Sony-telefoner får 3 store Android-opdateringer

RYGTE: Samsung giver flere af deres telefoner 3 store Android-opdateringer. Nu følger Sony følger trop med Xperia 1 II og Xperia 5 II.

Sony Xperia 1 ii
Sony Xperia 1 II, der er den seneste topmodel fra Sony, vil ifølge de nyeste rygter opdateres til og med Android 13 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung annoncerede ved introduktionen af Galaxy Note20 og Galaxy Note20 Ultra, at de vil udsende tre store Android versioner til flere af deres enheder – og i hvert fald topmodellerne. Dette starter med sidste års Galaxy S10-serie.

Samsung lover tre store Android-opdateringer

Nu ser det ud til, at Samsung ikke er alene om det. Ifølge rygterne ser det nemlig ud til, at Sony følger trop. Det skriver Androidnext, ifølge GSMArena.com.

Det forlyder, at Sony vil give Xperia 1 II tre store Android-opdateringer. Dermed vil denne kunne opdateres til og med Android 13. I dag kører Xperia 1 II på Android 10.

Ligesom med Sony er der ingen informationer omkring en ”timeline” for opdateringerne, hvilket selvfølgelig også er svært at give for producenterne, da det også afhænger af Google.  

Holder disse rygter stik er der altså meget at glæde sig til.

Nye Sony-telefoner på vej – Sony Xperia 5 II og en Lite-model?

Samme kilde oplyser desuden, at nogle af de tidligere Sony-modeller vil blive opdateret for sidste gang med Android 11 og dermed ”blive glemt”. Disse modeller er: Xperia 1, Xperia 5 og Xperia 10 II. Mens Xperia 10, Xperia 10 Plus, Xperia Ace, Xperia 8 og Xperia 8 Lite angiveligt slet ikke bliver opdateret til Android 11.

Sony Xperia 5 II lanceres officielt i september

Da Sony endnu ikke har meldt dette ud, så er det vigtigt at huske, at det altså blot er rygter og spekulationer. Men vi håber, at det holder stik og Sony følger i Samsungs fodspor. På MereMobil.dk følger vi med i sagen. Det kan du også gøre... Tilmeld dig her.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af sommerens topmodel Xperia 1 II fra Sony, der helt klart er et bekendtskab værd.

Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram