Alt for mange har kæmpe datapakker i mobilabonnementet

Rigtig mange betaler for store datapakker, men bruger indholdet. Du kan spare rigtigt mange penge om året. Læs her hvor let det er.

Priser, spar, lavpris
Store datapakker koster penge. Du kan sikkert klare dig med mindre datapakker - og pludselig er der penge at spare. Du får et par sparetips herunder (Foto: Marco Lachmann-Anke)

Mange danskere køber en ny mobiltelefon og et dertilhørende abonnement. Køber du smartphonen på afbetaling, er der en stor risiko for, at du har et alt for stort abonnement. Tit får man nemlig fri data, hvilket for langt de fleste er unødvendigt.

Ifølge tal fra Energistyrelsen brugte den gennemsnitlige mobilkunde 9,5 GB data hver måned (2019-tal). Derfor vil langt de fleste kunne klare sig med et abonnement med 20, 50 eller 100 GB data.

Hvor tit tjekker du dit forbrug og holder det op mod, hvad du reelt set betaler for?

Taler du meget, bruger du meget data eller er du ofte på trådløst netværk hjemme og hos venner?

Tjek Samlino ud og søg på dit behov og se hvilke priser du finder. Måske det er mindre end du giver i dag? Du kan sammenligne abonnementerne her %%%%

OBS: 100 kroner for mobilabonnementet er rigeligt

Vigtigt er det i hvert fald, hvis du kan lide at få det billigste tilbud og spare penge, at gå dit forbrug igennem engang imellem. Der er mange penge at spare for de fleste.

Vidste du, at du kan få mobiltelefoni helt ned til 49 kroner om måneden? Her får du 8 timers tale, 5 GB data (5 GB i EU) og fri SMS/MMS. Det er ikke nok data til alle, men måske for mange.

Der er også en mulighed til 79 kroner om måneden, hvor du får mere data end den gennemsnitlige forbruger - nemlig 10 GB data. Derudover får du 200 timers taletid og fri SMS i Danmark. Tilbud på mindst 10 GB data finder du her %%%%.

Skulle du være en af de danskere, som bruger mere data end de fleste og derfor har brug for fri data. Så kan du her sammenligne de aktuelle priser på fri data netop nu %%%%

Mere til historien

Vær kritisk når du køber en smartphone med et abonnement. Måske kan det bedre betale sig, at købe telefonen uden abonnement, så du ikke binder dig til alt for store abonnementspakker.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram