Snapchat er vækstet under coronapandemien

0

KORT NYT: Snapchat har netop fremlagt deres kvartalsregnskab, hvilket viser der er kommet flere brugere til under coronapandemien.

Snapchat
Snapchat er fortsat et populært socialt medier – særligt ved de unge – og coronapandemien har kun betydet flere brugere (Foto: Tero)

Snapchat har succes. Ved fremlæggelsen af kvartalregnskabet viste det sig, at de har haft en stigning i antallet af aktive brugere det seneste kvartal på 18 procent i forhold til samme kvartal sidste år.

Der er nu 249 millioner aktive brugere af Snapchat på verdensplan. Det er 5 millioner flere end ventet, da analytikere havde forventet Snapchat ville nå 244 millioner brugere dette kvartal. Det skriver DR, ifølge Reuters.

Subway Surfers Airtime er klar til SnapChat

I tredje kvartal 2019 havde Snapchat 210 millioner brugere. Det viser tal fra analysefirmaet Statista.

Snapchat blev lanceret i 2011 og er siden da blevet en populær besked-app, hvor der deles særligt billeder og video.

Sådan kommer det nye Snapchat til at se ud

Ifølge en undersøgelse fra 2019 var Snapchat amerikanske teenageres vigtigste sociale netværk.

I undersøgelsen svarede 53 procent af unge amerikanere mellem 15 og 25 år, at de brugte Snapchat. I forhold til andre sociale medier var dette den mest benyttede i målgruppen. Den scorede også 71 point ud af 100 i en brugertilfredshedsundersøgelse. Her kom Snapchat også foran Twitter og Facebook.

Mere til historien

Snapchat fik tilbage i starten af 2018 en større designændring. Dette betød, at mange brugere blev meget utilfredse og en underskriftsindsamling startede for at ”få det gamle Snapchat” tilbage. Snapchat ændrede tingene efterfølgende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer