Apple AirTags kommer snart i to forskellige størrelse

RYGTE: AirTags er snart på vej fra Apple, og vil komme i to forskellige størrelser. Hvis man skal tro de seneste rygter.

Apple AirTags koncept baseret på Jon Prossers læk (Kikde: MacRumors / Voicu Apostol)
Apple AirTags koncept baseret på Jon Prossers læk (Kikde: MacRumors / Voicu Apostol)

Ifølge et leak fra Twitteren @L0vetodream, så er Apples AirTags snart på vej, og vil komme i to forskellige størrelser. Det skriver 9to5mac.

Tweetet skulle komme fra en rimelig pålidelig Twitter-bruger, og er med til at bekræfte de rygter, der længe har floreret om at AirTag er på vej.

De to rygtede AirTags vil komme i to ukendte størrelser, men Tweetet lyder på: “big one, small one, coming soon.”. Dette var i starten med til at komme med rygter om to Mac Mini eller flere ARM-processorer.

Tweetet er dog derefter blevet efterfulgt med: “tag TAG.”, hvilket leder os hen på de rygtet AirTag.

Apple har selv afsløret AirTags

Hvis der er tale om to forskellige størrelser, så kunne det være velegnet at sætte den ene på ens bagage eller taske, mens en mindre vil kunne sidde i ens nøglering, hvis størrelsen er passende.

Produkter som Tile findes i forvejen, men det er rygtet at Apple vil benytte Ultra-Wide Band til en mere præcis tracking, kombineret med ens iPhone.

En alarm vil eksempelvis udløse, hvis man kommer for langt væk fra ens AirTag. Dette kan være, hvis man har glemt sine nøgler eller taske, og er ved at forlade det på en restaurant eller lignende.

AirTag er også rygtet til at blive en del af Find, hvor man kan lokalisere sine Tags som iDevices. Det vil ikke komme som en overraskelse hvis dette er sandt. Apple har nemlig i de seneste større opdateringer brugt mere energi på Find, og også lagt den sammen med den tidligere Find Mine Venner-app, som vi havde i de tidligere OS-versioner.

Det er forventet at vi vil se en præsentation ved et event fremfor en pressemeddelelse. Et forslag vil være til et Mac-event, hvor vi også vil se de første ARM-Macs med deres Silicon-processor. Dette er rygtes til at komme i næste måned.

Apple har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud. Så det er altså rygter og spekulationer.

Mere til historien

Opladningen af AirTags vil formentlig være trådløs, hvor det derfor vil være ideelt at den nye MagSafe-oplader ville kunne være med til at oplade sine AirTags.

Læs også:
Populære iPhones er nedsat med over 1.000 kroner

Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Apple Watch Series 9 klar i (Product)Red

KORT NYT: Apple har præsenteret Apple Watch Series 9 i den oftest populære (Product) Red farve.

(mere…)
Her er det mest streamede på Apple Music i 2023

Apple Music er klar med listen over de mest streamede sange i 2023, både nationalt og internationalt. Se listerne her.

(mere…)
Her er Sonos roadmap for 2024

Se listen over hvilken nyheder som Sonos forventes at lancere i 2024. Et roadmap er sluppet ud.

(mere…)
Hele iPhone 16-serien får måske Action Knap

RYGTE: Det ventes at den almindelige iPhone 16 og iPhone 16 Plus får Action Knap, og derved udgår den gamle mute-knap.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram