Apple AirTags kommer snart i to forskellige størrelse

RYGTE: AirTags er snart på vej fra Apple, og vil komme i to forskellige størrelser. Hvis man skal tro de seneste rygter.

Apple AirTags koncept baseret på Jon Prossers læk (Kikde: MacRumors / Voicu Apostol)
Apple AirTags koncept baseret på Jon Prossers læk (Kikde: MacRumors / Voicu Apostol)

Ifølge et leak fra Twitteren @L0vetodream, så er Apples AirTags snart på vej, og vil komme i to forskellige størrelser. Det skriver 9to5mac.

Tweetet skulle komme fra en rimelig pålidelig Twitter-bruger, og er med til at bekræfte de rygter, der længe har floreret om at AirTag er på vej.

De to rygtede AirTags vil komme i to ukendte størrelser, men Tweetet lyder på: "big one, small one, coming soon.". Dette var i starten med til at komme med rygter om to Mac Mini eller flere ARM-processorer.

Tweetet er dog derefter blevet efterfulgt med: "tag TAG.", hvilket leder os hen på de rygtet AirTag.

Apple har selv afsløret AirTags

Hvis der er tale om to forskellige størrelser, så kunne det være velegnet at sætte den ene på ens bagage eller taske, mens en mindre vil kunne sidde i ens nøglering, hvis størrelsen er passende.

Produkter som Tile findes i forvejen, men det er rygtet at Apple vil benytte Ultra-Wide Band til en mere præcis tracking, kombineret med ens iPhone.

En alarm vil eksempelvis udløse, hvis man kommer for langt væk fra ens AirTag. Dette kan være, hvis man har glemt sine nøgler eller taske, og er ved at forlade det på en restaurant eller lignende.

AirTag er også rygtet til at blive en del af Find, hvor man kan lokalisere sine Tags som iDevices. Det vil ikke komme som en overraskelse hvis dette er sandt. Apple har nemlig i de seneste større opdateringer brugt mere energi på Find, og også lagt den sammen med den tidligere Find Mine Venner-app, som vi havde i de tidligere OS-versioner.

Det er forventet at vi vil se en præsentation ved et event fremfor en pressemeddelelse. Et forslag vil være til et Mac-event, hvor vi også vil se de første ARM-Macs med deres Silicon-processor. Dette er rygtes til at komme i næste måned.

Apple har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud. Så det er altså rygter og spekulationer.

Mere til historien

Opladningen af AirTags vil formentlig være trådløs, hvor det derfor vil være ideelt at den nye MagSafe-oplader ville kunne være med til at oplade sine AirTags.

Læs også:
Populære iPhones er nedsat med over 1.000 kroner

Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram