En af OnePlus' grundlæggere har forladt skuden

Carl Pei, en af grundlæggerne af OnePlus, har ifølge flere oplysninger forladt virksomhed inden lanceringen af OnePlus 8T.

Carl Pei - medstifter af OnePlus
Carl Pei - medstifter af OnePlus har angiveligt forladt virksomheden, da han ønsker at starte et nyt (endnu ukendt) projekt.

Uafhængige kilder og et lækket dokument fra OnePlus afslører, at Carl Pei, medstifter af OnePlus, har forladt virksomheden. Oplysningerne er på nuværende tidspunkt ikke bekræftet af hverken OnePlus eller Carl Pei. Det skriver TechCrunch.

Men det forlyder altså, at Carl Pei er fortid i OnePlus. Det er dog langt fra en synkende skude han har forladt. OnePlus har senest haft stor succes med OnePlus Nord - og lige rundt om hjørnet venter OnePlus 8T.

ANMELDELSE: OnePlus Nord | Imponerede til prisen

Er oplysningerne korrekte, så vil Carl Pei ikke stå i front i forbindelse med lanceringen af OnePlus 8T sammen med Pete Lau. Det var ellers netop Carl Pei og Pete Lau, som i 2013 stiftede OnePlus.

De lækkede dokumenter, som Android Police har offentliggjort, viser interne memoer fra OnePlus, der er afsløret på Reddit. Her fremgår det, at det i fremtiden er Emily Dai, som skal være ansvarlig for OnePlus Nord-serien. Dette har tidligere været et ansvarsområde Carl Pei havde.

OnePlus afslører designet på OnePlus 8T

Pete Lau er CEO i OnePlus og har også netop fået en rolle i organisationen OPLUS.

Det er uvist om rygterne holder stik. Men det forlyder, at Carl Pei vil starte et nyt projekt om. Der er ingen forlydender om det også vil være indenfor mobilbranchen. Han skulle ifølge Android Authority være i gang med at tale med investorer.

OnePlus klar med Android 11 til OnePlus 8-serien

Android Police har forsøgt at få en kommentar fra OnePlus, hvilket de ikke har ønsket at give. Dette giver derfor også rygterne mere ”liv”, da det ville være nemt for OnePlus at afvise rygterne, hvis der ikke var hold i det.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra Carl Pei eller OnePlus.

Mere til historien

Desuden kan du følge med på MereMobil.dk i morgen (red. onsdag den 14. oktober 2020), hvor OnePlus præsenterer OnePlus 8T.

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Sådan bliver iPhone 15

OVERBLIK: Traditionen tro tager rygterne fart op til iPhone-lanceringen. Vi har samlet de mest sandsynlige forudsigelser på iPhone 15-serien.

(mere…)
Apple fjerner nøglefunktion på nye iPhones

En af de velkendte iPhone-funktioner forsvinder angiveligt på iPhone 15-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram