Er dette første kig på Moto G10 Play?

RYGTE: Billeder er afsløret af det, som måske er den kommende Moto G10 Play. Se dem her.

Steve Hemmerstoffer har afsløret billeder af det som ventes at være Moto G10 Play (Kilde: Steve Hemmerstoffer)
Steve Hemmerstoffer har afsløret billeder af det som ventes at være Moto G10 Play (Kilde: Steve Hemmerstoffer)

Motorola lancerede Moto G9 Play tilbage i august, men allerede nu ser det ud til, at der arbejdes på en efterfølger til den budgettelefonen.

Motorola Moto G9 Play er nu annonceret

Steve Hemmerstoffer, der er kendt for at afsløre diverse smartphones før producenterne, har det billeder af det, som ventes at være Moto G10 Play. Den har angiveligt modelnummer XT-2117.

Der er mange ligheder mellem denne på billedet og Moto G9 Play, som er tilgængelig i butikkerne nu.

Ligesom Moto G9 Play vil XT-2117 også komme med en 6,5 tommer skærm. De fysiske mål på enheden vil være 165,3 x 75,4 x 9,2 mm. Dermed vil det ikke helt være de samme mål som G9 Play. Men næsten. Moto G9 Play måler: 165,2 x 75,7 x 9,2 mm.

Der er også lidt ændringer på kameraet og dens placering. Ligesom fingeraftrykslæseren også er rykket om på siden af enheden i stedet for på bagsiden.

Moto G10 Play ventes at komme med et batteri på 4.850 mAh. Dermed vil det også være lidt mindre end det, som er på Moto G9 Play, da den har et batteri på 5.000 mAh.

Ellers er det endnu for tidligt med alt for mange oplysninger om telefonen. Dog vil den blive offentliggjort inden for de næste uger, hvis Steve Hemmerstoffer får ret.

Mere til historien

Motorola har også haft stor succes med deres Edge-serie i år, hvor Edge+ i vores anmeldelse endte på 5 ud af 6 stjerner. Mens lillebroderen Motorola Edge fik topkarakter. Siden da er begge Edge-modeller endda reduceret kraftigt i pris.

Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Motorola er klar med 3 stærke nyheder

Motorola bygger videre på Edge-serien med 3 nye telefoner, der alle er til at betale – endda med fine specifikationer og et par overraskelser.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram