Asus ROG Phone 3 offentliggøres 22. juli

Asus afslører senere på måneden deres kommende gamertelefon ROG Phone 3, der byder på vilde specifikationer. Se dem her.

Asus har via XDA Developers afsløret, at de afholder event onsdag den 22. juli 2020, hvor de vil annoncere gamer-telefonen ROG Phone 3. Dermed bekræftes tidligere rygter, som forlød Asus ville afsløre telefonen i juli. Eventen hedder ”ROG Game Changer”. Dermed er forventningerne store til ROG Phone 3. Det skriver Pocketnow.com.

Specifikationerne viser også, at Asus har fundet mange spændende komponenter og sat dem sammen. 120 Hz AMOLED skærm med FHD+ opløsning, Snapdragon 865 processor fra Qualcomm, 16 GB RAM og et triple-kamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels. Batteriet skulle være på hele 5.800 mAh og understøtte 30 watt hurtigopladning. Det er lidt af det, som du kan forvente på ROG Phone 3.

Asus har også startet en nedtælling til eventen på deres officielle hjemmeside.

I starten af juni skrev vi om en Asus’ enhed, der var spottet på Geekbench. Det ventes, at der er tale om Asus ROG Phone 3. Dette er dog ikke bekræftet.

Asus klar med Android 10 til ROG Phone II

Hvornår ROG Phone 3 kommer til salg er uvist. Ligesom det heller ikke vides, hvornår den er tilgængelig i Danmark eller om den bliver tilgængelig herhjemme. Det ventes dog, at den vil blive forhandlet herhjemme. Vi holder dig opdateret på dette, når Asus har meldt noget officielt ud.

For flere rygtede specifikationer se XDA-Developers, det er dog rygter og specifikationer. Da Asus endnu ikke har meldt noget officielt ud.

Sparrow News har afsløret Asus Rog Phone 3 i hands-on video

Mere til historien

Det er ikke den store overraskelse, at Asus afslører ROG Phone 3 i juli. Sidste år benyttede de også juli måned til afsløringen af en ROG Phone.

De første specifikationer på Asus ROG Phone 6 er afsløret

I forbindelse med annonceringen af lanceringseventen af Asus ROG Phone 6, har Asus afsløret et par af specifikationerne på den kommende gamertelefon.

(mere…)
Asus snart klar med ROG Phone 6

Asus har netop offentliggjort datoen for, hvornår de vil afsløre den nye generation af gamertelefonen ROG Phone.

(mere…)
Asus er klar med nye vilde ROG-telefoner

Asus er klar med deres nyeste bud på en gamertelefon og det ser lovende ud. Læs mere om Asus Rog Phone 5s her.

(mere…)
Ikea og Asus' gamingprodukter er klar i butikkerne

Endelig er gamingprodukterne, der er udviklet i samarbejde mellem Asus ROG og Ikea, landet i Ikeas butikker og webshop.

(mere…)
Asus ROG Phone 5S lanceres i august

RYGTER: Flere steder lyder rygterne, at Asus er på vej med en Asus ROG Phone 5S med vilde specifikationer. Læs mere om rygterne her.

(mere…)
Asus lancerer ZenFone 8 og ZenFone 8 Flip

Asus har netop lanceret to flagskibs-telefoner. Her kan du se specifikationerne på Asus ZenFone 8 og Asus ZenFone 8 Flip.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram