Er dette Apples kommende AirPods Studio?

Lækkede billeder af Apples AirPods Studio viser designet på producentens kommende on-ear-hovedtelefoner.

Således ser de kommende AirPods Studio ud ifølge tipsteren, Jon Prosser. (Foto: Jon Prosser)

Der har længe floreret rygter om, at Apple arbejder på et nyt sæt trådløse hovedtelefoner under navnet, AirPods Studio. Tidligere rygter har påstået, at hovedtelefonerne vil være inspireret af Beats-serien. Indtil videre har der dog ikke været bekræftet noget konkret, skriver Pocketnow.

Nu ser det imidlertid ud til, at vi har fået de første billeder af AirPods Studio, sammen med nogle af nøglefunktionerne. Informationerne kommer fra den normalt velinformerede Apple-tipster, Jon Prosser.

Tusindvis af OnePlus Buds beslaglagt ”falske AirPods”

Prosser har lavet et opslag på Twitter, med billeder af et headset i minimalistisk design, hvilket stemmer fint overens med Apples foretrukne designsprog. Hovedtelefonerne ser ud til at være konstrueret i læder og metal, hvor bøjlens læderbånd har en indvendig pude til forbedret komfort.

Ørepuderne har et blankt finish på ydersiden, uden noget logo, og er forbundet til bøjlen via et tyndt, cylinderagtigt metalrør. Det rektangulære on-ear design minder meget om Bowers & Wilkins P-serie. Ørepudernes design antyder desuden, at hovedtelefonerne ikke kommer med aktiv støjreduktion – såkaldt ANC.

AirPods Studio ser heller ikke ud til at få et jackstik, men må nøjes med en USB-C-port, placeret i bunden af den ene ørepude.

Magnetiske ørepuder åbner for mere tilbehør

Ifølge Jon Prosser, vil selve puderne være magnetiske – noget vi efterhånden ser i rigtig mange hovedtelefoner. På den måde er det lettere at skifte betrækket så at sige. Især Apple, der har for vane at lancere en enorm mængde af tilbehør, som gør det muligt at personliggøre sine enheder, kan nyde godt af de magnetiske puder. Et forsigtigt gæt er, at Apple lancerer puderne i forskellige farver og materialer, som kan tilkøbes på samme måde, som urremme til Apple Watch.

Bose er med vej med AirPods Pro konkurrent – afsløret online

En mere spændende funktion i AirPods Studio skulle være, at de er vendbare. Det skal forstås på den måde, at der ikke er en dedikeret højre- og venstreside på hovedtelefonerne. De kan simpelthen selv finde ud af, hvordan de sidder, og sende stereolyden ud i den rigtige side.

Der er desværre ingen forlydender om specifikationer, såsom driverstørrelse eller batterikapacitet. Prisen melder historien heller intet om, ligesom der ikke er nogen meldinger om eventuelle musik-fokuserede funktioner.

Mere til historien

Udover AirPods Studio, florerer der rygter om et andet headset fra Apple. De populære AirPods Pro ser nemlig ud til at få en efterfølger med nye, spændende funktioner.

HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

(mere…)
Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram