Asus ROG Phone 3 offentliggøres 22. juli

Asus afslører senere på måneden deres kommende gamertelefon ROG Phone 3, der byder på vilde specifikationer. Se dem her.

Asus har via XDA Developers afsløret, at de afholder event onsdag den 22. juli 2020, hvor de vil annoncere gamer-telefonen ROG Phone 3. Dermed bekræftes tidligere rygter, som forlød Asus ville afsløre telefonen i juli. Eventen hedder ”ROG Game Changer”. Dermed er forventningerne store til ROG Phone 3. Det skriver Pocketnow.com.

Specifikationerne viser også, at Asus har fundet mange spændende komponenter og sat dem sammen. 120 Hz AMOLED skærm med FHD+ opløsning, Snapdragon 865 processor fra Qualcomm, 16 GB RAM og et triple-kamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels. Batteriet skulle være på hele 5.800 mAh og understøtte 30 watt hurtigopladning. Det er lidt af det, som du kan forvente på ROG Phone 3.

Asus har også startet en nedtælling til eventen på deres officielle hjemmeside.

I starten af juni skrev vi om en Asus’ enhed, der var spottet på Geekbench. Det ventes, at der er tale om Asus ROG Phone 3. Dette er dog ikke bekræftet.

Asus klar med Android 10 til ROG Phone II

Hvornår ROG Phone 3 kommer til salg er uvist. Ligesom det heller ikke vides, hvornår den er tilgængelig i Danmark eller om den bliver tilgængelig herhjemme. Det ventes dog, at den vil blive forhandlet herhjemme. Vi holder dig opdateret på dette, når Asus har meldt noget officielt ud.

For flere rygtede specifikationer se XDA-Developers, det er dog rygter og specifikationer. Da Asus endnu ikke har meldt noget officielt ud.

Sparrow News har afsløret Asus Rog Phone 3 i hands-on video

Mere til historien

Det er ikke den store overraskelse, at Asus afslører ROG Phone 3 i juli. Sidste år benyttede de også juli måned til afsløringen af en ROG Phone.

Asus afslører nye ROG Phone 7 gamingtelefoner

Når det kommer til fede gamingtelefoner, er Asus i sit es. Denne gang tilbydes den nyeste Snapdragon-processor og opgraderet køling.

(mere…)
Asus ROG Phone 7 er lige på trapperne

Det er bekræftet, at gamertelefonen Asus ROG Phone 7 snart bliver offentliggjort.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Asus lancerer foldbar computer - mød Zenbook 17 Fold

Asus er klar i Danmark med den foldbare laptop Zenbook 17 Fold.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
Asus afslører planerne for Android 13-opdateringen

Har du en Asus smartphone, så kan du her se hvornår du kan opdatere til Android 13. Asus har afsløret deres opdateringsplaner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram