Sony PlayStation 5-event afholdes på torsdag

0

Sony aflyste deres PlayStation 5-event i sidste uge grundet race-urolighederne i USA. I stedet vil Sony afholde deres PS5-event torsdag den 11. juni 2020.

Sony har netop annonceret, at deres kommende PlayStation 5-event, som skulle være afholdt torsdag den 4. juni, nu bliver afholdt torsdag den 11. juni.

Sony udskyder PlayStation 5 event

Grunden til udsættelsen var hele George Floyd-situationen i USA, der har resulteret i protester omkring ”Black Lives Matter” – ikke alene i USA men hele verden herunder også Danmark.

Men nu er det altså blevet tiden til event.

Sony vil fremvise PS5-spil gennem en times tid. De har Jim Ryan, CEO i Sony Interactive, tidligere udtalt i et blog indlæg.

Sony har tidligere afsløret både navnet på konsollen (PS5), logoet, specifikationerne og de nye DualSense-kontrollere.

Bekræftet: PlayStation 5 lanceres til julen 2020

Vises kun i 1080p

Nu er det altså tiden til at se lidt nærmere på nogle af de spil, som man kan glæde sig til. Præsentationen er ikke live, men ”båndet-live”, og kan ses i 1080p og 30fps.

Ligesom mange andre er Sony også ramt af, at flere ansatte fortsat arbejder hjemmefra på grund af coronapandemien. Derfor er det opløsningen, som det kan ses i. Som spilfan kan du godt glæde dig til, at de bliver endnu flottere, hvis du har et 4K fjernsyn, som du slutter din PS5-konsol til.

Sid Shuman, senior director i Sony Interactive Content Communications, anbefaler også brug af hovedtelefoner til torsdagens event.

-“Der er noget lækkert lydarbejde i showet. Det kan være sværere at få det fulde udbytte af dette, hvis det høres via din telefon- eller bærbare højttalere,” har Sid Shuman udtalt.

Epic Games har vist en demo af deres Unreal Engine 5 tilbage i maj måned, men der er helt sikkert masser af spændende spil på vej til den kommende PlayStation fra Sony. Og flere af dem får vi altså en forsmag på senere denne uge.

PlayStation 5-lancering forsinkes ikke af corona

Sony har endnu ikke afsløret selve designet på konsollen og det er også uvist om Sony vil gøre dette til denne event. Sony har tidligere sagt, at de efter denne event fortsat har meget mere, som de vil dele.

Mere til historien

PlayStation 5 kommer blandt andet med octa-core AMD Zen 2 CPU, AMD RDNA 2-based GPU, 16 GB GDDR6 RAM og 825 GB SSD-harddisk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer