Apple måske på vej med AirPods Pro Lite

Der spekuleres netop nu i, at Apple vil lancere en billig-udgave af deres AirPods Pro. Navnet skulle eftersigende blive AirPods Pro Lite.

AirPods Pro opladeæske
AirPods Pro opladeæske (Foto: MereMobil.dk)

Apple analytikeren Ming-Chi Kuo forsøger endnu engang at komme med forudsigelser for, hvilke produkter Apple vil lancere i nærmeste fremtid.

Foruden iPhone SE 2 (eller iPhone 9) og en ny version af MacBook Pro, så forventer han også, at Apple vil lancere en billigere variant af det trådløse headset AirPods Pro. Navnet på disse skulle angiveligt blive AirPods Pro Lite og de vil blive offentliggjort i første halvdel af 2020. Det skriver Pocketnow.com.

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Salgsstarten vil formentlig være indenfor det næste halve års tid. Men det er uvist om de allerede vil blive afsløret ved det formentlig kommende ”iPhone SE 2” (eller iPhone 9) event, der ventes at blive afholdt i marts måned.

Dermed vil Apple få endnu mere kontrol over markedet for trådløse headsets (true wireless), hvor de i forvejen er markedsledere. Med den billigere model vil de måske få fat i dem, som i dag vælger billigere alternative, hvilket kunne være ”kopivarer”.

Der er måske også en mulighed for, at dette headset i stedet er en Apple-branded version af Beats Solo Pro eller Powerbeats 4.

Hvad prisen på en eventuelt billigere AirPods Pro variant vil ende med er uvist. Ligesom det også er uvist om det vil være med eller uden en trådløs opladeæske.

Her er AirPods Pro i duel mod Jabra Elite 75t

Mere til historien

Ifølge rygterne vil Apple offentliggøre iPhone SE 2 eller iPhone 9 tirsdag den 31. marts 2020, det er uvist, hvad navnet vil blive. Netop nu florerer en video af et produkt, der angiveligt skulle være iPhone SE 2. Videoen er dog formentlig falsk.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram