Spotify klar med ny nyttig funktion

3

En ny funktion er klar til Spotify, der gør det muligt at søge på sangteksterne. Dermed får Spotify en funktion, som Apple Music har haft i flere år.

Spotify
Spotify er klar med en ny funktion, som gør det nemmere for dig, at høre sange, hvor du ikke kan huske kunstner eller sangtitlen. Du kan nemlig søge på noget af sangteksten.

Spotify er klar med en ny og ganske nyttig funktion til iOS og Android. Den nye funktion giver brugerne mulighed for at søge efter sange ud fra dens tekst. Dette er en funktion, som Apple Music har haft i nogle år, da den kom med iOS 12. Det skriver 9to5mac.com.

Ifølge 9to5mac.com er det Lina, der er Spotify designer, som har delt nyheden på Twitter.

Spotify har 300 millioner månedlige brugere

De fleste kan formentlig nikke genkendende til at ville høre en sang. Men hvor man ikke kan huske navnet på sangeren eller sangtitlen. Så kommer tjenester som Shazam en tilgode, da den så kan høre, hvad sangen hedder og hvem der synger den.

Mange har måske også måtte google sangteksten først før man har kunne afspille den på ens streamingtjeneste. Men nu er problemet altså måske løst.

Spotify har nemlig gjort det muligt at indtaste sangtekster og søge efter sange på den måde.

Selvom Apple Music altså har haft denne funktion før Spotify. Så er det fortsat Spotify, der er den største musikstreamingtjeneste på verdensplan.

Spotify er fortsat verdens største streaming musiktjeneste

I andet kvartal 2020 havde Spotify en markedsandel på 34 procent af alle betalende brugere på verdensplan. Mens Apple Music kom på andenpladsen med 21 procent efterfulgt af Amazon Music på tredjepladsen med 15 procent.

Musikstreaming oplever nedgang i væksten

Mere til historien

Den nye opdatering kommer en uge efter, at Spotify altså også forbedrede deres samarbejdsplaylister i sidste uge.

Læs også:
Spotify på vej med ny funktion ”group session”

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer