OnePlus afslører designet på OnePlus 8T

OnePlus har løftet sløret for designet på OnePlus 8T. 8T kommer med en blank glasbagside, der skulle modstå fedtede fingre bedre.

OnePlus har fremvist designet på OnePlus 8T i en kort teaser-video. (Foto: OnePlus)

OnePlus er klar til lanceringen af den næste flagskibsmodel, OnePlus 8T, den 14. oktober. Selvom selve lanceringen ligger fem dage væk, har OnePlus allerede afsløret designet på telefonen, skriver Androidcentral.

OnePlus 8T er større end OnePlus 8

De første officielle billeder viser OnePlus 8T i farven Aquamarine Green. I et opslag på OnePlus’ fællesskabsside fortæller direktør, Pete Lau, at det blanke bagcover på den nye Aquamarine Green-variant af OnePlus 8T bruger diffus refleksion til at bevare den blanke tekstur af glasset, som mange mennesker kan lide, samtidig med at mængden af ​​fingeraftryk mindskes.

På almindeligt dansk: Telefonen kan (bedre)nmodstå fedtede fingre.

Pete Lau fortæller desuden, at man igennem udviklingsprocessen har testet hundredvis af film, før man til sidst fandt den ideelle type, som består af syv lag, der blandt andet giver den unikke nuance mellem grøn og blå. Ifølge Pete Lau kunne OnePlus aldrig have opnået den farve, ved at benytte sig af den konventionelle produktion af film.

Oneplus 8T forventes at komme med et 120 Hz Fluid AMOLED display på 6,55 tommer. Ligesom OnePlus 8-serien, vil 8T få Qualcomms Snapdragon 865-chipset. Kameraet vil bestå af et hovedobjektiv på 48 megapixel, et ultravidvinkelobjektiv på 16 megapixel, en makrolinse på 5 megapixel og en sensor på 2 megapixel til portrætfoto.

OnePlus på vej med en række nye produkter

Det forventes også, at OnePlus 8T kommer med et batteri på 4.500 mAh, der understøtter 65W-hurtigopladning. Styresystemet bliver Android 11 med brugerfladen OxygenOS 11 lagt på toppen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

I modsætning til de tidligere år, har OnePlus bekræftet, at der ikke kommer en OnePlus 8T Pro. Ifølge Pete Lau er OnePlus 8 Pro nemlig så god, at det ikke giver mening at lancere en 8T Pro.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Første officielle glimt af OnePlus 12

OnePlus har afsløret et billede og en video af den kommende OnePlus 12 . Se den næste topmodel her.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Nu kommer den fede sorte udgave af OnePlus Open

Hold inde med bestillingen af OnePlus Open hvis det er den sorte farve, der tænder dig.

(mere…)
OnePlus bekræfter Snapdragon 8 Gen 3 i flagskibsmodel

OnePlus har bekræftet, at deres næste topmodel kommer med Snapdragon 8 Gen 3 processoren og 16 GB RAM.

(mere…)
Har jeg taget fejl af OnePlus Open?

Min test af OnePlus Open endte lavt i forhold til flere andre techmedier. Har jeg fejlvurderet OnePlus Open?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram