OnePlus 8T er klar i butikkerne

OnePlus offentliggjorde flagskibet for dette efterår i sidste uge. Nu er OnePlus 8T klar på butikshylderne i Danmark.

OnePlus 8T
OnePlus 8T er efterfølgeren til forårets topmodel og her er flere af fejlene fra OnePlus 8 Pro rettet (Foto: OnePlus)

OnePlus har præsenteret OnePlus 8T, som er flagskibet fra den kinesiske producent dette efterår. Telefonen blev præsenteret i sidste uge og er allerede nu klar i handlen.

OnePlus 8T kommer i år uden “pro-versionen”, men det er bestemt ikke et problem. Vi har i vores test af 8T været yderst begejstret og nærmest følt 8T var en pro-version i sig selv.

I forhold til OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, som blev lanceret i foråret, er der denne gang rettet op på mange af de fejl, der var på disse. Særligt softwaremæssigt.

ANMELDELSE: OnePlus 8T er en topmodel til den helt rigtige pris

I vores test kalder John G. faktisk OnePlus 8 Pro for “overflødig”. 

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8T: Priserne på OnePlus 8T starter fra 4.699 kroner. Se detaljerne og bestil her %%%%

Sikkert er det i hvert fald, at OnePlus 8T klarer sig super godt i testen og får en masse rosende ord med på vejen.

OnePlus 8T kommer med 5G understøttelse, 120 Hz opdateringshastighed på skærmen og 65 watts hurtigopladning. Dette er blot nogle af de punkter, hvor du virkelig føler, at der er meget telefon for pengene.

OnePlus 8T er officiel – 65 watt hurtigopladning

Du får rigtigt meget på OnePlus 8T, men noget af det du ikke får, er trådløs opladning. På nuværende tidspunkt er det kun OnePlus 8 Pro, som tilbyder dette. Så det kunne tyde på, at det er en “pro-feature“ hos OnePlus.

OnePlus 8T kommer i konfigurationer med enten 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse eller 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Prisen på OnePlus 8T er 4.699 kroner for modellen med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den store model med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse koster 5.399 kroner. Priserne er uden abonnement.

OnePlus 8T vil blive forhandlet hos Telia, Call Me, 3, Oister, Elgiganten og ProShop. 

Du kan få begge konfigurationer af OnePlus 8T i farven Aquamarine Green, mens den mindste konfiguration også bliver tilgængelig i farven Lunar Silver.

Mere til historien

OnePlus har også tidligere i år haft stor succes med OnePlus Nord. Her får du også virkelig meget telefon for pengene, men det er en midrange-model og altså ikke et “flagskib”, som OnePlus 8/8T-serien er.

OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Nord bliver måske et selvstændigt brand

Rygterne svirrer netop nu om, at OnePlus måske vil gøre "Nord" til et selvstændigt brand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram