Lenovo Legion Phone Duel kan nu forudbestilles

Det er fra i dag muligt at forudbestille den nye gaming-smartphone Legion Phone Duel fra Lenovo.

Lenovo er klar med ny gamertelefon Legion Phone Duel (Foto: Lenovo)
Lenovo er klar med ny gamertelefon Legion Phone Duel (Foto: Lenovo)

Lenovo offentliggjorde allerede i sommer deres bud på en gaming-smartphone. Navnet er Lenovo Legion Phone Duel.

Telefonen lander i handlen i slutningen af måneden, men kan allerede nu forudbestilles.

Spændende gamertelefon: Lenovo Legion Phone Dual

Og ud fra specifikationerne at dømme, så virker det til at være en spændende telefon.

Lenovo Legion Phone Duel er ligesom Asus Rog Phone 3 en stor og ”tung” telefon. 239 gram vejer Legion Phone Duel, mens de fysiske mål er på 16,9 centimeter i højden og 7,9 centimeter i bredden.

Skærmen er en 6,65 tommer Fuld HD AMOLED skærm med opdateringshastigheder på op til 144 Hz. Skærmopløsningen er på 2340 x 1080 pixels. Derudover har den Snapdragon 865+ processoren fra Qualcomm, hvilket blandt andet betyder 5G-understøttelse.

Telefonen har også væskebaseret kølesystem, så telefonen forhåbentlig kan klare en hård belastning, når du ikke kan stoppe med at spille.

Derudover kommer den i to forskellige konfigurationer, hvor den ene har 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, mens den anden har hele 16 GB RAM og 512 GB intern hukommelse.

Telefonen har to batterier på hver 2.500 mAh, som understøtter hurtigopladning med enten 65 watt eller 90 watt effekt. Så løber du tør for strøm, så er den ikke længe om at lade op.

Du kan købe konfigurationen med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse for 6.999 kroner. Den store model med 16 GB RAM og 512 GB intern hukommelse koster 8.499 kroner. Begge priser er uden abonnement.

Du kan forudbestille Lenovo Legion Phone Duel på Lenovos hjemmeside.    

Billeder af Lenovo Legion Phone Duel

Mere til historien

Topmodellerne er efterhånden så kraftige, at mange af disse også vil kunne klare meget af det gamertelefonerne kan. Men det ser ud til, at gamertelefonerne for alvor gør indtog i 2020.

Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Lenovo klar med nye smartglasses

IFA-messen har budt på præsentationen af smartglasses fra Lenovo, som er lidt en "ekstra skærm".

(mere…)
Lenovo på vej med ny gamertelefon

Lenovo har meldt ud, at de den 28. februar fremviser deres nye Legion gamertelefon. Læs med her og se hvad du kan forvente.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 test | en “bulky” oplevelse

TEST: Lenovo leverer en ekstrem mobil på papiret og den er da også ekstrem - men også en tand klodset. Læs min Legion Duel 2 test her.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 – ny spændende gamermobil

Den nye gamertelefon fra Lenovo er annonceret. Vi har samlet detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram