Samsung Galaxy S20 FE er landet i butikkerne

Samsung har sendt deres nyeste medlem i Galaxy S20-familien i butikkerne. Galaxy S20 FE er kommet i handlen – se pris og tilgængelighed her.

Samsung Galaxy S20 FE (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S20 FE er klar i butikkerne (Foto: Samsung)

Det nyeste medlem i Samsung Galaxy S20-serien er klar til salg i butikker og webshops.

På Galaxy S20 FE får du mange af de funktioner, der kendes fra S20-serien. Det betyder, at du kan glæde dig til triple-kamera, skærm med høj opløsning og et stort batteri.

Samsung klar med ny hårdfør tablet - Galaxy Tab Active3

Galaxy S20 FE er en af de mere farverige telefoner, som Samsung har i sortiment. Den kommer i seks forskellige farver. Disse er: Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy og Cloud White.

-”Vi er glade for, at Galaxy S20 FE nu er tilgængelig i butikkerne i Danmark, og at endnu flere mennesker vil være i stand til at deltage i de mest populære og nyttige funktioner fra vores S20-serie. Galaxy S20 FE har ikke kun premium-funktioner, når det kommer til ydeevne, men skiller sig også ud med hensyn til design med den brede vifte af farvemuligheder,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark i en pressemeddelelse.

Skærmen er en 6,5 tommer Infinity-O Super AMOLED-skærm, som har 120 Hz opdateringshastighed. Derudover har mobilen enten 128 GB eller 256 GB intern hukommelse, alt efter hvilken variant du vælger. Dette kan også udvides med microSD-kort på op til 1 TB lagerplads.

Galaxy S20 FE har et 32 megapxiels frontkamera. Mens triple-kameraet på bagsiden kommer med 30x space zoom. Oversat til mere forståeligt sprog betyder det, at 3x optisk zoom kombineres med en AI-baseret digital zoom. Telefonen har et batteri på 4.500 mAh, der understøtter 25 watt hurtigopladning og 15 watt trådløs opladning. Galaxy S20 FE har også trådløs batterideling, hvilket gør du kan dele den med andre kompatible enheder.

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Note20 Ultra

Samsung Galaxy S20 FE har en vejledende pris på 5.199 kroner uden abonnement, hvis du kan ”nøjes” med 4G-varianten. Skal du have 5G-modellen, er prisen 5.999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Samsung har også sendt Galaxy Z Fold2 ud i butikkerne for lidt tid siden, men er man til denne så skal man finde lidt flere penge i lommerne. Den koster nemlig 16.000 kroner.

Her er Samsung Galaxy S23 Ultra

Nyt 200 megapixels kamera og ENDELIG Qualcomm-processor. Mød Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Galaxy S23-serien får Gorilla Glass Victus 2

Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23 kommer med et nyt og stærkere mobilglas, Victus 2.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
Pris og salgsstart lækket på Samsung Galaxy S23-serien

Samsung er på vej med Galaxy S23-serien, som offentliggøres om små to uger. Billeder, specifikationer og prisen er afsløret.

(mere…)
Hele Samsung Galaxy S23-serien er nu lækket

Billeder af alle de kommende Samsung Galaxy S23-modeller er lækket inden den officielle præsentation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram