Galaxy Note20 Ultra med Exynos slår ikke Snapdragon-telefoner

Samsungs egen processor, Exynos 990, slår ikke ydelsen i telefoner med Snapdragon 865 processorer.

Samsunh Galaxy Note20
Samsunh Galaxy Note20 Ultra slår ikke telefoner med Snapdragon 865 processor i en måling der kan ses hos Geekbench (Foto: Onleaks / Samsung)

Samsung lancerer snart Galaxy Note20-serien. Disse bliver, i hvert fald i vores markedsområde, født med Samsung Exynos 990 processoren. Hvis du er note-fan og rå hestekræfter er vigtigt for dig, så bliver du skuffet.

I benchmarkdatabasen Geenbench 5 er Galaxy Note20 Ultra i Exynos-varianten poppet frem. Målingen giver en single-core score på 928 point og 2.721 point på multi-core-målingen. Det er målt på en Note20 Ultra udgave med 12 GB RAM.

Ser vi på en tilsvarende test af Motorola Edge+, der kører på Qualcomm Snapdragon 865 chipsettet, så ligger denne på 918 point i single-core og 3.377 point i multi-core. OnePlus 8 Pro henter 3.138 i multi-core og 888 i single-core testen i nogle af målingerne på Geekbench 5. OnePlus 8 Pro benytter også Snapdragon 865.

Galaxy Note20 Ultra er endnu ikke nået ud på markedet. Derfor kan Samsung stadig nå at justere ting inden releasen. Målingen er helt sikkert foretaget på en ikke salgsklar udgave.

En ting er benchmarktal. En anden ting er hvad kan telefonen reelt, når det kommer til det almindelige brug. Det svar får vi først når anmeldereksemplarerne begynder at lande på vores borde.

På MereMobil.dk følger vi Samsungs lancering af Note20-serien tæt.

LÆS OGSÅ: Her er Samsungs Galaxy Note20-lineup

Mere til historien

Samsung har haft tradition for at lancere topmodeller med Exynos-processorer i vores markedsområde. I USA har vi tidligere set varianter med Qualcomm-processor.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram