkerne nu.

Ligesom Moto G9 Play vil XT-2117 også komme med en 6,5 tommer skærm. De fysiske mål på enheden vil være 165,3 x 75,4 x 9,2 mm. Dermed vil det ikke helt være de samme mål som G9 Play. Men næsten. Moto G9 Play måler: 165,2 x 75,7 x 9,2 mm.

Der er også lidt ændringer på kameraet og dens placering. Ligesom fingeraftrykslæseren også er rykket om på siden af enheden i stedet for på bagsiden.

Moto G10 Play ventes at komme med et batteri på 4.850 mAh. Dermed vil det også være lidt mindre end det, som er på Moto G9 Play, da den har et batteri på 5.000 mAh.

Ellers er det endnu for tidligt med alt for mange oplysninger om telefonen. Dog vil den blive offentliggjort inden for de næste uger, hvis Steve Hemmerstoffer får ret.

Mere til historien

Motorola har også haft stor succes med deres Edge-serie i år, hvor Edge+ i vores anmeldelse endte på 5 ud af 6 stjerner. Mens lillebroderen Motorola Edge fik topkarakter. Siden da er begge Edge-modeller endda reduceret kraftigt i pris.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer