iPhone 12 kommer i ”Dark Blue”

KORT NYT: Apple vil tilbyde den kommende iPhone 12-serie i en ny ”dark blue” farvevariant, ifølge de seneste rygter.

Bud på hvordan iPhone 12 Pro vil se ud i farven Navy Blue (Kilde. Concept af EverythingApplePro/Max Weinbach)
Bud på hvordan iPhone 12 Pro vil se ud i farven Navy Blue (Kilde. Concept af EverythingApplePro/Max Weinbach)

Mediet DigiTimes påstår, at en ny mørkeblå farvevariant vil blive tilgængelig på iPhone 12-serien.

Holder disse rygter stik, vil det være første gang, at Apples iPhone bliver tilgængelig i en mørkeblå farve.

Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

Foruden DigiTimes så var XDA Developers Max Weinbach ude med nogle rygter tilbage i januar om, at mindst en af de kommende iPhone 12-modeller, ville komme med et navy blå finish. Ifølge Weinbach ville denne Navy Blue måske erstatte Midnight Green, som iPhone 11 Pro blev lanceret i.

Der har også været rygter om, at iPhone 12-serien kunne få modeller i farverne light blue, violet og light orange, samt andre farver.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring iPhone 12-serien. Det er ej heller officielt endnu, hvornår den vil blive annonceret. Apple har dog bekræftet, at den er forsinket nogle uger i forhold til tidligere år.

Apple bekræfter: Corona forsinker iPhone 12

Det forventes, at Apple lancerer fire nye iPhone-modeller. En iPhone med 5,4 tommer skærm og en med en 6,7 tommer skærm, samt to med 6,1 tommer skærm.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når Apple er klar med nogle officielle nyheder om den kommende iPhone 12-serie. Følg også nyhederne via din indbakke. Tilmeld dig her - frameld når du har lyst.

Mere til historien

Ifølge DigiTimes Research, så forventes det, at Apple vil sælge mellem 63 og 68 millioner eksemplarer i andet halvår 2020 af iPhone 12-serien. Dette er reduceret i forhold til, hvor mange eksemplarer af iPhone 11-serien, der blev solgt. Men iPhone 12-serien vil også komme senere end tilfældet var med iPhone 11-serien.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram