Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

Asus logo
Asus kommende gamingtelefon, ROG Phone 3, er blevet lækket på internettet. (Foto: MereMobil.dk)

ASUS er klar til at løfte sløret for producentens næste gamingtelefon, ASUS ROG Phone 3. Telefonen lanceres onsdag den 22. juli ved et online-arrangement. Det er sædvanligvis besværligt for producenterne at holde deres enheder helt hemmelige forud for lancering. Det gælder selvfølgelig også for ASUS.

Asus klar med Android 10 til ROG Phone II

Nu har den populære tipster, Evan Blass, lækket det, der ligner officielle pressebilleder af ROG Phone 3, skriver Pocketnow.

ASUS ROG Phone 3 (Foto: Evan Blass)
Ligesom forgængeren, er ASUS ROG Phone 3 designet specifikt til gamersegmentet (Foto: Evan Blass)

ASUS ROG Phone 3 ser ud til at minde meget om sidste års ROG Phone 2. Skærmen kommer uden notch, men har til gengæld tykke rammer i top og bund. Rammerne tjener det formål at huse de frontvendte stereohøjtalere.

På højre side finder vi tre knapper, mens venstre side byder på en USB-C-port. Ligesom forgængeren ser ROG Phone 3 ud til at have en opladeport i bunden og på siden, således at telefonen kan oplades mens man spiller.

En ting, der skiller sig ud i forhold til ROG Phone II er, at ROG Phone 3 tilsyneladende kommer med tredobbelt kamera. Derudover finder vi det velkendte ROG-logo, i form at et centralt placeret LED-lys på bagsiden.

Asus ROG Phone III spottet på Geekbench

Telefonen blev for nyligt spottet på en kinesisk hjemmeside, hvor nogle af specifikationerne blev afsløret. Heriblandt kan nævnes en AMOLED skærm på 6,59 tommer. Opløsningen er 1080 x 2340 pixels og opdateringshastigheden er på 120 Hz.

ASUS ROG Phone 3 kommer desuden med et kæmpe batteri på 6.000 mAh, som understøtter 30W-hurtigopladning.

ASUS ROG Phone 3 bliver som sagt lanceret på onsdag. Du kan selv følge med via ASUS’ hjemmeside, hvor du også kan indstille en påmindelse til 15 minutter før start.

Mere til historien

ASUS har for vane at lancere ROG Phone med et hav af ekstraudstyr. ROG Phone II blev blandt andet lanceret med en lille blæser, der skulle forhindre telefonen i at overophede. Derudover kan man både købe tilpassede controllere og en dock, så telefonen kan sluttes til dit TV.

Asus er klar med nye vilde ROG-telefoner

Asus er klar med deres nyeste bud på en gamertelefon og det ser lovende ud. Læs mere om Asus Rog Phone 5s her.

(mere…)
Ikea og Asus' gamingprodukter er klar i butikkerne

Endelig er gamingprodukterne, der er udviklet i samarbejde mellem Asus ROG og Ikea, landet i Ikeas butikker og webshop.

(mere…)
Asus ROG Phone 5S lanceres i august

RYGTER: Flere steder lyder rygterne, at Asus er på vej med en Asus ROG Phone 5S med vilde specifikationer. Læs mere om rygterne her.

(mere…)
Asus lancerer ZenFone 8 og ZenFone 8 Flip

Asus har netop lanceret to flagskibs-telefoner. Her kan du se specifikationerne på Asus ZenFone 8 og Asus ZenFone 8 Flip.

(mere…)
Asus ZenFone 8 test | Lille og kraftig

TEST: Asus ZenFone 8 har fremragende high-end specifikationer og den leverer i den grad op til det. Læs min ZenFone 8 test her.

(mere…)
Mini-telefon på vej i Android-kategorien - Zenfone 8 Mini

Endnu en mini-telefon er måske på vej. Rygterne svirrer om, at også ASUS er på vej med en mini-version. Navnet bliver angiveligt ASUS Zenfone 8 Mini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram