Lavprisselskabet Eesy er nummer 1

5

Eesy, TDC’s nye lavprisselskab, blev i september nummer 1. Tjek her om mobilpriserne hos Eesy er noget for dig og sammenlign med andre teleselskaber.

Eesy-lavprisselskab-logo
Eesy var 30 dage på markedet inden de kunne indtage førstepladsen på listen over de billigste abonnementer hos Samlino.

Efter godt en måned på markedet ser Eesy ud til at klare sig godt. I hvert fald når vi kigger på hitlisten over de mest søgte abonnementer hos sammenligningstjenesten Samlino.

På den seneste opgørelse over hvilke abonnementer brugerne efterspurgte på Samlino, der gælder for september, har Eesy lagt sig helt i top med to af deres abonnementer.

Abonnementet med 15 GB data og fri tale til 99 kroner ligger nummer 1 på hitlisten. På andenpladsen finder vi et abonnement, der indeholder 30 GB data og fri tale til 119 kroner om måneden. Begge abonnementer inkluderer 10 GB data inden for EU’s grænser.

OVERBLIK: Se abonnementerne fra Eesy %%%%

Blandt alle udbyderne på Samlino har Eesy taget en andel på 21,1 procent. Lige efter med 19,6 procent følger det 3-ejede selskab Oister.

Eesy benytter TDC’s mobilnetværk, mens Oister kører på 3’s netværk.

Hvorfor skifter mobilkunderne til Eesy?

Det er svært at sige, hvad der har lokket kunderne ind i folden hos Eesy. Det kan måske være fordi, at Eesy fordobler datapakken resten af året; når du køber 15 GB data, så får du reelt 30 GB.

Eesy åbnede med løftet om at gøre det mere enkelt at være telekunde, hvilket TDC-koncernen, der ejer Eesy, langt fra altid har været kendte for. Engang var Telmore meget simpelt og lige til, men sidenhen er også Telmore blevet smurt ind i mange pakker og indhold som bøger og streaming.

Efter Eesy ligger Duka med abonnementer til henholdsvis 99 og 59 kroner. Oister er forvist til femte, sjette og syvendepladsen på september-opgørelsen fra Samlino.

OVERBLIK: Se abonnementerne fra Oister %%%%

Herunder kan du se top-10 listen.

Når du overvejer et nyt mobilabonnement, skal du altid tjekke mere end en enkelt udbyder. Der kan nemlig være ret mange penge at spare.

Du kan hos Samlino sammenligne de billigste mobilabonnementer %%%%. Naturligvis kan du også finde de dyreste abonnementer, men hvem ønsker dog det?

De mest søgte abonnementer i september

  1. Eesy: Fri tale, 15 GB data – 99 kroner /md
  2. Eesy: Fri tale, 30 GB data – 119 kroner / md
  3. Duka: Fri tale, 10 GB data – 99 kroner / md
  4. Duka: 5 timers tale, 5 GB data – 59 kroner / md
  5. Oister: 10 timers tale, 10 GB data – 79 kroner / md
  6. Oister: 10 timers tale, 30 GB data – 89 kroner / md
  7. Oister: 50 timers tale, 50 GB data – 99 kroner / md
  8. Lebara: 100 timers tale, 100 GB data – 99 kroner / md
  9. CBB Mobil: 6 timers tale, 6 GB data, 79 kroner /md
  10. CBB Mobil: Fri tale, 30 GB data, 99 kroner / md

Kilde: Samlino

Mere til historien

5G er det store samtaleemne lige nu, men ingen af abonnementerne fra de selskaber vi her har nævnt inkluderer adgang til 5G-netværk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer