Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

Asus logo
Asus kommende gamingtelefon, ROG Phone 3, er blevet lækket på internettet. (Foto: MereMobil.dk)

ASUS er klar til at løfte sløret for producentens næste gamingtelefon, ASUS ROG Phone 3. Telefonen lanceres onsdag den 22. juli ved et online-arrangement. Det er sædvanligvis besværligt for producenterne at holde deres enheder helt hemmelige forud for lancering. Det gælder selvfølgelig også for ASUS.

Asus klar med Android 10 til ROG Phone II

Nu har den populære tipster, Evan Blass, lækket det, der ligner officielle pressebilleder af ROG Phone 3, skriver Pocketnow.

ASUS ROG Phone 3 (Foto: Evan Blass)
Ligesom forgængeren, er ASUS ROG Phone 3 designet specifikt til gamersegmentet (Foto: Evan Blass)

ASUS ROG Phone 3 ser ud til at minde meget om sidste års ROG Phone 2. Skærmen kommer uden notch, men har til gengæld tykke rammer i top og bund. Rammerne tjener det formål at huse de frontvendte stereohøjtalere.

På højre side finder vi tre knapper, mens venstre side byder på en USB-C-port. Ligesom forgængeren ser ROG Phone 3 ud til at have en opladeport i bunden og på siden, således at telefonen kan oplades mens man spiller.

En ting, der skiller sig ud i forhold til ROG Phone II er, at ROG Phone 3 tilsyneladende kommer med tredobbelt kamera. Derudover finder vi det velkendte ROG-logo, i form at et centralt placeret LED-lys på bagsiden.

Asus ROG Phone III spottet på Geekbench

Telefonen blev for nyligt spottet på en kinesisk hjemmeside, hvor nogle af specifikationerne blev afsløret. Heriblandt kan nævnes en AMOLED skærm på 6,59 tommer. Opløsningen er 1080 x 2340 pixels og opdateringshastigheden er på 120 Hz.

ASUS ROG Phone 3 kommer desuden med et kæmpe batteri på 6.000 mAh, som understøtter 30W-hurtigopladning.

ASUS ROG Phone 3 bliver som sagt lanceret på onsdag. Du kan selv følge med via ASUS’ hjemmeside, hvor du også kan indstille en påmindelse til 15 minutter før start.

Mere til historien

ASUS har for vane at lancere ROG Phone med et hav af ekstraudstyr. ROG Phone II blev blandt andet lanceret med en lille blæser, der skulle forhindre telefonen i at overophede. Derudover kan man både købe tilpassede controllere og en dock, så telefonen kan sluttes til dit TV.

Her er Asus’ topmodel – Zenfone 11 Ultra

Ønsker du en ikke-kinesisk smartphone, så er den nye topmodel Asus Zenfone 11 Ultra måske et bud. På ydelsen slår den alle.

(mere…)
Ny kompakt smartphone måske på vej

Kompakt i størrelsen, i forhold til konkurrenterne, men med Snapdragon 8 Gen 3 inden i.

(mere…)
Asus ROG Phone 8-serien er officiel

Asus har offentliggjort ROG Phone 8-serien. Den kan allerede forudbestilles nu.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 og 8 Pro lækket

Et læk skulle angiveligt vise specifikationerne på den kommende ROG Phone 8 og ROG Phone 8 Pro.

(mere…)
Asus ROG Phone 8 lanceres i januar

KORT NYT: Der har tidligere været oplysninger ude om, at Asus ROG Phone 8 var på vej. Nu er det bekræftet, at den lanceres i januar.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram