Sony: Størstedelen af PS4-spil virker på PS5

Gode nyheder til de, som vil opgradere deres PlayStation 4 til den kommende PS5. Ifølge Sony vil de fleste spil fra PS4 kunne spilles på PS5.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 (Foto: Sony)

Der er gode nyheder til de spilhungrende danskere – uanset om du er til PlayStation 5 eller Xbox One S/X. Begge konsoller vil nemlig være bagudkompatible.

Når PlayStation 5 kommer i handlen torsdag den 19. november 2020, så lanceres der seks nye spil samtidig til den nye konsol. Sony oplyser nu også, at langt de fleste PlayStation 4 spil også vil kunne spilles på den nye konsol.

PlayStation 5 lander i butikkerne i november

Sony Interactive Entertainment-chef Jim Ryan har fortalt til Washington Post, at af de tusindevis PlayStation 4-spil, som de har testet for bagud-kompatibilitet på PlayStation 5, vil 99 procent af spillene kunne spilles på den nye spilkonsol. Dermed holder nogle af de tidligere rygter altså stik, her har det nemlig forlydt, at tidligere spil ville virke på PlayStation 5.

Afsløring: PlayStation 5 vil (måske) understøtte gamle spil

Dermed er det altså godt nyt. Da PlayStation 4 blev lanceret, var det begrænset hvad som var bagudkompatibelt. Det hjalp først da Sony lancerede PlayStation Now-tjenesten og spillerne fik tilgang til et bibliotek af spil fra tidligere konsolgenerationer.

Det er uvist, hvordan bagud kompatibiliteten på PlayStation 5 helt præcist fungerer. Det virker også til kun at være PlayStation 4-spil, som vil fungere, og altså ikke spil fra tidligere konsoller.

Så dyre bliver spillene til PlayStation 5

Sony har desuden meldt ud, at der er en gulerod til de PlayStation Plus-abonnenter, der får en PlayStation 5. Disse vil nemlig få adgang til 18 af de mest populære spil fra PlayStation 4. Dette skulle blandt andet være The Last of US: Remastered og Final Fantasy XV.

Mere til historien

Microsoft har tidligere meldt ud, at deres Xbox Series X og Series S vil kunne spille ”tusindevis” af spil fra Xbox One, Xbox 360 og den originale Xbox.

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram