Får AirPods Pro 2 ny og spændende feature?

4

AirPods Pro 2 ventes at blive bedre end originalen med en spændende feature, som konkurrenterne ikke tilbyder.

Patentet Apple har søgt der viser kontrol via bevægelser måske er på vej til AirPods (Kilde: PatentlyApple)
Patentet Apple har søgt der viser kontrol via bevægelser måske er på vej til AirPods (Kilde: PatentlyApple)

Rygterne svirrer om AirPods 2, der ventes at være et spændende par earbuds med en feature konkurrenterne ikke har.

Et af de bedste trådløse earbuds på markedet, og det bedst sælgende er netop nu, er Apple AirPods Pro og efterfølgeren ser ud til at byde på en rigtig spændende feature.

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Et patent fra Apple er spottet af PatentlyApple. Dette viser, at der er et spændende navigationssystem på vej. Her vil ”luftbevægelser” og sensorer på enheden kunne bruges til at forbedre oplevelsen af AirPods Pro 2. De vil selvfølgelig også være støjreducerende. Du finder flere billeder, der viser patentet på PatentlyApple.

Øreproppen konfigureres så den kan detektere bevægelser og fysiske manipulationer. Apples patent beskriver også, at det senere vil kunne implementeres i andre enheder, så lignende sensorer vil finde vej til iPad, iMac og Apple Watch, samt måske også de rygtede Apple Glasses.

AirPods får optimeret opladning

Det er vigtigt at huske, at der kun er tale om et patent. Disse søges ofte. Det er også en realitet at mange idéer og designs aldrig kommer ud til slutbrugerne, selvom der er søgt patent på disse.

Mere til historien

Foruden ovennævnte AirPods Pro 2, så skulle der ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo også være et par AirPods 3 på vej i første halvdel af 2021. Der har også tidligere været rygter om et par AirPods Lite, men intet er officielt endnu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer