PlayStation 5 lander i butikkerne i november

Sony har afsløret salgsstarten for den længe ventede spilkonsol, PlayStation 5. Se her, hvornår PS5 lander i de danske butikker.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 kan købes i Danmark fra den 19. november 2020 (Foto: Sony)

Sony har afholdt en event, hvor de endelig afslørede pris og lanceringstitler på den kommende PlayStation 5. I juni afslørede Sony designet og flere af spiltitlerne, men nu er de altså klar med salgsstartsdatoen.

Sony har afsløret PlayStation 5 – her er detaljerne

Du skal ”kun” vente i to måneder endnu. PlayStation 5 kommer nemlig i handlen torsdag den 19. november 2020. Det oplyser Sony i en pressemeddelelse.

De danske priser er endnu ikke offentliggjort. Men PlayStation 5 i varianten med Blu-ray- og spildrev blev prissat til 499 dollars, hvilket er samme pris som Xbox Series X, mens Xbox Series S har en pris på 299 dollars. For den billigste variant af PlayStation 5 skal du betale 399 dollars. Det er modellen uden drev, hvor spillene altså skal downloades til konsollen.

De danske priser på Xbox er henholdsvis 2.399 kroner for Series S, mens Series X har en vejledende pris på 3.899 kroner.

Sony har også meldt ud, at nogle af de kommende spil er Final Fantasy XVI, et nyt spil i God of War-serien og et Harry Potter-spil. Derudover er ‘Fortnite’, ‘Demon’s Souls’, ‘Devil May Cry 5: Special Edition’, ‘Astro’s PlayRoom’, ‘Destruction AllStars’ og ‘Sackboy A Big Adventure’ bekræftede lanceringstitler.

Sony demonstrerer: så hurtig er PlayStation 5

Tilbage i juni meddelte Sony, at kommende PlayStation 5-ejere også kan glæde sig til nedenstående spiltitler:

  • Spider-Man: Miles Morales
  • Gran Turismo 7
  • Sackboy: A Big Adventure
  • Stray
  • Kena: Bridge of Spirits
  • Godfall
  • Hitman III
  • Bugsnax
  • NBA 2K21
  • Resident Evil 8 Village.

Det er ikke alle spiltitlerne, som er klar til lanceringen. Men de nævnte spiltitler vil komme senest i starten af 2021.

Mere til historien

Gaming-fans må vente lidt i Danmark på PlayStation 5, da den lander i handlen i blandt andet USA og Japan allerede ugen før – nemlig torsdag den 12. november 2020.

Læs også:
PlayStation 5-lancering forsinkes ikke af corona

Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Hvilken PlayStation 5? Med eller uden disk?

GUIDE: Skal du købe PlayStation 5 i disk-versionen eller den rene digitale PS5-variant?

(mere…)
Kommer der alligevel ikke 8K på PlayStation 5?

Måske har du bemærket 8K-logoet på æsken til PlayStation 5, men vidste du, at PS5 faktisk ikke understøtter 8K?

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram