Netflix tester nu tip-funktion med film- og serieforslag

Savner du inspiration til spændende film- og serier på Netflix? En ny tip-funktion testes netop nu.

Netflix-streaming
I dag er det serier på Netflix og andre tjenester, der sætter dagsordenen, lyder det fra en ekspert (Foto: John-Mark)

Filmen eller serien er slut… Hvad nu? Hvad skal du se næste gang? Er du en aktiv bruger af Netflix har du sikkert siddet med dette problem en del gange

Nu forlyder det, at Netflix afprøver en funktion, der på forsiden af tjenesten kommer med forslag til, hvad der måske kunne have din interesse.

Netflix vil basere de foreslåede film, serier og dokumentarer på hvad du tidligere har set, dine lister og interesser.

Ifølge The Next Web ses knappen indtil videre kun på Netflix’ TV-apps. Derfor er det uklart om funktionen også rulles ud til andre enheder.

En anden mulighed for at finde inspiration til indhold, der er værd, kan du finde på sites som Justwatch og Flixfilm. Læs også dette tip til, hvordan du søger efter indhold på tværs af streamingtjenesterne.

Apple er nomineret til den første Emmy for Apple TV+ serier

Ekspert: TV-serien sætter dagsordenen i dag

Film og serier via tjenester som Netflix, HBO og ViaPlay er på meget kort tid blevet utroligt populært.

Udover den lette tilgængelighed så er indholdet på tjenesterne af meget høj kvalitet, hvilket gør, at vi godt gider bruge vores tid og ikke mindst penge på dem.

- ”Det er godt, at du ikke kan lade være. Når de bedste skuespillere og instruktører går over til streaming, så vil vi andre også være med. Det er jo ikke småfolk vi taler om men folk som Martin Scorsese, Woody Allen og mange andre, der går til streaming. De trækker så de store skuespillere med. Hvis du som instruktør eller skuespiller skal nå ud til rigtigt mange, er det på streaming at det nu foregår. I dag er det TV-serien, der sætter dagsordenen,” forklarer kulturkommentator Niels Frid-Nielsen til MereMobil.dk.

Du kan høre indslaget og komme tæt på streamingtrenden i min podcastepisode #71. Lyt også med i afspilleren herunder. Du skal gå frem til 11:00 minutter

Mere til historien

Danskerne bruger i gennemsnit 2,3 streamservices. Målgruppen fra 18 til 39 år streamer fra hele 3,5 tjenester. Det viser en undersøgelse af danskernes streamingvaner.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram