Mine billeder taget med Nokia 8.3 5G

0

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Nokia 8.3 5G.

Kameraet og billederne er stort set altid det første, at jeg bliver spurgt om, når jeg anmelder en smartphone. Jeg går også selv op i, at have et godt kamera – eller i hvert fald ikke et direkte elendigt kamera, så jeg forstår udmærket spørgsmålet. I dag er virkeligheden, at uanset hvilken smartphone du vælger, så er kameraet ret fornuftigt. Selvfølgelig er nogle bedre end andre, men ofte skal forskellene findes i detaljerne.

En af de seneste telefoner jeg har anmeldt, er Nokia 8.3 5G, hvor den højeste opløsning er 64 megapixels i sensoren.

Nokia 8.3 5G profileres ikke som en kameramobil, men derfor kan vi jo godt se nærmere på de billeder, der kommer ud af kameraet i telefonen.

I galleriet herunder kan du se en række hverdagsbilleder, jeg har taget med telefonen. Efterfølgende har jeg løftet dem en smule i den simple redigering som Google Fotos, der er standard-fotoappen på Nokia 8.3 5G, tilbyder. Dette har jeg gjort, for at vise lidt at det potentiale der gemmer sig.

Som du kan se, er der faktisk kommet et par hæderlige skud i kassen. Telefonen har sin styrke på generelle hverdagsbilleder, hvor lyset er godt. Den klarer sig mindre godt ved aften- og natbelysning. Desuden er makro-muligheden ikke noget du skal bruge tid på.

I nedenstående liste af udvalgte billeder, har jeg fundet de bedste billeder, jeg tog i testperioden.

Vil du vide hvad telefonen ellers byder på, så kan du her læse min anmeldelse af Nokia 8.3 5G.

Nokia 8.3 5G markedsføres i Danmark primært mod erhvervsmarkedet. Telefonen er da også med i Googles krav- og anbefalinger under Android Enterprise Recommended. Desuden er telefonen relevant at se nærmere på, hvis du går efter en smartphone, der ikke ejes af kinesiske selskaber.

GALLERI

Mere til historien

Nokia 8.3 5G er født med Android 10, men den er på listen over Nokia-telefoner, der inden udgangen af 2020 bliver opdateret til Android 11.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer