Er dette Apples kommende AirPods Studio?

Lækkede billeder af Apples AirPods Studio viser designet på producentens kommende on-ear-hovedtelefoner.

Således ser de kommende AirPods Studio ud ifølge tipsteren, Jon Prosser. (Foto: Jon Prosser)

Der har længe floreret rygter om, at Apple arbejder på et nyt sæt trådløse hovedtelefoner under navnet, AirPods Studio. Tidligere rygter har påstået, at hovedtelefonerne vil være inspireret af Beats-serien. Indtil videre har der dog ikke været bekræftet noget konkret, skriver Pocketnow.

Nu ser det imidlertid ud til, at vi har fået de første billeder af AirPods Studio, sammen med nogle af nøglefunktionerne. Informationerne kommer fra den normalt velinformerede Apple-tipster, Jon Prosser.

Tusindvis af OnePlus Buds beslaglagt ”falske AirPods”

Prosser har lavet et opslag på Twitter, med billeder af et headset i minimalistisk design, hvilket stemmer fint overens med Apples foretrukne designsprog. Hovedtelefonerne ser ud til at være konstrueret i læder og metal, hvor bøjlens læderbånd har en indvendig pude til forbedret komfort.

Ørepuderne har et blankt finish på ydersiden, uden noget logo, og er forbundet til bøjlen via et tyndt, cylinderagtigt metalrør. Det rektangulære on-ear design minder meget om Bowers & Wilkins P-serie. Ørepudernes design antyder desuden, at hovedtelefonerne ikke kommer med aktiv støjreduktion – såkaldt ANC.

AirPods Studio ser heller ikke ud til at få et jackstik, men må nøjes med en USB-C-port, placeret i bunden af den ene ørepude.

Magnetiske ørepuder åbner for mere tilbehør

Ifølge Jon Prosser, vil selve puderne være magnetiske – noget vi efterhånden ser i rigtig mange hovedtelefoner. På den måde er det lettere at skifte betrækket så at sige. Især Apple, der har for vane at lancere en enorm mængde af tilbehør, som gør det muligt at personliggøre sine enheder, kan nyde godt af de magnetiske puder. Et forsigtigt gæt er, at Apple lancerer puderne i forskellige farver og materialer, som kan tilkøbes på samme måde, som urremme til Apple Watch.

Bose er med vej med AirPods Pro konkurrent – afsløret online

En mere spændende funktion i AirPods Studio skulle være, at de er vendbare. Det skal forstås på den måde, at der ikke er en dedikeret højre- og venstreside på hovedtelefonerne. De kan simpelthen selv finde ud af, hvordan de sidder, og sende stereolyden ud i den rigtige side.

Der er desværre ingen forlydender om specifikationer, såsom driverstørrelse eller batterikapacitet. Prisen melder historien heller intet om, ligesom der ikke er nogen meldinger om eventuelle musik-fokuserede funktioner.

Mere til historien

Udover AirPods Studio, florerer der rygter om et andet headset fra Apple. De populære AirPods Pro ser nemlig ud til at få en efterfølger med nye, spændende funktioner.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram