Apple er nomineret til første Emmy for Apple TV+ serier

Apple har fået de første nomineringer til en Emmy for flere af deres Apple TV+ serier. Jennifer Aniston nomineret for hendes rolle i ”The Morning Show”.

Jennifer Aniston og Reese Witherspoon spiller begge med i The Morningshow (Kilde: Apple)
Jennifer Aniston og Reese Witherspoon spiller begge med i The Morning Show (Kilde: Apple)

Apple har modtaget de første nomineringer til Emmy Awards efter de tidligere på ugen har vundet et par Daytime Emmy Awards. Faktisk har Apple modtaget 18 nomineringer for deres egetproducerede indhold på Apple TV+. Det skriver 9to5mac.com.

Det er serien ”The Morning Show”, som er topscorer, når det kommer til nomineringer. Hele syv nomineringer har serien fået. En af nomineringerne går til Jennifer Aniston for ”Bedste skuespillerinde i en dramaserie” for rollen som Alex Levy. Ligeledes har Steve Carell, som spiller seriens mandlige hovedrolle Mitch Kessler, også fået en nominering som ”bedste skuespiller i en dramaserie”.

Apple TV+ er større end Disney+

Foruden “The Morning Show” så er også ”Bestie Boys Story” nomineret til fem priser, mens ”Defending Jacob” er nomineret til to priser. Derudover er ”Central Park”, ”Home” og ”The Elephant Queen” nomineret i én kategori hver.

Selvom Apple altså klarer sig flot med deres serier fra Apple TV+, så er der lang vej til Netflix og HBO. Netflix har fået hele 160 nomineringer i år, mens HBO har modtaget 107 nomineringer. Det er HBO’s serie ”Watchmen”, der er den serie, som har modtaget flest nomineringer. Hele 26 nomineringer har den fået.  

PODCAST: Derfor er vi vilde med streaming

Du kan her se den fulde liste over, hvilke serier der er nomineret til en Emmy.

Emmy-showet afholdes for 72. gang, hvor Jimmy Kimmel vil være vært. Det foregår den 20. september 2020. Det er endnu uvist, hvordan det vil foregå, men der vil helt sikkert være nogle ændringer på grund af covid-19 pandemien.

Siden Apple lancerede streamingtjenesten Apple TV+ i november 2019 har de vundet 25 priser og været nomineret til 95 priser.

Mere til historien

Du kan blive klogere på, hvilke serier du finder på Apple TV+. Der kommer desuden flere løbende til, derfor kan der altså være flere tilføjet siden denne liste.

Disney suger abonnenter til sig - prisstigning på vej

Disneys streamingtjeneste Disney+ præsterer i andet kvartal i år voldsomt fine tal.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Stor ændring på vej til HBO Max

Nye biograffilm fra Warner Bros. kommer ikke længere automatisk på HBO Max.

(mere…)
Dansk sammenlægning af HBO Max sker først i 2024

Inden 2025 er planerne for Warner Bros. Discovery, at HBO Max globalt runder 130 millioner abonnenter.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram