100 kroner for mobilabonnementet er rigeligt

PRISTJEK: Du kan nøjes med at betale 99 kroner om måneden og stadig få et mobilabonnement, der dækker dit mobilforbrug. Se mulighederne her.

Top-10 mobilabonnementer

I dag vælger mange et abonnement ud fra mængden af data. Du kan som mobilbruger sagtens få det indtryk, at datapakken næsten ikke kan være for stor, når du kigger rundt hos teleselskaberne. Det er bare ikke rigtigt.

Den gennemsnitlige danske mobilkunde brugte i gennemsnit 9,5 GB data om måneden i 2019. Tallene stammer fra Energistyrelsens telestatistik over forbruget i 2019. Det er en stigning fra 7,5 GB om måneden i 2018.

Det bedste abonnement vil derfor være et abonnement, der matcher dit forbrug med lidt ekstra plads i toppen, så du har taget højde for, at dit forbrug fremadrettet nok stiger i smule. I hvert fald på data.

Under 100 kroner – dette kan du få

Mange teleselskaber har en magisk grænse på 100 kroner, når vi taler det rene abonnement. Og i den priskategori får du rigtigt meget for pengene.

Billigst lige nu er Lebara, der kører på Telia og Telenors fælles netværk. Her kan du få 100 GB data og 100 timers tale for blot 99 kroner om måneden. Der er endda 7 GB data til brug i andre EU-lande inkluderet.

For den sammen pris kan du blive kunde hos Oister, der benytter 3’s netværk. Oister tilbyder hele 20 GB data og fri tale. Ligesom hos Lebara er der 7 GB EU-data med i pakken.

Nogle teleselskaber inkluderer andre ting i abonnementet end blot tale og data. Det mest kendte eksempel er streaming. Men Oister har eksempelvis har OISTER+. Her kan du få rabat hos Stylepit, på måltidskasser (annoncelink) og meget andet.

Tjek også Greentel med 10 timers tale og 30 GB datatrafik til 99 kroner, hvis du vil over på Telia og Telenors netværk.

Eksemplerne er hentet fra Samlinos top-10 liste over de mest efterspurgte mobilabonnementer i maj måned. Det er altid en god idé, at tjekke de aktuelle abonnementer (annoncelink) ud fra præcis de kriterier, som du har.

Se listen herunder og find de eksempler, som jeg her har nævnt og flere andre.

Hitlisten herunder er baseret på et dataudtræk fra sammenligningstjenesten Samlino.dk. Listen indeholder affilierede henvisninger som en del af et kommercielt samarbejde.

Hitlisten for maj 2020

1.
Selskab: Greentel
Abonnement: 10 timers tale, 30 GB data (7 GB i EU)
Pris per måned: 99 kroner
Overblik: Se Greentels abonnementer her
Ejere: Mobilevalue ApS
Netværk: Telia (TT-netværket)

2.
Selskab: Oister
Abonnement: Fri tale, 20 GB data (7 GB i EU)
Pris per måned: 99 kroner
Overblik: Se Oisters abonnementer her
Ejere: Hi3G Danmark ApS
Netværk: Teleselskabet 3

3.
Selskab: Lebara
Abonnement: 100 timers tale, 100 GB data (7 GB i EU)
Pris per måned: 99 kroner
Overblik: Se Lebaras abonnementer her
Ejere: Lebara Mobile Group B.V.
Netværk: Telenor (TT-netværket)

4.
Selskab: Oister
Abonnement: 8 timers tale, 8 GB data (5 GB i EU)
Pris per måned: 79 kroner
Overblik: Se Oisters abonnementer her
Ejere: Hi3G Danmark ApS

5.
Selskab: Duka
Abonnement: 5 timers tale, 5 GB data (5 GB i EU)
Pris per måned: 59 kroner
Overblik: Se Dukas abonnementer her
Ejere: Duka Group A/S
Netværk: Telia (TT-netværket)

6.
Selskab: Duka
Abonnement: Fri tale, 20 GB data (20 GB i EU)
Pris per måned: 119 kroner
Overblik: Se Dukas abonnementer her
Ejere: Duka Group A/S
Netværk: Telia (TT-netværket)

7.
Selskab: CBB Mobil
Abonnement: 6 timers tale, 6 GB data
Pris per måned: 79 kroner
Overblik: Se CBB Mobils abonnementer her
Ejere: Telenor A/S
Netværk: Telenor (TT-netværket)

8.
Selskab: Oister
Abonnement: Fri tale, fri data (10 GB i EU)
Pris per måned: 149 kroner
Overblik: Se Oisters abonnementer her
Ejere: Hi3G Danmark ApS
Netværk: Teleselskabet 3

9.
Selskab: Duka
Abonnement: Fri tale, 10 GB data (10 GB i EU)
Pris per måned: 109 kroner
Overblik: Se Dukas abonnementer her
Ejere: Duka Group A/S
Netværk: Telia (TT-netværket)

10.
Selskab: CBB Mobil
Abonnement: Fri tale, 25 GB
Pris per måned: 109 kroner
Overblik: Se CBB Mobils abonnementer her
Ejere: Telenor A/S
Netværk: Telenor (TT-netværket)

OM HITLISTEN: Dataene til hitlisten er leveret af Samlino, der har registeret hvilke abonnementer brugerne af tjenesten søger og klikker på – altså udviser interesse for. Der er ikke nødvendigvis tale om, at det er abonnementer som er tegnet.

Mere til historien

Lige nu har Duka et abonnement til kun 59 kroner om måneden. Måske dette kan være velegnet til børnene? Der er 5 timers tale og 5 GB data med i pakken. Duka benytter Telia og Telenors fælles netværk, der hedder TT-Netværket. Du kan se Dukas aktuelle priser her (annoncelink).

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram