Sony: Størstedelen af PS4-spil virker på PS5

0

Gode nyheder til de, som vil opgradere deres PlayStation 4 til den kommende PS5. Ifølge Sony vil de fleste spil fra PS4 kunne spilles på PS5.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 (Foto: Sony)

Der er gode nyheder til de spilhungrende danskere – uanset om du er til PlayStation 5 eller Xbox One S/X. Begge konsoller vil nemlig være bagudkompatible.

Når PlayStation 5 kommer i handlen torsdag den 19. november 2020, så lanceres der seks nye spil samtidig til den nye konsol. Sony oplyser nu også, at langt de fleste PlayStation 4 spil også vil kunne spilles på den nye konsol.

PlayStation 5 lander i butikkerne i november

Sony Interactive Entertainment-chef Jim Ryan har fortalt til Washington Post, at af de tusindevis PlayStation 4-spil, som de har testet for bagud-kompatibilitet på PlayStation 5, vil 99 procent af spillene kunne spilles på den nye spilkonsol. Dermed holder nogle af de tidligere rygter altså stik, her har det nemlig forlydt, at tidligere spil ville virke på PlayStation 5.

Afsløring: PlayStation 5 vil (måske) understøtte gamle spil

Dermed er det altså godt nyt. Da PlayStation 4 blev lanceret, var det begrænset hvad som var bagudkompatibelt. Det hjalp først da Sony lancerede PlayStation Now-tjenesten og spillerne fik tilgang til et bibliotek af spil fra tidligere konsolgenerationer.

Det er uvist, hvordan bagud kompatibiliteten på PlayStation 5 helt præcist fungerer. Det virker også til kun at være PlayStation 4-spil, som vil fungere, og altså ikke spil fra tidligere konsoller.

Så dyre bliver spillene til PlayStation 5

Sony har desuden meldt ud, at der er en gulerod til de PlayStation Plus-abonnenter, der får en PlayStation 5. Disse vil nemlig få adgang til 18 af de mest populære spil fra PlayStation 4. Dette skulle blandt andet være The Last of US: Remastered og Final Fantasy XV.

Mere til historien

Microsoft har tidligere meldt ud, at deres Xbox Series X og Series S vil kunne spille ”tusindevis” af spil fra Xbox One, Xbox 360 og den originale Xbox.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer