Alt for mange har kæmpe datapakker i mobilabonnementet

Rigtig mange betaler for store datapakker, men bruger indholdet. Du kan spare rigtigt mange penge om året. Læs her hvor let det er.

Priser, spar, lavpris
Store datapakker koster penge. Du kan sikkert klare dig med mindre datapakker – og pludselig er der penge at spare. Du får et par sparetips herunder (Foto: Marco Lachmann-Anke)

Mange danskere køber en ny mobiltelefon og et dertilhørende abonnement. Køber du smartphonen på afbetaling, er der en stor risiko for, at du har et alt for stort abonnement. Tit får man nemlig fri data, hvilket for langt de fleste er unødvendigt.

Ifølge tal fra Energistyrelsen brugte den gennemsnitlige mobilkunde 9,5 GB data hver måned (2019-tal). Derfor vil langt de fleste kunne klare sig med et abonnement med 20, 50 eller 100 GB data.

Hvor tit tjekker du dit forbrug og holder det op mod, hvad du reelt set betaler for?

Taler du meget, bruger du meget data eller er du ofte på trådløst netværk hjemme og hos venner?

Tjek Samlino ud og søg på dit behov og se hvilke priser du finder. Måske det er mindre end du giver i dag? Du kan sammenligne abonnementerne her Annoncelink

OBS: 100 kroner for mobilabonnementet er rigeligt

Vigtigt er det i hvert fald, hvis du kan lide at få det billigste tilbud og spare penge, at gå dit forbrug igennem engang imellem. Der er mange penge at spare for de fleste.

Vidste du, at du kan få mobiltelefoni helt ned til 49 kroner om måneden? Her får du 8 timers tale, 5 GB data (5 GB i EU) og fri SMS/MMS. Det er ikke nok data til alle, men måske for mange.

Der er også en mulighed til 79 kroner om måneden, hvor du får mere data end den gennemsnitlige forbruger – nemlig 10 GB data. Derudover får du 200 timers taletid og fri SMS i Danmark. Tilbud på mindst 10 GB data finder du her Annoncelink.

Skulle du være en af de danskere, som bruger mere data end de fleste og derfor har brug for fri data. Så kan du her sammenligne de aktuelle priser på fri data netop nu Annoncelink

Mere til historien

Vær kritisk når du køber en smartphone med et abonnement. Måske kan det bedre betale sig, at købe telefonen uden abonnement, så du ikke binder dig til alt for store abonnementspakker.

Nu udløber Oisters sommertilbud på data

Her er 3 sommertilbud hvor du får masser af data til brug i både Danmark og EU. Se priserne her.

(mere…)
Så meget datatrafik bruger dit barn på mobilen

Hvor meget data bruger dit barn på mobilabonnement om måneden? Her er tallene.

(mere…)
Du kan få Apple AirPods for 0 kroner med dette abonnement

Netop nu kan du tegne et mobilabonnement og modtage et sæt Apple AirPods (2nd generation). Tilbuddet gælder i en begrænset periode.

(mere…)
Sådan sparer du penge på a-kassekontingentet

Betaler du for meget for a-kassen? Læs her hvordan du let vælger en anden og billigere a-kasse.

(mere…)
Hvad er det bedste og billigste mobilabonnement til børn?

TIP: Børne-abonnement til telefonen! Hvad er det? Læs om priserne og mobilabonnementer til børn.

(mere…)
Søger du et billigt mobilabonnement? Tjek lige dette tilbud

Her er et tilbud, som du skal tjekke ud. Fri tale og op til 80 GB data.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram