Netflix tester nu tip-funktion med film- og serieforslag

Savner du inspiration til spændende film- og serier på Netflix? En ny tip-funktion testes netop nu.

Netflix-streaming
I dag er det serier på Netflix og andre tjenester, der sætter dagsordenen, lyder det fra en ekspert (Foto: John-Mark)

Filmen eller serien er slut… Hvad nu? Hvad skal du se næste gang? Er du en aktiv bruger af Netflix har du sikkert siddet med dette problem en del gange

Nu forlyder det, at Netflix afprøver en funktion, der på forsiden af tjenesten kommer med forslag til, hvad der måske kunne have din interesse.

Netflix vil basere de foreslåede film, serier og dokumentarer på hvad du tidligere har set, dine lister og interesser.

Ifølge The Next Web ses knappen indtil videre kun på Netflix’ TV-apps. Derfor er det uklart om funktionen også rulles ud til andre enheder.

En anden mulighed for at finde inspiration til indhold, der er værd, kan du finde på sites som Justwatch og Flixfilm. Læs også dette tip til, hvordan du søger efter indhold på tværs af streamingtjenesterne.

Apple er nomineret til den første Emmy for Apple TV+ serier

Ekspert: TV-serien sætter dagsordenen i dag

Film og serier via tjenester som Netflix, HBO og ViaPlay er på meget kort tid blevet utroligt populært.

Udover den lette tilgængelighed så er indholdet på tjenesterne af meget høj kvalitet, hvilket gør, at vi godt gider bruge vores tid og ikke mindst penge på dem.

- ”Det er godt, at du ikke kan lade være. Når de bedste skuespillere og instruktører går over til streaming, så vil vi andre også være med. Det er jo ikke småfolk vi taler om men folk som Martin Scorsese, Woody Allen og mange andre, der går til streaming. De trækker så de store skuespillere med. Hvis du som instruktør eller skuespiller skal nå ud til rigtigt mange, er det på streaming at det nu foregår. I dag er det TV-serien, der sætter dagsordenen,” forklarer kulturkommentator Niels Frid-Nielsen til MereMobil.dk.

Du kan høre indslaget og komme tæt på streamingtrenden i min podcastepisode #71. Lyt også med i afspilleren herunder. Du skal gå frem til 11:00 minutter

Mere til historien

Danskerne bruger i gennemsnit 2,3 streamservices. Målgruppen fra 18 til 39 år streamer fra hele 3,5 tjenester. Det viser en undersøgelse af danskernes streamingvaner.

Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Paramount+ har tæt på 40 millioner brugere

KORT NYT: I årets første kvartal tilføjede streamingtjenesten Paramount+ 6,8 millioner abonnenter, hvilket bringer dem op på tæt på 40 millioner brugere.

(mere…)
Spotify runder 180 millioner betalende brugere

Selvom 1,5 millioner russiske brugere er suspenderet fra Spotify, så er tjenesten vækstet alligevel. Der er nu over 180 millioner betalende brugere af Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram