Apple har lukket Epic Games’ udviklerkonto

17

Konflikten mellem Apple og Epic Games fortsætter. Nu har Apple lukket ned for Epic Games’ udviklerkonto i App Store.

Fortnite
Fortnite er et af de mest populære spil nogensinde (Foto: Epic Games)

Sagen mellem Epic Games og Apple fortsætter. Foruden en retssag er i gang, så har Apple nu også lukket ned for Epic Games’ udviklerkonto.

Apple og Google har smidt Fortnite på porten

Det betyder kort og godt, at brugere mødes af beskeden “denne app er på nuværende tidspunkt ikke tilgængelig i dit land eller område”. Så søger du efter Fortnite eller andre apps fra Epic Games, ser du nu denne besked.

Nedlukningen af udviklerkontoen betyder også, at Epic Games ikke kan udsende flere opdateringer til Fortnite til Apple-brugere. Apple-brugerne kan heller ikke downloade spillet, hvis de tidligere havde downloadet det, men afinstalleret igen.

Der har også været snak om, at Apple kunne lukke for Epic Games’ 3D-platform Unreal Engine, som mange spil og apps benytter. Dette har retssagens dommer, Yvonne Gonzales Rogers, dog meldt ud ikke kan ske, da det er en anden udviklerkonto, som benyttes til dette.

Fortnite er klar med ny sæson uden adgang for Apple-brugere

Men det er angiveligt Yvonne Gonzales Rogers, der har opfordret Apple til at lukke Epic Games’ udviklerkonto, så længe de ikke overholder retningslinjerne.

Officiel udmelding af Apple

– “We are disappointed that we have had to terminate the Epic Games account on the ‌App Store‌. We have worked with the team at Epic Games for many years on their launches and releases. The court recommended that Epic comply with the ‌App Store‌ guidelines while their case moves forward, guidelines they’ve followed for the past decade until they created this situation. Epic has refused. Instead they repeatedly submit Fortnite updates designed to violate the guidelines of the ‌App Store‌. This is not fair to all other developers on the ‌App Store‌ and is putting customers in the middle of their fight. We hope that we can work together again in the future, but unfortunately that is not possible today”.

Sådan lyder et officielt statement fra Apple, ifølge Engadget.com.

Fortnite vender ikke tilbage til App Store

Dermed er det altså ikke kun Fortnite, der rammes, men også andre spil fra Epic Games.

Allerede eksisterende apps fra Epic Games vil desuden ikke længere blive opdateret i App Store.

Ifølge dommeren har Epic Games skudt sig selv i foden, da de introducerede deres eget betalingssystem.

Mere til historien

Der har også været snak om, at Apple kunne lukke for Epic Games’ 3D-platform Unreal Engine, som mange spil og apps benytter. Dette har retssagens dommer, Yvonne Gonzales Rogers, dog meldt ud ikke kan ske, da det er en anden udviklerkonto, som benyttes til dette.

Læs også:
Apple har tjent milliarder af dollars på Fortnite

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer