OnePlus afslører designet på OnePlus 8T

OnePlus har løftet sløret for designet på OnePlus 8T. 8T kommer med en blank glasbagside, der skulle modstå fedtede fingre bedre.

OnePlus har fremvist designet på OnePlus 8T i en kort teaser-video. (Foto: OnePlus)

OnePlus er klar til lanceringen af den næste flagskibsmodel, OnePlus 8T, den 14. oktober. Selvom selve lanceringen ligger fem dage væk, har OnePlus allerede afsløret designet på telefonen, skriver Androidcentral.

OnePlus 8T er større end OnePlus 8

De første officielle billeder viser OnePlus 8T i farven Aquamarine Green. I et opslag på OnePlus’ fællesskabsside fortæller direktør, Pete Lau, at det blanke bagcover på den nye Aquamarine Green-variant af OnePlus 8T bruger diffus refleksion til at bevare den blanke tekstur af glasset, som mange mennesker kan lide, samtidig med at mængden af ​​fingeraftryk mindskes.

På almindeligt dansk: Telefonen kan (bedre)nmodstå fedtede fingre.

Pete Lau fortæller desuden, at man igennem udviklingsprocessen har testet hundredvis af film, før man til sidst fandt den ideelle type, som består af syv lag, der blandt andet giver den unikke nuance mellem grøn og blå. Ifølge Pete Lau kunne OnePlus aldrig have opnået den farve, ved at benytte sig af den konventionelle produktion af film.

Oneplus 8T forventes at komme med et 120 Hz Fluid AMOLED display på 6,55 tommer. Ligesom OnePlus 8-serien, vil 8T få Qualcomms Snapdragon 865-chipset. Kameraet vil bestå af et hovedobjektiv på 48 megapixel, et ultravidvinkelobjektiv på 16 megapixel, en makrolinse på 5 megapixel og en sensor på 2 megapixel til portrætfoto.

OnePlus på vej med en række nye produkter

Det forventes også, at OnePlus 8T kommer med et batteri på 4.500 mAh, der understøtter 65W-hurtigopladning. Styresystemet bliver Android 11 med brugerfladen OxygenOS 11 lagt på toppen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I modsætning til de tidligere år, har OnePlus bekræftet, at der ikke kommer en OnePlus 8T Pro. Ifølge Pete Lau er OnePlus 8 Pro nemlig så god, at det ikke giver mening at lancere en 8T Pro.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
En god telefon jeg ikke kan anbefale

EP113: OnePlus 10T er en god smartphone. Lyt med og hør, hvorfor denne fine mobil ikke kan anbefales.

(mere…)
OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram