Motorola Edge Lite på vej?

Rygterne svirrer om, at Motorola er på vej med en Edge Lite-model. Rygterne har taget til efter Motorola har udsendt invitationer til en juli-event.

Moto-juli2020-event
Motorola inviterer til event den 7. juli 2020 (Foto: MereMobil.dk)

Generelt har Motorola medvind netop nu, hvor de har god succes med flere af deres modeller. Motorola Edge-serien, som på nuværende tidspunkt indeholder to modeller, har også stor succes. Vi har særligt været glade for Motorola Edge, der er den billigste netop nu. Men nu sker der endnu engang noget nyt fra Motorola.

ANMELDELSE: Motorola Edge er skarp og fed til prisen

Motorola afholder event den 7. juli 2020. Det fremgår af en invitation vi på MereMobil.dk (og flere andre medier) har modtaget. Det forventes, at Motorola Edge-serien får et nyt medlem ved denne event.

Der florerer rigtigt mange rygter om, at Motorola er på vej med en Lite-udgave til deres Edge-serie. Disse rygter har nu fået endnu mere ”liv”, da Motorola udsendte invitationerne.

Motorola Edge Lite rygtes at komme med 90 Hz skærm, quad-kamera på bagsiden og dual-frontkamera.

Motorola har endnu ikke meldt ud om, hvad de har i ærmet ved eventen i juli. Men eftersom der har været rygter om Edge Lite og den tidligere på måneden blev spottet i US FCC’s database, ja så er forventningen til, at det er denne model, stor.

Her er den nye Motorola One Fusion+

Mere om Motorola Edge Lite

Edge Lite ventes at have 6,7 tommer FHD-skærm med 90 Hz refresh rate – præcis som Motorola Edge og Edge+. På bagsiden findes et quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels, mens frontkameraet er et dual-kamera. Processoren er en Snapdragon 765 fra Qualcomm mens batteriet har en kapacitet på hele 4.800 mAh.

Vi er spændt på om de mange rygter holder stik, samt hvad prisen bliver og selvfølgelig om den bliver tilgængelig i Danmark. Foruden Motorola Edge Lite så er der også mange rygter om Motorola Razr2.

Motorolas konkurrent OnePlus rasler også i skabet. Her forventes der også en Lite-telefon med et billigere prisskilt end det OnePlus aktuelt kører med.

Duel - Motorola vs. OnePlus

SE OGSÅ: Se prisen på Motorola Edge hos Call me Sponseret link

Mere til historien

Motorola har de seneste år haft stor succes på det danske marked, hvilket betyder de stille og roligt tager markedsandele.

Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo: Ret vilde specs til prisen

En ny Moto Edge 40 har set dagens lys. Du kan læse mere om Moto Edge 40 Neo her.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Se detaljerne om Motorolas nye lavpristelefoner

I løbet af september ventes det, at Motorola lancerer mindst to nye modeller i Moto G-serien. Her er detaljerne.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram