OnePlus afslører designet på OnePlus 8T

3

OnePlus har løftet sløret for designet på OnePlus 8T. 8T kommer med en blank glasbagside, der skulle modstå fedtede fingre bedre.

OnePlus har fremvist designet på OnePlus 8T i en kort teaser-video. (Foto: OnePlus)

OnePlus er klar til lanceringen af den næste flagskibsmodel, OnePlus 8T, den 14. oktober. Selvom selve lanceringen ligger fem dage væk, har OnePlus allerede afsløret designet på telefonen, skriver Androidcentral.

OnePlus 8T er større end OnePlus 8

De første officielle billeder viser OnePlus 8T i farven Aquamarine Green. I et opslag på OnePlus’ fællesskabsside fortæller direktør, Pete Lau, at det blanke bagcover på den nye Aquamarine Green-variant af OnePlus 8T bruger diffus refleksion til at bevare den blanke tekstur af glasset, som mange mennesker kan lide, samtidig med at mængden af ​​fingeraftryk mindskes.

På almindeligt dansk: Telefonen kan (bedre)nmodstå fedtede fingre.

Pete Lau fortæller desuden, at man igennem udviklingsprocessen har testet hundredvis af film, før man til sidst fandt den ideelle type, som består af syv lag, der blandt andet giver den unikke nuance mellem grøn og blå. Ifølge Pete Lau kunne OnePlus aldrig have opnået den farve, ved at benytte sig af den konventionelle produktion af film.

Oneplus 8T forventes at komme med et 120 Hz Fluid AMOLED display på 6,55 tommer. Ligesom OnePlus 8-serien, vil 8T få Qualcomms Snapdragon 865-chipset. Kameraet vil bestå af et hovedobjektiv på 48 megapixel, et ultravidvinkelobjektiv på 16 megapixel, en makrolinse på 5 megapixel og en sensor på 2 megapixel til portrætfoto.

OnePlus på vej med en række nye produkter

Det forventes også, at OnePlus 8T kommer med et batteri på 4.500 mAh, der understøtter 65W-hurtigopladning. Styresystemet bliver Android 11 med brugerfladen OxygenOS 11 lagt på toppen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I modsætning til de tidligere år, har OnePlus bekræftet, at der ikke kommer en OnePlus 8T Pro. Ifølge Pete Lau er OnePlus 8 Pro nemlig så god, at det ikke giver mening at lancere en 8T Pro.

Tidligere artikelTop-10: De mest solgte mobiler i september 2020
Næste artikelMine billeder taget med Nokia 8.3 5G
Robin er tech-journalist med flere års erfaring fra danske og internationale medier. Han ved, hvad der er værd at vide om det danske telemarked og har en stor forkærlighed for forbrugerelektronik; telefoner, bærbar lyd eller smarthome. Robin lever af at dække nyheder og skrive anmeldelser om alt fra mobilabonnementer til el-løbehjul. Robin tager også gerne en nørdet snak om videospil.
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer