iPhone 12 kommer i ”Dark Blue”

12

KORT NYT: Apple vil tilbyde den kommende iPhone 12-serie i en ny ”dark blue” farvevariant, ifølge de seneste rygter.

Bud på hvordan iPhone 12 Pro vil se ud i farven Navy Blue (Kilde. Concept af EverythingApplePro/Max Weinbach)
Bud på hvordan iPhone 12 Pro vil se ud i farven Navy Blue (Kilde. Concept af EverythingApplePro/Max Weinbach)

Mediet DigiTimes påstår, at en ny mørkeblå farvevariant vil blive tilgængelig på iPhone 12-serien.

Holder disse rygter stik, vil det være første gang, at Apples iPhone bliver tilgængelig i en mørkeblå farve.

Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

Foruden DigiTimes så var XDA Developers Max Weinbach ude med nogle rygter tilbage i januar om, at mindst en af de kommende iPhone 12-modeller, ville komme med et navy blå finish. Ifølge Weinbach ville denne Navy Blue måske erstatte Midnight Green, som iPhone 11 Pro blev lanceret i.

Der har også været rygter om, at iPhone 12-serien kunne få modeller i farverne light blue, violet og light orange, samt andre farver.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring iPhone 12-serien. Det er ej heller officielt endnu, hvornår den vil blive annonceret. Apple har dog bekræftet, at den er forsinket nogle uger i forhold til tidligere år.

Apple bekræfter: Corona forsinker iPhone 12

Det forventes, at Apple lancerer fire nye iPhone-modeller. En iPhone med 5,4 tommer skærm og en med en 6,7 tommer skærm, samt to med 6,1 tommer skærm.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når Apple er klar med nogle officielle nyheder om den kommende iPhone 12-serie. Følg også nyhederne via din indbakke. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst.

Mere til historien

Ifølge DigiTimes Research, så forventes det, at Apple vil sælge mellem 63 og 68 millioner eksemplarer i andet halvår 2020 af iPhone 12-serien. Dette er reduceret i forhold til, hvor mange eksemplarer af iPhone 11-serien, der blev solgt. Men iPhone 12-serien vil også komme senere end tilfældet var med iPhone 11-serien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer