Sony-telefoner får 3 store Android-opdateringer

RYGTE: Samsung giver flere af deres telefoner 3 store Android-opdateringer. Nu følger Sony følger trop med Xperia 1 II og Xperia 5 II.

Sony Xperia 1 ii
Sony Xperia 1 II, der er den seneste topmodel fra Sony, vil ifølge de nyeste rygter opdateres til og med Android 13 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung annoncerede ved introduktionen af Galaxy Note20 og Galaxy Note20 Ultra, at de vil udsende tre store Android versioner til flere af deres enheder – og i hvert fald topmodellerne. Dette starter med sidste års Galaxy S10-serie.

Samsung lover tre store Android-opdateringer

Nu ser det ud til, at Samsung ikke er alene om det. Ifølge rygterne ser det nemlig ud til, at Sony følger trop. Det skriver Androidnext, ifølge GSMArena.com.

Det forlyder, at Sony vil give Xperia 1 II tre store Android-opdateringer. Dermed vil denne kunne opdateres til og med Android 13. I dag kører Xperia 1 II på Android 10.

Ligesom med Sony er der ingen informationer omkring en ”timeline” for opdateringerne, hvilket selvfølgelig også er svært at give for producenterne, da det også afhænger af Google.  

Holder disse rygter stik er der altså meget at glæde sig til.

Nye Sony-telefoner på vej – Sony Xperia 5 II og en Lite-model?

Samme kilde oplyser desuden, at nogle af de tidligere Sony-modeller vil blive opdateret for sidste gang med Android 11 og dermed ”blive glemt”. Disse modeller er: Xperia 1, Xperia 5 og Xperia 10 II. Mens Xperia 10, Xperia 10 Plus, Xperia Ace, Xperia 8 og Xperia 8 Lite angiveligt slet ikke bliver opdateret til Android 11.

Sony Xperia 5 II lanceres officielt i september

Da Sony endnu ikke har meldt dette ud, så er det vigtigt at huske, at det altså blot er rygter og spekulationer. Men vi håber, at det holder stik og Sony følger i Samsungs fodspor. På MereMobil.dk følger vi med i sagen. Det kan du også gøre… Tilmeld dig her.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af sommerens topmodel Xperia 1 II fra Sony, der helt klart er et bekendtskab værd.

Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram