Netflix tester nu tip-funktion med film- og serieforslag

0

Savner du inspiration til spændende film- og serier på Netflix? En ny tip-funktion testes netop nu.

Netflix-streaming
I dag er det serier på Netflix og andre tjenester, der sætter dagsordenen, lyder det fra en ekspert (Foto: John-Mark)

Filmen eller serien er slut… Hvad nu? Hvad skal du se næste gang? Er du en aktiv bruger af Netflix har du sikkert siddet med dette problem en del gange

Nu forlyder det, at Netflix afprøver en funktion, der på forsiden af tjenesten kommer med forslag til, hvad der måske kunne have din interesse.

Netflix vil basere de foreslåede film, serier og dokumentarer på hvad du tidligere har set, dine lister og interesser.

Ifølge The Next Web ses knappen indtil videre kun på Netflix’ TV-apps. Derfor er det uklart om funktionen også rulles ud til andre enheder.

En anden mulighed for at finde inspiration til indhold, der er værd, kan du finde på sites som Justwatch og Flixfilm. Læs også dette tip til, hvordan du søger efter indhold på tværs af streamingtjenesterne.

Apple er nomineret til den første Emmy for Apple TV+ serier

Ekspert: TV-serien sætter dagsordenen i dag

Film og serier via tjenester som Netflix, HBO og ViaPlay er på meget kort tid blevet utroligt populært.

Udover den lette tilgængelighed så er indholdet på tjenesterne af meget høj kvalitet, hvilket gør, at vi godt gider bruge vores tid og ikke mindst penge på dem.

– ”Det er godt, at du ikke kan lade være. Når de bedste skuespillere og instruktører går over til streaming, så vil vi andre også være med. Det er jo ikke småfolk vi taler om men folk som Martin Scorsese, Woody Allen og mange andre, der går til streaming. De trækker så de store skuespillere med. Hvis du som instruktør eller skuespiller skal nå ud til rigtigt mange, er det på streaming at det nu foregår. I dag er det TV-serien, der sætter dagsordenen,” forklarer kulturkommentator Niels Frid-Nielsen til MereMobil.dk.

Du kan høre indslaget og komme tæt på streamingtrenden i min podcastepisode #71. Lyt også med i afspilleren herunder. Du skal gå frem til 11:00 minutter

Mere til historien

Danskerne bruger i gennemsnit 2,3 streamservices. Målgruppen fra 18 til 39 år streamer fra hele 3,5 tjenester. Det viser en undersøgelse af danskernes streamingvaner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer