Mine billeder taget med Nokia 8.3 5G

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Nokia 8.3 5G.

Kameraet og billederne er stort set altid det første, at jeg bliver spurgt om, når jeg anmelder en smartphone. Jeg går også selv op i, at have et godt kamera – eller i hvert fald ikke et direkte elendigt kamera, så jeg forstår udmærket spørgsmålet. I dag er virkeligheden, at uanset hvilken smartphone du vælger, så er kameraet ret fornuftigt. Selvfølgelig er nogle bedre end andre, men ofte skal forskellene findes i detaljerne.

En af de seneste telefoner jeg har anmeldt, er Nokia 8.3 5G, hvor den højeste opløsning er 64 megapixels i sensoren.

Nokia 8.3 5G profileres ikke som en kameramobil, men derfor kan vi jo godt se nærmere på de billeder, der kommer ud af kameraet i telefonen.

I galleriet herunder kan du se en række hverdagsbilleder, jeg har taget med telefonen. Efterfølgende har jeg løftet dem en smule i den simple redigering som Google Fotos, der er standard-fotoappen på Nokia 8.3 5G, tilbyder. Dette har jeg gjort, for at vise lidt at det potentiale der gemmer sig.

Som du kan se, er der faktisk kommet et par hæderlige skud i kassen. Telefonen har sin styrke på generelle hverdagsbilleder, hvor lyset er godt. Den klarer sig mindre godt ved aften- og natbelysning. Desuden er makro-muligheden ikke noget du skal bruge tid på.

I nedenstående liste af udvalgte billeder, har jeg fundet de bedste billeder, jeg tog i testperioden.

Vil du vide hvad telefonen ellers byder på, så kan du her læse min anmeldelse af Nokia 8.3 5G.

Nokia 8.3 5G markedsføres i Danmark primært mod erhvervsmarkedet. Telefonen er da også med i Googles krav- og anbefalinger under Android Enterprise Recommended. Desuden er telefonen relevant at se nærmere på, hvis du går efter en smartphone, der ikke ejes af kinesiske selskaber.

GALLERI

Mere til historien

Nokia 8.3 5G er født med Android 10, men den er på listen over Nokia-telefoner, der inden udgangen af 2020 bliver opdateret til Android 11.

Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Sony Xperia Pro-I test | Kameratelefonen udover det sædvanlige

TEST: Sony følger sjældent den slagne vej, når det kommer til telefoner og det giver både plusser og minusser på den nye Xperia Pro-I, som vi har testet.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram