YouSee-kunder kan nu skifte til eSIM

Uden omkostninger kan YouSees mobilkunder nu skifte til fremtidens SIM-kort.

iPhone Xs Max med SIM-kort
iPhone Xs Max er en af de telefoner som både kan benytte fysisk SIM-kort og eSIM. I kombination åbner det for dual-SIM - to telefonnumre i samme telefon (Foto: MereMobil.dk)

Efter et længere tilløb er YouSee nu klar med eSIM til deres mobilkunder.

Det koster ikke noget at udskifte sit eksisterende fysiske SIM-kort med et eSIM, oplyser YouSee. Nye kunder kan ved købet selv beslutte om de ønsker eSIM eller det klassiske SIM-kort.

Kunderne kan selv skifte til eSIM via kundeportalen ”Mit YouSee”.

Da det TDC-ejede Telmore tidligere på året åbnede for eSIM, hvilket altså skete før hovedselskabet, kostede det 99 kroner at skifte til eSIM.

Med eSIM gemmes oplysningerne, der normalt ligger på chippen i det fysiske SIM-kort, i en chip inde i telefonen. Denne kan ændres efter behov. Ved skift af teleselskab behøver du som telekunde således ikke at vente på det fysiske kort. Du kan komme i gang med det samme.

Adgangen til eSIM på smartphones hos YouSee betyder også, at YouSee nu kan tilbyde eSIM til både Apple Watch og smartphones.

Alle iPhones fra iPhone Xr og frem, understøtter eSIM ligesom en lang række Android-telefoner også har muligheden. Her i blandt Samsungs Galaxy S20-serie.

BAGGRUND: Bliv klogere på eSIM – fremtidens SIM-kort

På iPhones kan eSIM kombineres med et fysisk SIM-kort. Dermed åbnes der for dual-SIM mulighed på iPhone, hvilket ikke var muligt på Apples produkter før introduktionen af eSIM.

Mere til historien

Tilbage i slutningen af april annoncerede teleselskabet 3, at de fjernede alle gebyrer som var pålagt eSIM på smartphones og smartwatches.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Omfattende TDC-nedbrud er løst - netværket kører igen

TDC's mobilnetværk var i dag ramt af en fejl, der gjorde, at du ikke kunne ringe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram