Er dette første kig på Moto G10 Play?

RYGTE: Billeder er afsløret af det, som måske er den kommende Moto G10 Play. Se dem her.

Steve Hemmerstoffer har afsløret billeder af det som ventes at være Moto G10 Play (Kilde: Steve Hemmerstoffer)
Steve Hemmerstoffer har afsløret billeder af det som ventes at være Moto G10 Play (Kilde: Steve Hemmerstoffer)

Motorola lancerede Moto G9 Play tilbage i august, men allerede nu ser det ud til, at der arbejdes på en efterfølger til den budgettelefonen.

Motorola Moto G9 Play er nu annonceret

Steve Hemmerstoffer, der er kendt for at afsløre diverse smartphones før producenterne, har det billeder af det, som ventes at være Moto G10 Play. Den har angiveligt modelnummer XT-2117.

Der er mange ligheder mellem denne på billedet og Moto G9 Play, som er tilgængelig i butikkerne nu.

Ligesom Moto G9 Play vil XT-2117 også komme med en 6,5 tommer skærm. De fysiske mål på enheden vil være 165,3 x 75,4 x 9,2 mm. Dermed vil det ikke helt være de samme mål som G9 Play. Men næsten. Moto G9 Play måler: 165,2 x 75,7 x 9,2 mm.

Der er også lidt ændringer på kameraet og dens placering. Ligesom fingeraftrykslæseren også er rykket om på siden af enheden i stedet for på bagsiden.

Moto G10 Play ventes at komme med et batteri på 4.850 mAh. Dermed vil det også være lidt mindre end det, som er på Moto G9 Play, da den har et batteri på 5.000 mAh.

Ellers er det endnu for tidligt med alt for mange oplysninger om telefonen. Dog vil den blive offentliggjort inden for de næste uger, hvis Steve Hemmerstoffer får ret.

Mere til historien

Motorola har også haft stor succes med deres Edge-serie i år, hvor Edge+ i vores anmeldelse endte på 5 ud af 6 stjerner. Mens lillebroderen Motorola Edge fik topkarakter. Siden da er begge Edge-modeller endda reduceret kraftigt i pris.

Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Motorola Edge 30 - officielle billeder og specifikationer lækket

Nye officielle billeder og specifikationer er lækket på den kommende "lillebror" til Motorola Edge 30 Pro. Læs hvad du kan forvente af Edge 30.

(mere…)
Nye budgetmobil til 1.900 kroner - mød Moto G52

Motorola kan noget med fornuftige telefoner til gode priser og nu har de lige introduceret en ny. Mød Motorola Moto G52.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram