Google og Amazon klar med flotte regnskaber

0

KORT NYT: Coronakrisen har ikke ramt de store teknologivirksomheders regnskaber. Flere har netop afleveret regnskaber og bedre omsætninge end forventet.

Amazon har afleveret flot kvartalsregnskab for tredje kvartal og forventningerne til fjerde kvartal stiger.

Mange har i forbindelse med coronakrisen valgt at handle online. Det ses i den grad i omsætningen hos Amazon.

Amazons omsætning er steget med 96 milliarder dollars, hvilket svarer til 613 milliarder danske kroner. Dette er en stigning fra 69 milliarder dollars sidste år i samme kvartal. Det er en stigning på 37 procent.

Gaming-krig: Amazon lancerer cloudbaseret gaming-platform

Analytikerne havde forventet en omsætning på 92 milliarder dollars, så også i forhold til det er det en stigning.

Forventningerne til næste kvartal, som er fjerde kvartal og det vigtige julekvartal, er også steget. Efter det flotte kvartalsregnskab i tredje kvartal, er forventningerne til fjerde kvartal blevet højere. Amazon venter, at fjerde kvartal får en omsætning på mellem 112 og 121 milliarder dollars.

Apple og Google tjener kassen på apps

Også Googles Alphabet havde en vækst i salget i tredje kvartal. Deres indtægt steg til 46,17 milliarder dollars (omkring 344 milliarder kroner) mod 40,5 milliarder dollars sidste år i samme kvartal. Det skriver Reuters.

Mere til historien

Apple oplevede også en vækst både i omsætning og indtjening. Men dette var ikke pga. iPhones, da salget af disse skuffede og blev under det analytikerne forventede.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer