Apple måske på vej med AirPods Pro Lite

Der spekuleres netop nu i, at Apple vil lancere en billig-udgave af deres AirPods Pro. Navnet skulle eftersigende blive AirPods Pro Lite.

AirPods Pro opladeæske
AirPods Pro opladeæske (Foto: MereMobil.dk)

Apple analytikeren Ming-Chi Kuo forsøger endnu engang at komme med forudsigelser for, hvilke produkter Apple vil lancere i nærmeste fremtid.

Foruden iPhone SE 2 (eller iPhone 9) og en ny version af MacBook Pro, så forventer han også, at Apple vil lancere en billigere variant af det trådløse headset AirPods Pro. Navnet på disse skulle angiveligt blive AirPods Pro Lite og de vil blive offentliggjort i første halvdel af 2020. Det skriver Pocketnow.com.

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Salgsstarten vil formentlig være indenfor det næste halve års tid. Men det er uvist om de allerede vil blive afsløret ved det formentlig kommende ”iPhone SE 2” (eller iPhone 9) event, der ventes at blive afholdt i marts måned.

Dermed vil Apple få endnu mere kontrol over markedet for trådløse headsets (true wireless), hvor de i forvejen er markedsledere. Med den billigere model vil de måske få fat i dem, som i dag vælger billigere alternative, hvilket kunne være ”kopivarer”.

Der er måske også en mulighed for, at dette headset i stedet er en Apple-branded version af Beats Solo Pro eller Powerbeats 4.

Hvad prisen på en eventuelt billigere AirPods Pro variant vil ende med er uvist. Ligesom det også er uvist om det vil være med eller uden en trådløs opladeæske.

Her er AirPods Pro i duel mod Jabra Elite 75t

Mere til historien

Ifølge rygterne vil Apple offentliggøre iPhone SE 2 eller iPhone 9 tirsdag den 31. marts 2020, det er uvist, hvad navnet vil blive. Netop nu florerer en video af et produkt, der angiveligt skulle være iPhone SE 2. Videoen er dog formentlig falsk.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram