Prisen på Samsung Galaxy Note20 lækket

En af Indiens mest populære og troværdige tipstere har lækket prisen på hele Samsung Galaxy Note20-serien. Se Note20-priserne her.

Samsunh Galaxy Note20
Samsunh Galaxy Note20 vil koste fra omkring 999 Euro (Foto: Onleaks / Samsung)

Onsdag den 5. august 2020 er dagen, hvor Samsung holder Galaxy Unpacked. Det betyder, at vi endelig får løftet sløret for Samsung Galaxy Note20-serien. Det har absolut ikke skortet på rygter omkring den kommende flagskibsserie fra den sykoreanske gigant og hvis alle rygterne taler sandt, ved vi efterhånden det meste om de nye smartphones.

Samsung på vej med 5 enheder til Unpacked event

Der er dog stadig en ting, vi ikke kan vide os sikre på – nemlig prisen. Takket være den indiske tipster, Ishan Agarwal, er vi måske blevet en anelse klogere, skriver Mysmartprice.com. Agarwal har i forvejen lækket en række informationer om Galaxy Note20-serien. Heriblandt planen om at lancere en 5G-variant i Indien.

Det er selvfølgelig ikke så relevant for os at vide, hvad der bliver lanceret i Indien, men nu har tipsteren angiveligt lækket de europæiske priser på hele Note20-serien, samt prisen på de nye hovedtelefoner, Samsung Galaxy Buds Live.

Det koster Samsung Galaxy Note20 og Galaxy Buds Live

Priserne på de kommende telefoner afhænger alt andet lige af, hvilken variant du køber. Med fire forskellige varianter kommer fire forskellige priser. Priserne kan du se herunder, sammen med prisen på Galaxy Buds Live:

  • Samsung Galaxy Note20 4G 256 GB – 999 Euro
  • Samsung Galaxy Note20 4G 256 GB – 1.099 Euro
  • Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256 GB – 1.349 Euro
  • Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 512 GB – 1.449 Euro
  • Samsung Galaxy Buds Live – 189 Euro

Som du nok har bemærket, har vi listet to ens versioner af Note20 4G. Den dyrere version er dog sandsynligvis en plus-model, som vi også har set det i Galaxy S20-serien.

Samsung Galaxy Z Flip 5G er nu en realitet

Direkte omregnet til danske kroner betyder det, at den billigste telefon i serien koster cirka 7.500 kroner, mens den dyreste koster knap 10.800 kroner. Her har jeg vel at mærke ikke taget højde for diverse skatter og afgifter. Priserne ser dog ud til at stemme nogenlunde overens med tidligere flagskibsserie fra Samsung. Galaxy Buds Live koster godt og vel 1.400 kroner.

Da Galaxy Note10-serien blev lanceret startede Note10-priserne også omkring 7.500 kroner.

Galaxy Note20-serien bliver som bekendt lanceret den 5. august, med forventet salgsstart tre-fire uger senere. Ishan Agarwal har tidligere afsløret en forventet leveringsdato – dog i Indien. Den hedder angiveligt den 28. august, hvilket heller ikke virker som en usandsynlig dato for det danske marked.

Vi bliver meget klogere på næste onsdag, hvor MereMobil.dk selvfølgelig dækker hele eventet. Du kan tilmelde dig her, hvis du vil have nyheder om Galaxy Note20 og andre technyheder direkte i indbakken.

Mere til historien

Når Samsung denne gang afholder Galaxy Unpacked, bliver det udelukkende i en online-variant. Som i så mange andre tilfælde, har Coronavirus umuliggjort at samle et fysisk publikum. Ligesom altid, har du også mulighed for at følge arrangementet fra dit eget hjem.

Pixel 7 Pro er næsten en Samsung-telefon

Indmaden i Google Pixel 7 Pro er primært fra Samsung, viser oplysninger fra Counterpoint Research, som har skilt enheden ad.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram