Prisen på Samsung Galaxy Note20 lækket

En af Indiens mest populære og troværdige tipstere har lækket prisen på hele Samsung Galaxy Note20-serien. Se Note20-priserne her.

Samsunh Galaxy Note20
Samsunh Galaxy Note20 vil koste fra omkring 999 Euro (Foto: Onleaks / Samsung)

Onsdag den 5. august 2020 er dagen, hvor Samsung holder Galaxy Unpacked. Det betyder, at vi endelig får løftet sløret for Samsung Galaxy Note20-serien. Det har absolut ikke skortet på rygter omkring den kommende flagskibsserie fra den sykoreanske gigant og hvis alle rygterne taler sandt, ved vi efterhånden det meste om de nye smartphones.

Samsung på vej med 5 enheder til Unpacked event

Der er dog stadig en ting, vi ikke kan vide os sikre på – nemlig prisen. Takket være den indiske tipster, Ishan Agarwal, er vi måske blevet en anelse klogere, skriver Mysmartprice.com. Agarwal har i forvejen lækket en række informationer om Galaxy Note20-serien. Heriblandt planen om at lancere en 5G-variant i Indien.

Det er selvfølgelig ikke så relevant for os at vide, hvad der bliver lanceret i Indien, men nu har tipsteren angiveligt lækket de europæiske priser på hele Note20-serien, samt prisen på de nye hovedtelefoner, Samsung Galaxy Buds Live.

Det koster Samsung Galaxy Note20 og Galaxy Buds Live

Priserne på de kommende telefoner afhænger alt andet lige af, hvilken variant du køber. Med fire forskellige varianter kommer fire forskellige priser. Priserne kan du se herunder, sammen med prisen på Galaxy Buds Live:

  • Samsung Galaxy Note20 4G 256 GB – 999 Euro
  • Samsung Galaxy Note20 4G 256 GB – 1.099 Euro
  • Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256 GB – 1.349 Euro
  • Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 512 GB – 1.449 Euro
  • Samsung Galaxy Buds Live – 189 Euro

Som du nok har bemærket, har vi listet to ens versioner af Note20 4G. Den dyrere version er dog sandsynligvis en plus-model, som vi også har set det i Galaxy S20-serien.

Samsung Galaxy Z Flip 5G er nu en realitet

Direkte omregnet til danske kroner betyder det, at den billigste telefon i serien koster cirka 7.500 kroner, mens den dyreste koster knap 10.800 kroner. Her har jeg vel at mærke ikke taget højde for diverse skatter og afgifter. Priserne ser dog ud til at stemme nogenlunde overens med tidligere flagskibsserie fra Samsung. Galaxy Buds Live koster godt og vel 1.400 kroner.

Da Galaxy Note10-serien blev lanceret startede Note10-priserne også omkring 7.500 kroner.

Galaxy Note20-serien bliver som bekendt lanceret den 5. august, med forventet salgsstart tre-fire uger senere. Ishan Agarwal har tidligere afsløret en forventet leveringsdato – dog i Indien. Den hedder angiveligt den 28. august, hvilket heller ikke virker som en usandsynlig dato for det danske marked.

Vi bliver meget klogere på næste onsdag, hvor MereMobil.dk selvfølgelig dækker hele eventet. Du kan tilmelde dig her, hvis du vil have nyheder om Galaxy Note20 og andre technyheder direkte i indbakken.

Mere til historien

Når Samsung denne gang afholder Galaxy Unpacked, bliver det udelukkende i en online-variant. Som i så mange andre tilfælde, har Coronavirus umuliggjort at samle et fysisk publikum. Ligesom altid, har du også mulighed for at følge arrangementet fra dit eget hjem.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram