Qualcomm på vej med ny flagskibsprocessor

Qualcomm har inviteret til dette års Tech Summit, hvor vi plejer at få løftet sløret for næste flagskibschipset i rækken.

Qualcomm Snapdragon
Qualcomm ser ud til at lancere det næste Snapdragon-chipset i starten af december.

Vi er efterhånden ved at være så langt, at vi kan kalde det ’slutningen af 2020’. Det betyder blandt andet, at vi godt kan begynde at se frem mod det næste flagskibschipset fra Qualcomm, der vidt og bredt forventes at gå under navnet, Snapdragon 875.

Der ser ud til, at Qualcomm følger sin vanlige lanceringsplan. Producenten har nemlig inviteret til den årlige Qualcomm Snapdragon Tech Summit. Arrangementet bliver, ikke overraskende, digitalt og kommer til at løbe af stablen den 1. og 2. december.

Galaxy Note20 Ultra med Exynos slår ikke Snapdragon-telefoner

Selvom Qualcomm ikke specifikt nævner Snapdragon 875, er det som regel under Tech Summit, at producenten lancerer den slags produkter.

I en email, der fulgte med invitationen, nævner Qualcomm ’premium-tier mobile performance’ – altså topklasse ydeevne, skriver Android Authority. Det vil derfor overraske meget, hvis Qualcomm ikke lancerer Snapdragon 875.

Det kommende flagskibschipset må forventes at blive det hurtigste og mest energibesparende 5G-chipset fra Qualcomm – der er selvfølgelig heller ikke så mange forgængere. Chipsettet får med al sandsynlighed debut, når Samsung lancerer næste generation af Galaxy S, som vi forventer at se til februar.

Qualcomm vil oplade din telefon på et kvarter

Der går desuden rygter om, at Snapdragon 875 kommer i en række ’lite’-versioner, der skal holde priserne nede på bestemte modeller.

Tech Summit er i øvrigt en årligt tilbagevendende event, der foregår i Hawaii. For de heldige journalister, der bliver inviteret, markerer arrangementet slutningen på tech-året. I år bliver det som nævnt afholdt digitalt, ligesom alle andre store events i 2020.

Mere til historien

Det blev i år, at 5G for alvor tog fat. Qualcomm estimerer, at der er solgt mellem 175- og 225 millioner 4G-telefoner i 2020.

Qualcomm klar med ny processor til budgettelefoner

Snapdragon 4 Gen 2 er en ny processor fra Qualcomm til budgettelefoner på Android-platformen, som giver bedre ydeevne.

(mere…)
Qualcomm klar med ny processor - Snapdragon 7+ Gen 2 

Qualcomm har for kort tid siden annonceret den nye Snapdragon 7+ Gen 2 processor, der er processoren for midrange-telefoner.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 3 lanceres måske tidligt i år

RYGTE: Næste generation af Qualcomms flagskibsprocessor ventes at få navnet Snapdragon 8 Gen 3. Rygterne svirrer om tidlig lancering.

(mere…)
Endelig! Qualcomm på Samsung-topmodeller

Exynos-chipsettet er skiftet ud med Qualcomm på Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Qualcomm har annonceret processoren Snapdragon 782G

I stilhed har Qualcomm netop præsenteret processoren Snapdragon 782G, som er efterfølgeren til Snapdragon 778G+.

(mere…)
Disse bekræfter mobiler med Snapdragon 8 Gen 2 processor

Motorola, Xiaomi og flere andre Android-producenter bekræfter kommende flagskibstelefoner med Snapdragon 8 Gen 2 processoren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram