Hvor meget fylder et spil på PS5?

2

Lagerpladsen på PlayStation 5 kan hurtigt få ben at gå på. Spillene bliver nemlig ikke små, når det kommer til filstørrelserne.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morale
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales fylder op til 105 GB på PS5 (Foto: Sony / Marvel)

Når Sony PS5 lander i butikkerne, bliver det med 16 GB GDDR6 RAM og lagerplads på 825 GB. I modsætning til tidligere, er der tale om SSD-lagerplads. Sony lover da også superhurtig indlæsning, hvilket jo er meget naturligt, når der er tale med SSD.

Ifølge tal fra Sony vil PS5 kunne loade 2 GB på 0,27 sekunder. Til sammenligning henter PS4 1 GB på 20 sekunder.

For nogen vil 825 GB SSD i PS5 være rigeligt mens andre hurtigt vil få fyldt pladsen op. Faktisk er det allerede nu kommet frem, at Spider-Man til PS5 fylder 105 GB. Spider-Man Ultimate Edition kommer både i en PS4- og PS5-udgave i den samme pakke, hvilket også er med til at bringe filstørrelsen op.

Selve spillet Spider-Man: Miles Morales fylder 50 GB.

Demon Souls Remake kan kommende PS5-ejere også se frem til, skriver WCCFTECH. Her skal du forvente, at du efter installationen har 66 GB mindre plads.

Om disse filstørrelser er meget eller lidt kommer an på øjnene der ser. Uanet hvad så kan man jo altid afinstallere de spil, som allerede er gennemført.

Sony PlayStation 5 kommer til butikkerne i Danmark den 19. november, hvilket lige er tids nok for at ramme det vigtige julesalg.

PS5 med optisk drev koster 4.199 kroner, mens udgaven uden drev, kaldet Digital Edition, koster 3.399 kroner.

Der sker for tiden meget på spilmarkedet. Senest har Amazon meldt deres indtog i cloudgaming. Læs mere om Amazon Luna her.

Spider-Man til PS5, officiel gameplay demo

Mere til historien

Sony har forud for salgsstarten lovet, at PS5 vil kunne spille ”de fleste” PS4-titler. Så konsollen er således til en hvis grad bagudkompatibel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer