Efter shitstorm: Snapchat vil ændre app

Snapchat lytter angiveligt til brugerne, men du skal ikke forvente at få den “gamle” app tilbage.

Ny Snapchat

Snapchat fik tidligere på året en række nye funktioner. Særligt funktionen til venstre blev ikke modtaget lige positivt af alle brugere. (Foto: Snap Inc.)

“Snapchat er blevet opdateret, men den store designopdatering af chat-applikationen er hadet af brugerne”, hed det for nylig i en historie på MereMobil.dk. Men alligevel mente det sociale medies direktør ikke, at man skulle give brugerne den gamle app tilbage. Men noget tyder på, at kritikken alligevel har haft sin rundgang i kontorerne hos Snap Inc. For nu lover selskabet bag Snapchat, at man vil ændre applikationen, som svar på den massive kritik. Det skriver Tek.no.

- Du kan ikke få den gamle Snapchat tilbage

Ifølge Snap Inc. er der kun tale om mindre ændringer af applikationen. Eksempelvis bliver det nemmere at skelne stories fra hinanden. Det skal blandt andet ske ved at dele stories fra venner og fremmede op i kategorierne “Friends” og “Discover”. Derudover vil den kommende opdatering også gøre det muligt at sortere “stories”, gruppechats og ”Subsribtions”. Ifølge Snapchat skal det gøre det muligt at skræddersy sin egen Snapchat-oplevelse.

I kølvandet på den berygtede Snapchat-opdatering opstod flere online underskriftsindsamlinger for at få det gamle design tilbage. I skrivende stund har den største af disse næsten over 1,2 millioner underskrifter på hjemmesiden Change.org. Alligevel vil Snapchat altså ikke give brugerne det gamle design tilbage. I stedet må de nøjes med små ændringer.

- Tæt kamp: Facebook taber de unge til Instagram og Snapchat

Direktøren i Snap Inc., der står bag Snapchat har tidligere fortalt, at de mange klager blot validerer ændringerne af applikationen. Og noget tyder på, at direktøren kan have ret. Snap Inc. aktie er gået markant frem siden opdateringens debut i starten af januar. Det fremgår af tal fra Google.

Mere til historien

Snapchat fik sin debut i 2012. I dag har det sociale medie ifølge Statista 187 millioner daglige aktive brugere. Facebook har ifølge samme statistik-tjeneste 1,4 milliarder daglige brugere.

Sådan fungerer Family Center i Snapchat

Snapchat har arbejdet på en funktion, som gør det muligt for forældre at ”overvåge”, hvem børnene snakker med.

(mere…)
Allerede 1 million abonnenter på Snapchat+

Den nye abonnements feature Snapchat+ har efter kun få uger fået mere end én million abonnenter.

(mere…)
Snapchat+ er nu tilgængelig i Danmark

Nu skal betale, hvis du vil have adgang til Snapchat+, der nu er tilgængelig i Danmark.

(mere…)
Ny funktion på Snapchat skal gøre det mere sikkert for unge

Snapchat har netop lanceret en ny funktion, som hedder Family Center. Denne funktion skal gøre brugen af Snapchat mere sikker for unge under 18 år.

(mere…)
SnapChat arbejder på betalingsløsning

SnapChat er i gang med de tidlige tests af et betalingsabonnement, som hedder SnapChat Plus.

(mere…)
Snapchat fixer fejl

KORT NYT: Snapchat har fixet fejlen, der betød at appen lukkede ned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram