Hvor meget fylder et spil på PS5?

Lagerpladsen på PlayStation 5 kan hurtigt få ben at gå på. Spillene bliver nemlig ikke små, når det kommer til filstørrelserne.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morale
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales fylder op til 105 GB på PS5 (Foto: Sony / Marvel)

Når Sony PS5 lander i butikkerne, bliver det med 16 GB GDDR6 RAM og lagerplads på 825 GB. I modsætning til tidligere, er der tale om SSD-lagerplads. Sony lover da også superhurtig indlæsning, hvilket jo er meget naturligt, når der er tale med SSD.

Ifølge tal fra Sony vil PS5 kunne loade 2 GB på 0,27 sekunder. Til sammenligning henter PS4 1 GB på 20 sekunder.

For nogen vil 825 GB SSD i PS5 være rigeligt mens andre hurtigt vil få fyldt pladsen op. Faktisk er det allerede nu kommet frem, at Spider-Man til PS5 fylder 105 GB. Spider-Man Ultimate Edition kommer både i en PS4- og PS5-udgave i den samme pakke, hvilket også er med til at bringe filstørrelsen op.

Selve spillet Spider-Man: Miles Morales fylder 50 GB.

Demon Souls Remake kan kommende PS5-ejere også se frem til, skriver WCCFTECH. Her skal du forvente, at du efter installationen har 66 GB mindre plads.

Om disse filstørrelser er meget eller lidt kommer an på øjnene der ser. Uanet hvad så kan man jo altid afinstallere de spil, som allerede er gennemført.

Sony PlayStation 5 kommer til butikkerne i Danmark den 19. november, hvilket lige er tids nok for at ramme det vigtige julesalg.

PS5 med optisk drev koster 4.199 kroner, mens udgaven uden drev, kaldet Digital Edition, koster 3.399 kroner.

Der sker for tiden meget på spilmarkedet. Senest har Amazon meldt deres indtog i cloudgaming. Læs mere om Amazon Luna her.

Spider-Man til PS5, officiel gameplay demo

Mere til historien

Sony har forud for salgsstarten lovet, at PS5 vil kunne spille ”de fleste” PS4-titler. Så konsollen er således til en hvis grad bagudkompatibel.

Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

En ny PlayStation 5-variant er på vej, hvis man skal tro rygtebørsen. Der nævnes både PlayStation 5 Pro eller Slim. Det kan også bare være en ”2. generation” af nuværende.

(mere…)
Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

(mere…)
Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram