En af OnePlus' grundlæggere har forladt skuden

Carl Pei, en af grundlæggerne af OnePlus, har ifølge flere oplysninger forladt virksomhed inden lanceringen af OnePlus 8T.

Carl Pei - medstifter af OnePlus
Carl Pei - medstifter af OnePlus har angiveligt forladt virksomheden, da han ønsker at starte et nyt (endnu ukendt) projekt.

Uafhængige kilder og et lækket dokument fra OnePlus afslører, at Carl Pei, medstifter af OnePlus, har forladt virksomheden. Oplysningerne er på nuværende tidspunkt ikke bekræftet af hverken OnePlus eller Carl Pei. Det skriver TechCrunch.

Men det forlyder altså, at Carl Pei er fortid i OnePlus. Det er dog langt fra en synkende skude han har forladt. OnePlus har senest haft stor succes med OnePlus Nord - og lige rundt om hjørnet venter OnePlus 8T.

ANMELDELSE: OnePlus Nord | Imponerede til prisen

Er oplysningerne korrekte, så vil Carl Pei ikke stå i front i forbindelse med lanceringen af OnePlus 8T sammen med Pete Lau. Det var ellers netop Carl Pei og Pete Lau, som i 2013 stiftede OnePlus.

De lækkede dokumenter, som Android Police har offentliggjort, viser interne memoer fra OnePlus, der er afsløret på Reddit. Her fremgår det, at det i fremtiden er Emily Dai, som skal være ansvarlig for OnePlus Nord-serien. Dette har tidligere været et ansvarsområde Carl Pei havde.

OnePlus afslører designet på OnePlus 8T

Pete Lau er CEO i OnePlus og har også netop fået en rolle i organisationen OPLUS.

Det er uvist om rygterne holder stik. Men det forlyder, at Carl Pei vil starte et nyt projekt om. Der er ingen forlydender om det også vil være indenfor mobilbranchen. Han skulle ifølge Android Authority være i gang med at tale med investorer.

OnePlus klar med Android 11 til OnePlus 8-serien

Android Police har forsøgt at få en kommentar fra OnePlus, hvilket de ikke har ønsket at give. Dette giver derfor også rygterne mere ”liv”, da det ville være nemt for OnePlus at afvise rygterne, hvis der ikke var hold i det.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra Carl Pei eller OnePlus.

Mere til historien

Desuden kan du følge med på MereMobil.dk i morgen (red. onsdag den 14. oktober 2020), hvor OnePlus præsenterer OnePlus 8T.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram