Google og Amazon klar med flotte regnskaber

KORT NYT: Coronakrisen har ikke ramt de store teknologivirksomheders regnskaber. Flere har netop afleveret regnskaber og bedre omsætninge end forventet.

Amazon har afleveret flot kvartalsregnskab for tredje kvartal og forventningerne til fjerde kvartal stiger.

Mange har i forbindelse med coronakrisen valgt at handle online. Det ses i den grad i omsætningen hos Amazon.

Amazons omsætning er steget med 96 milliarder dollars, hvilket svarer til 613 milliarder danske kroner. Dette er en stigning fra 69 milliarder dollars sidste år i samme kvartal. Det er en stigning på 37 procent.

Gaming-krig: Amazon lancerer cloudbaseret gaming-platform

Analytikerne havde forventet en omsætning på 92 milliarder dollars, så også i forhold til det er det en stigning.

Forventningerne til næste kvartal, som er fjerde kvartal og det vigtige julekvartal, er også steget. Efter det flotte kvartalsregnskab i tredje kvartal, er forventningerne til fjerde kvartal blevet højere. Amazon venter, at fjerde kvartal får en omsætning på mellem 112 og 121 milliarder dollars.

Apple og Google tjener kassen på apps

Også Googles Alphabet havde en vækst i salget i tredje kvartal. Deres indtægt steg til 46,17 milliarder dollars (omkring 344 milliarder kroner) mod 40,5 milliarder dollars sidste år i samme kvartal. Det skriver Reuters.

Mere til historien

Apple oplevede også en vækst både i omsætning og indtjening. Men dette var ikke pga. iPhones, da salget af disse skuffede og blev under det analytikerne forventede.

Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Google Bard skifter navn til Gemini

Google lancerede sidste år chatbotten Bard, men siden da er meget sket og et nyt navn er en realitet – nu hedder AI-satsningen Gemini.

(mere…)
Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Chromebook-sagen: Kommuner efterladt i uvished

Datatilsynet er efter fire år nået til afgørelse i en sag, hvor en far klagede over, at sønnens navn og skole kunne ses på YouTube.

(mere…)
Temperaturmåling i Pixel 8 Pro virker ikke i Danmark

Pixel 8 Pro kan nu måle kropstemperatur, men ikke i Danmark

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram