OnePlus 8T er klar i butikkerne

2

OnePlus offentliggjorde flagskibet for dette efterår i sidste uge. Nu er OnePlus 8T klar på butikshylderne i Danmark.

OnePlus 8T
OnePlus 8T er efterfølgeren til forårets topmodel og her er flere af fejlene fra OnePlus 8 Pro rettet (Foto: OnePlus)

OnePlus har præsenteret OnePlus 8T, som er flagskibet fra den kinesiske producent dette efterår. Telefonen blev præsenteret i sidste uge og er allerede nu klar i handlen.

OnePlus 8T kommer i år uden “pro-versionen”, men det er bestemt ikke et problem. Vi har i vores test af 8T været yderst begejstret og nærmest følt 8T var en pro-version i sig selv.

I forhold til OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, som blev lanceret i foråret, er der denne gang rettet op på mange af de fejl, der var på disse. Særligt softwaremæssigt.

ANMELDELSE: OnePlus 8T er en topmodel til den helt rigtige pris

I vores test kalder John G. faktisk OnePlus 8 Pro for “overflødig”. 

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8T: Priserne på OnePlus 8T starter fra 4.699 kroner. Se detaljerne og bestil her %%%%

Sikkert er det i hvert fald, at OnePlus 8T klarer sig super godt i testen og får en masse rosende ord med på vejen.

OnePlus 8T kommer med 5G understøttelse, 120 Hz opdateringshastighed på skærmen og 65 watts hurtigopladning. Dette er blot nogle af de punkter, hvor du virkelig føler, at der er meget telefon for pengene.

OnePlus 8T er officiel – 65 watt hurtigopladning

Du får rigtigt meget på OnePlus 8T, men noget af det du ikke får, er trådløs opladning. På nuværende tidspunkt er det kun OnePlus 8 Pro, som tilbyder dette. Så det kunne tyde på, at det er en “pro-feature“ hos OnePlus.

OnePlus 8T kommer i konfigurationer med enten 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse eller 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Prisen på OnePlus 8T er 4.699 kroner for modellen med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den store model med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse koster 5.399 kroner. Priserne er uden abonnement.

OnePlus 8T vil blive forhandlet hos Telia, Call Me, 3, Oister, Elgiganten og ProShop. 

Du kan få begge konfigurationer af OnePlus 8T i farven Aquamarine Green, mens den mindste konfiguration også bliver tilgængelig i farven Lunar Silver.

Mere til historien

OnePlus har også tidligere i år haft stor succes med OnePlus Nord. Her får du også virkelig meget telefon for pengene, men det er en midrange-model og altså ikke et “flagskib”, som OnePlus 8/8T-serien er.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer