Spændende gamertelefon: Lenovo Legion Phone Dual

Første gamersmartphone fra Lenovo er klar og den lanceres under brandet ”Legion”. Læs mere om den nye gamer-telefon Lenovo Legion Phone Duel her.

Lenovo Legion Phone Duel (Foto: Lenovo)
Lenovo Legion Phone Duel (Foto: Lenovo)

En ny gamertelefon er på vej. Navnet lyder ukendt i telefonkredse, men bag står en af verdens største PC-producenter – nemlig Lenovo.

Der er ikke tale om en Motorola-telefon, selvom Motorola også er ejet af Lenovo. Denne gamertelefon kommer under Lenovos eget navn og med deres ”Legion-brand”.

Annonceringen af den nye Lenovo gamertelefon kommer nærmest samtidig med, at Asus i sidste uge offentliggjorde deres bud på en gamertelefon, Asus Rog Phone 3. Og der er mange ligheder på de to telefoner, hvis vi kigger på specifikationerne. Dog også nogle punkter hvor de adskiller sig.

Den ultimative gamer-mobil – mød ASUS ROG Phone 3

Lenovo Legion Phone Duel er ligesom Asus Rog Phone 3 en stor og ”tung” telefon. 239 gram vejer Legion Phone Duel, mens de fysiske mål er på 16,9 centimeter i højden og 7,9 centimeter i bredden.

Skærmen er en 6,65 tommer Fuld HD AMOLED skærm med opdateringshastigheder på op til 144 Hz. Skærmopløsningen er på 2340 x 1080 pixels. Derudover har den Snapdragon 865+ processoren fra Qualcomm, hvilket blandt andet betyder 5G-understøttelse.

Lenovo har i designprocessen forsøgt at designe gamermobile med god ergonomi. Den har et virtuelt joystick med dobbelt tripper-knapper, hvor der er indbygget dobbelte haptiske motorer, hvilket er med til at give en livagtig feedback samt give en god spiloplevelse.

Hurtigopladning er understøttet

Lenovo Legion Phone Duel (Foto: Lenovo)
Lenovo Legion Phone Duel (Foto: Lenovo)

Stikket til opladeren er placeret midt på smartphonen, så det ikke er i vejen, hvis opladning er nødvendig mens der spilles. Du kan dog også lade i en kort pause. Telefonen kan lade fra 0 til 50 procent på 10 minutter, mens en fuldopladning tager en halv time.

Telefonen har to batterier på hver 2.500 mAh, som understøtter hurtigopladning med enten 65 watt eller 90 watt effekt. Dette er afhængigt af hvilken variant, der bliver tilgængelig på det danske marked.

Livestreamer du dig selv, mens du gamer? Så har Lenovo Legion Phone Duel en fordel. Den har nemlig et popup-kamera på 20 megapixels. Bagkameraet er et dual-kamera med 64 megapixels hovedsensor og 16 megapixels ultravidvinkel sensor.

Lenovo Legion Phone Duel er på nuværende tidspunkt kun lanceret til det kinesiske marked, men en europæisk lancering er bekræftet. En dansk salgsstart er dog i skrivende stund ikke oplyst. MereMobil.dk holder dig opdateret, når Lenovo melder noget ud omkring dette. Tilmeld dig her og få nyheden i indbakken, hvis vi får nyt om priserne.

Pris og tilgængelighed er som sagt uvist, men du kan se hvad Asus Rog Phone 3 koster, når den kommer i handlen i august.

Mere til historien

Det er desuden også muligt at tilkøbe en masse gaming-tilbehør, som kan tilsluttes via en ekstra USB-C port.

Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Lenovo klar med nye smartglasses

IFA-messen har budt på præsentationen af smartglasses fra Lenovo, som er lidt en "ekstra skærm".

(mere…)
Lenovo på vej med ny gamertelefon

Lenovo har meldt ud, at de den 28. februar fremviser deres nye Legion gamertelefon. Læs med her og se hvad du kan forvente.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 test | en “bulky” oplevelse

TEST: Lenovo leverer en ekstrem mobil på papiret og den er da også ekstrem - men også en tand klodset. Læs min Legion Duel 2 test her.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 – ny spændende gamermobil

Den nye gamertelefon fra Lenovo er annonceret. Vi har samlet detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram