OnePlus afslører designet på OnePlus 8T

OnePlus har løftet sløret for designet på OnePlus 8T. 8T kommer med en blank glasbagside, der skulle modstå fedtede fingre bedre.

OnePlus har fremvist designet på OnePlus 8T i en kort teaser-video. (Foto: OnePlus)

OnePlus er klar til lanceringen af den næste flagskibsmodel, OnePlus 8T, den 14. oktober. Selvom selve lanceringen ligger fem dage væk, har OnePlus allerede afsløret designet på telefonen, skriver Androidcentral.

OnePlus 8T er større end OnePlus 8

De første officielle billeder viser OnePlus 8T i farven Aquamarine Green. I et opslag på OnePlus’ fællesskabsside fortæller direktør, Pete Lau, at det blanke bagcover på den nye Aquamarine Green-variant af OnePlus 8T bruger diffus refleksion til at bevare den blanke tekstur af glasset, som mange mennesker kan lide, samtidig med at mængden af ​​fingeraftryk mindskes.

På almindeligt dansk: Telefonen kan (bedre)nmodstå fedtede fingre.

Pete Lau fortæller desuden, at man igennem udviklingsprocessen har testet hundredvis af film, før man til sidst fandt den ideelle type, som består af syv lag, der blandt andet giver den unikke nuance mellem grøn og blå. Ifølge Pete Lau kunne OnePlus aldrig have opnået den farve, ved at benytte sig af den konventionelle produktion af film.

Oneplus 8T forventes at komme med et 120 Hz Fluid AMOLED display på 6,55 tommer. Ligesom OnePlus 8-serien, vil 8T få Qualcomms Snapdragon 865-chipset. Kameraet vil bestå af et hovedobjektiv på 48 megapixel, et ultravidvinkelobjektiv på 16 megapixel, en makrolinse på 5 megapixel og en sensor på 2 megapixel til portrætfoto.

OnePlus på vej med en række nye produkter

Det forventes også, at OnePlus 8T kommer med et batteri på 4.500 mAh, der understøtter 65W-hurtigopladning. Styresystemet bliver Android 11 med brugerfladen OxygenOS 11 lagt på toppen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

I modsætning til de tidligere år, har OnePlus bekræftet, at der ikke kommer en OnePlus 8T Pro. Ifølge Pete Lau er OnePlus 8 Pro nemlig så god, at det ikke giver mening at lancere en 8T Pro.

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

KORT NYT: Nye billeder af OnePlus Open viser et anderledes design end først antaget.

(mere…)
OnePlus Open: Ny foldbar kommer IKKE i denne måned

Den første foldbare smartphone fra OnePlus lanceres alligevel ikke i slutningen af august.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram