Tintin-spil på vej til iOS og Android

4

Tintin er på vej i et nyt mobilspil til iOS og Android. Spillet er gratis at spille og så er det danskproduceret. Læs om Tintin mobilspil.

Tintin Match er et nyt danskproduceret mobilspil, som er klar til global lancering mandag den 31. august 2020 (Foto: 5th Planet Games)
Tintin Match er et nyt danskproduceret mobilspil, som er klar til global lancering mandag den 31. august 2020 (Foto: 5th Planet Games)

Måske er en ny mobilspilsucces på vej fra Danmark. Den danske spiludvikler 5th Planet Games er i samarbejde med Moulinsart klar med spillet Tintin Match. Spillet har allerede haft en god beta-launch på Google Play.

Fra mandag den 31. august 2020 er spillet klar til download for alle – både på Android og iOS.

Subway Surfers er årtiets mest downloadede spil

Kort fortalt er Tintin Match et historiedrevet match-3 switcher spil, hvor du gennem farverige puzzles opbygger Tintins univers. På din vej som den berømte reporter på eventyr vil du komme igennem puzzle udfordringer. Disse skal løses for at få låst op for scenarier og figurer, der er kendt fra tegneserierne.

Det første eventyr, som du støder på i spillet, er ”Krabben med de gyldne kløer”. Her skal løses en samling af håndlavede match 3 puzzles for at komme videre.

Tidligere Candy Crush-chef er med i udviklingen

Tintin spillet er udviklet er 5th Planet Games’ afdeling i Berlin, som er ledet af den renommerede puzzle spil ekspert Moritz Voss. Moritz Voss har tidligere været technology lead hos King, som står bag blandt andet Candy Crush Saga og Bubble Witch Saga.

-“Moritz Voss har udmærket sig i match 3-genren adskillige gange før og vi er sikre på at dette vil blive det bedste spil han nogensinde har skabt,” udtaler Henrik Nielsen, direktør hos 5th Planet Games, i en pressemeddelelse.

Forventningerne til det nye Tintin mobilspil er tårnhøje. Spillet passer perfekt ind i kategorien af mobilspil, som virkelig hitter – særligt på det amerikanske marked. Match-3 spil som Tintin Match er den mest prominente undergenre på det amerikanske iPhone gaming marked, og står for 21 procent af den samlede revenue; ifølge mobile game insight og analytics firma GameRefinery.

Kæmpe vækst i download af mobilspil

Du kan downloade Tintin Match gratis i Apples App Store og Google Play Store fra mandag den 31. august 2020.

Galleri: Tintin Match

Mere til historien

Tintin Match er et spil for alle over ni år og det er gratis at spille. Foruden Apples App Store og Google Play Store, så er det også planen, at spillet bliver tilgængeligt på den på kinesiske Android-stores senere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer