Sony PlayStation 5-event afholdes på torsdag

Sony aflyste deres PlayStation 5-event i sidste uge grundet race-urolighederne i USA. I stedet vil Sony afholde deres PS5-event torsdag den 11. juni 2020.

Sony har netop annonceret, at deres kommende PlayStation 5-event, som skulle være afholdt torsdag den 4. juni, nu bliver afholdt torsdag den 11. juni.

Sony udskyder PlayStation 5 event

Grunden til udsættelsen var hele George Floyd-situationen i USA, der har resulteret i protester omkring ”Black Lives Matter” – ikke alene i USA men hele verden herunder også Danmark.

Men nu er det altså blevet tiden til event.

Sony vil fremvise PS5-spil gennem en times tid. De har Jim Ryan, CEO i Sony Interactive, tidligere udtalt i et blog indlæg.

Sony har tidligere afsløret både navnet på konsollen (PS5), logoet, specifikationerne og de nye DualSense-kontrollere.

Bekræftet: PlayStation 5 lanceres til julen 2020

Vises kun i 1080p

Nu er det altså tiden til at se lidt nærmere på nogle af de spil, som man kan glæde sig til. Præsentationen er ikke live, men ”båndet-live”, og kan ses i 1080p og 30fps.

Ligesom mange andre er Sony også ramt af, at flere ansatte fortsat arbejder hjemmefra på grund af coronapandemien. Derfor er det opløsningen, som det kan ses i. Som spilfan kan du godt glæde dig til, at de bliver endnu flottere, hvis du har et 4K fjernsyn, som du slutter din PS5-konsol til.

Sid Shuman, senior director i Sony Interactive Content Communications, anbefaler også brug af hovedtelefoner til torsdagens event.

-"Der er noget lækkert lydarbejde i showet. Det kan være sværere at få det fulde udbytte af dette, hvis det høres via din telefon- eller bærbare højttalere," har Sid Shuman udtalt.

Epic Games har vist en demo af deres Unreal Engine 5 tilbage i maj måned, men der er helt sikkert masser af spændende spil på vej til den kommende PlayStation fra Sony. Og flere af dem får vi altså en forsmag på senere denne uge.

PlayStation 5-lancering forsinkes ikke af corona

Sony har endnu ikke afsløret selve designet på konsollen og det er også uvist om Sony vil gøre dette til denne event. Sony har tidligere sagt, at de efter denne event fortsat har meget mere, som de vil dele.

Mere til historien

PlayStation 5 kommer blandt andet med octa-core AMD Zen 2 CPU, AMD RDNA 2-based GPU, 16 GB GDDR6 RAM og 825 GB SSD-harddisk.

Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
PlayStation 5 Pro rygtes på vej i 2023

PlayStation 5 har siden lanceringen været svær at skaffe. Nu rygtes det, at en pro-model er på vej - måske næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram