Samsung Galaxy S20 FE er landet i butikkerne

Samsung har sendt deres nyeste medlem i Galaxy S20-familien i butikkerne. Galaxy S20 FE er kommet i handlen – se pris og tilgængelighed her.

Samsung Galaxy S20 FE (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S20 FE er klar i butikkerne (Foto: Samsung)

Det nyeste medlem i Samsung Galaxy S20-serien er klar til salg i butikker og webshops.

På Galaxy S20 FE får du mange af de funktioner, der kendes fra S20-serien. Det betyder, at du kan glæde dig til triple-kamera, skærm med høj opløsning og et stort batteri.

Samsung klar med ny hårdfør tablet - Galaxy Tab Active3

Galaxy S20 FE er en af de mere farverige telefoner, som Samsung har i sortiment. Den kommer i seks forskellige farver. Disse er: Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy og Cloud White.

-”Vi er glade for, at Galaxy S20 FE nu er tilgængelig i butikkerne i Danmark, og at endnu flere mennesker vil være i stand til at deltage i de mest populære og nyttige funktioner fra vores S20-serie. Galaxy S20 FE har ikke kun premium-funktioner, når det kommer til ydeevne, men skiller sig også ud med hensyn til design med den brede vifte af farvemuligheder,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark i en pressemeddelelse.

Skærmen er en 6,5 tommer Infinity-O Super AMOLED-skærm, som har 120 Hz opdateringshastighed. Derudover har mobilen enten 128 GB eller 256 GB intern hukommelse, alt efter hvilken variant du vælger. Dette kan også udvides med microSD-kort på op til 1 TB lagerplads.

Galaxy S20 FE har et 32 megapxiels frontkamera. Mens triple-kameraet på bagsiden kommer med 30x space zoom. Oversat til mere forståeligt sprog betyder det, at 3x optisk zoom kombineres med en AI-baseret digital zoom. Telefonen har et batteri på 4.500 mAh, der understøtter 25 watt hurtigopladning og 15 watt trådløs opladning. Galaxy S20 FE har også trådløs batterideling, hvilket gør du kan dele den med andre kompatible enheder.

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Note20 Ultra

Samsung Galaxy S20 FE har en vejledende pris på 5.199 kroner uden abonnement, hvis du kan ”nøjes” med 4G-varianten. Skal du have 5G-modellen, er prisen 5.999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Samsung har også sendt Galaxy Z Fold2 ud i butikkerne for lidt tid siden, men er man til denne så skal man finde lidt flere penge i lommerne. Den koster nemlig 16.000 kroner.

Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram