Sony-telefoner får 3 store Android-opdateringer

RYGTE: Samsung giver flere af deres telefoner 3 store Android-opdateringer. Nu følger Sony følger trop med Xperia 1 II og Xperia 5 II.

Sony Xperia 1 ii
Sony Xperia 1 II, der er den seneste topmodel fra Sony, vil ifølge de nyeste rygter opdateres til og med Android 13 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung annoncerede ved introduktionen af Galaxy Note20 og Galaxy Note20 Ultra, at de vil udsende tre store Android versioner til flere af deres enheder – og i hvert fald topmodellerne. Dette starter med sidste års Galaxy S10-serie.

Samsung lover tre store Android-opdateringer

Nu ser det ud til, at Samsung ikke er alene om det. Ifølge rygterne ser det nemlig ud til, at Sony følger trop. Det skriver Androidnext, ifølge GSMArena.com.

Det forlyder, at Sony vil give Xperia 1 II tre store Android-opdateringer. Dermed vil denne kunne opdateres til og med Android 13. I dag kører Xperia 1 II på Android 10.

Ligesom med Sony er der ingen informationer omkring en ”timeline” for opdateringerne, hvilket selvfølgelig også er svært at give for producenterne, da det også afhænger af Google.  

Holder disse rygter stik er der altså meget at glæde sig til.

Nye Sony-telefoner på vej – Sony Xperia 5 II og en Lite-model?

Samme kilde oplyser desuden, at nogle af de tidligere Sony-modeller vil blive opdateret for sidste gang med Android 11 og dermed ”blive glemt”. Disse modeller er: Xperia 1, Xperia 5 og Xperia 10 II. Mens Xperia 10, Xperia 10 Plus, Xperia Ace, Xperia 8 og Xperia 8 Lite angiveligt slet ikke bliver opdateret til Android 11.

Sony Xperia 5 II lanceres officielt i september

Da Sony endnu ikke har meldt dette ud, så er det vigtigt at huske, at det altså blot er rygter og spekulationer. Men vi håber, at det holder stik og Sony følger i Samsungs fodspor. På MereMobil.dk følger vi med i sagen. Det kan du også gøre... Tilmeld dig her.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af sommerens topmodel Xperia 1 II fra Sony, der helt klart er et bekendtskab værd.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram