5G telefoner vil stå for 20 procent af mobilsalget i 2020

Når vi når udgangen af 2020 mener analysefirma, at 20 procent af mobilsalget i USA vil være 5G-telefoner.

Salget af 5G-teleoner i USA fordelt på årets måneder (Kilde: Counterpoint)
Salget af 5G-teleoner i USA fordelt på årets måneder (Kilde: Counterpoint)

Der lanceres hele tiden flere og flere smartphones, som understøtter 5G-netværket. Telefonerne er efterhånden også i alle prisklasser, hvor de til at starte med primært alle var topmodeller.

Motorola Edge er klar med 5G hos YouSee

5G-telefonerne stod også for 14 procent af det samlede mobilsalg i USA i august. I januar 2020 var det kun 3 procent af salget, der var 5G-telefoner. Det viser nye tal fra Counterpoint.

Det ventes også, at dette tal vil stige i fjerde kvartal, når Apple lancerer deres kommende iPhone 12-serie, som ventes at understøtte 5G på en eller flere modeller. Apple har en markedsdel på omkring 40 procent i USA, så kommer de med en 5G-model, så vil det altså ses på andelen af 5G-telefoner.

Counterpoint oplyser også, at de forventer 20 procent af det samlede mobilsalg i 2020, vil være 5G-telefoner.

Det skal du betale for 5G hos Telia

Analytiker Maurice Klaehne tilføjede også, at den mest populære 5G-telefon indtil videre i 2020 er Samsung Galaxy S20 Plus 5G.

I Danmark er det ikke alle, som endnu kan få 5G. På nuværende tidspunkt kræver det, at du bor et sted, hvor der er netværksdækning. Men dernæst kræver det også, at din 5G-telefon virker på det pågældende netværk.

Din 5G-telefon virker måske ikke med 5G

VIDEO: Forstå 5G på 5 minutter

Mere til historien

Har du en 5G-telefon eller tænkt dig at købe en, så kan du blive klogere på, hvor du finder nogle billige 5G-abonnementer.

Læs også:
Hurtigere 5G kommer først i 2021 – auktion er udskudt

Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Jeg har testet 5G internet fra 3

TEST: 5G-internet til hjemmet fra 3. Hvordan fungerer det? Jeg har testet 5G internet fra 3.

(mere…)
Danmark har unik mulighed i 5G-kapløb

Danmark skal gå forrest og vise omverdenen, hvilket enormt potentiale der ligger i 5G. Indien buldrer afsted.

(mere…)
Så godt virker 5G internet fra Telia

TEST: Internet til hjemmet via 5G-router uden teknikerbesøg og gravearbejde. Lovende! …men virker det? Det har vi testet.

(mere…)
Nu droppes data-begrænsningen endelig

5G-INTERNET: Ét teleselskab har fjernet databegrænsningen på abonnementer til 5G-forbindelser rettet mod private husstande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram