Apple er nomineret til første Emmy for Apple TV+ serier

6

Apple har fået de første nomineringer til en Emmy for flere af deres Apple TV+ serier. Jennifer Aniston nomineret for hendes rolle i ”The Morning Show”.

Jennifer Aniston og Reese Witherspoon spiller begge med i The Morningshow (Kilde: Apple)
Jennifer Aniston og Reese Witherspoon spiller begge med i The Morning Show (Kilde: Apple)

Apple har modtaget de første nomineringer til Emmy Awards efter de tidligere på ugen har vundet et par Daytime Emmy Awards. Faktisk har Apple modtaget 18 nomineringer for deres egetproducerede indhold på Apple TV+. Det skriver 9to5mac.com.

Det er serien ”The Morning Show”, som er topscorer, når det kommer til nomineringer. Hele syv nomineringer har serien fået. En af nomineringerne går til Jennifer Aniston for ”Bedste skuespillerinde i en dramaserie” for rollen som Alex Levy. Ligeledes har Steve Carell, som spiller seriens mandlige hovedrolle Mitch Kessler, også fået en nominering som ”bedste skuespiller i en dramaserie”.

Apple TV+ er større end Disney+

Foruden “The Morning Show” så er også ”Bestie Boys Story” nomineret til fem priser, mens ”Defending Jacob” er nomineret til to priser. Derudover er ”Central Park”, ”Home” og ”The Elephant Queen” nomineret i én kategori hver.

Selvom Apple altså klarer sig flot med deres serier fra Apple TV+, så er der lang vej til Netflix og HBO. Netflix har fået hele 160 nomineringer i år, mens HBO har modtaget 107 nomineringer. Det er HBO’s serie ”Watchmen”, der er den serie, som har modtaget flest nomineringer. Hele 26 nomineringer har den fået.  

PODCAST: Derfor er vi vilde med streaming

Du kan her se den fulde liste over, hvilke serier der er nomineret til en Emmy.

Emmy-showet afholdes for 72. gang, hvor Jimmy Kimmel vil være vært. Det foregår den 20. september 2020. Det er endnu uvist, hvordan det vil foregå, men der vil helt sikkert være nogle ændringer på grund af covid-19 pandemien.

Siden Apple lancerede streamingtjenesten Apple TV+ i november 2019 har de vundet 25 priser og været nomineret til 95 priser.

Mere til historien

Du kan blive klogere på, hvilke serier du finder på Apple TV+. Der kommer desuden flere løbende til, derfor kan der altså være flere tilføjet siden denne liste.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer