Sådan ser efterfølgeren til Google Home ud

Google Nest Speaker er måske navnet på efterfølgeren til Google Home. Se de første billeder af Nest Speaker her.

Google Nest Speaker, GXCA6
Google Nest Speaker, GXCA6 (Foto: Tele.soumu.go.jp)

Google Home, der så dagens lys for godt og vel tre-fire år siden, får snart en efterfølger. FCC, der i USA står for godkendelser af ny elektronik, har nu listet en endnu ikke annonceret Google-enhed med kodenavnet GXCA6.

FCCs opdatering gav ikke megen information, skriver Android Authority, men senere fulgte en opdatering fra den tilsvarende myndighed i Japan. Det såkaldte ”Ministry of Internal Affairs and Communications” har publiceret billeder af en enhed, der også har kodenavnet GXCA6.

Enheden kommer nok til at hedde noget med ”Nest” da Google Home-navnet er under udfasning. Det sås eksempelvis på Google Nest Hub, som jeg tidligere har anmeldt.

Der er nok ikke nogen tvivl om, at kodenavnet og billederne henviser til Google Homes efterfølger. Billederne her i artiklen fra det japanske ministerium viser således hvordan den ser ud.

Ifølge målene er Nest Speaker højere end både Google Home og Google Home Max. Home Max er ikke et produkt vi har set på det danske marked. Google har udelukkende lanceret Google Nest Mini og Nest Hub i vores markedsområde.

TEST: Google Nest Mini vs. Google Home Mini

Hvornår Google vil offentliggøre den nye smarthøjttaler, vides ikke, men efterfølgeren til Google Home er ikke den eneste Google-nyhed vi venter på. En ny Chromecast er også på vej.

Sabrina, efterfølgeren til Google Chromecast, kommer med fjernbetjening og et grafisk brugerinterface. Du kan læse om Chromecast Sabrina her.

Vil du have nyheder om Googles nye produkter i indbakken og andre spændende technyheder så tilmeld dig her.

Mere til historien

Google har tidligere haft en Chromecast-baseret ”lyddongle” i sortimentet. Denne kunne tilsluttes en forstærker eller aktiv højttaler via 3,5 mm. jackstik. Desværre blev Chomecast Audio droppet i starten af 2019.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram