Motorola Edge Lite på vej?

Rygterne svirrer om, at Motorola er på vej med en Edge Lite-model. Rygterne har taget til efter Motorola har udsendt invitationer til en juli-event.

Moto-juli2020-event
Motorola inviterer til event den 7. juli 2020 (Foto: MereMobil.dk)

Generelt har Motorola medvind netop nu, hvor de har god succes med flere af deres modeller. Motorola Edge-serien, som på nuværende tidspunkt indeholder to modeller, har også stor succes. Vi har særligt været glade for Motorola Edge, der er den billigste netop nu. Men nu sker der endnu engang noget nyt fra Motorola.

ANMELDELSE: Motorola Edge er skarp og fed til prisen

Motorola afholder event den 7. juli 2020. Det fremgår af en invitation vi på MereMobil.dk (og flere andre medier) har modtaget. Det forventes, at Motorola Edge-serien får et nyt medlem ved denne event.

Der florerer rigtigt mange rygter om, at Motorola er på vej med en Lite-udgave til deres Edge-serie. Disse rygter har nu fået endnu mere ”liv”, da Motorola udsendte invitationerne.

Motorola Edge Lite rygtes at komme med 90 Hz skærm, quad-kamera på bagsiden og dual-frontkamera.

Motorola har endnu ikke meldt ud om, hvad de har i ærmet ved eventen i juli. Men eftersom der har været rygter om Edge Lite og den tidligere på måneden blev spottet i US FCC’s database, ja så er forventningen til, at det er denne model, stor.

Her er den nye Motorola One Fusion+

Mere om Motorola Edge Lite

Edge Lite ventes at have 6,7 tommer FHD-skærm med 90 Hz refresh rate – præcis som Motorola Edge og Edge+. På bagsiden findes et quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels, mens frontkameraet er et dual-kamera. Processoren er en Snapdragon 765 fra Qualcomm mens batteriet har en kapacitet på hele 4.800 mAh.

Vi er spændt på om de mange rygter holder stik, samt hvad prisen bliver og selvfølgelig om den bliver tilgængelig i Danmark. Foruden Motorola Edge Lite så er der også mange rygter om Motorola Razr2.

Motorolas konkurrent OnePlus rasler også i skabet. Her forventes der også en Lite-telefon med et billigere prisskilt end det OnePlus aktuelt kører med.

Duel - Motorola vs. OnePlus

SE OGSÅ: Se prisen på Motorola Edge hos Call me %%%%

Mere til historien

Motorola har de seneste år haft stor succes på det danske marked, hvilket betyder de stille og roligt tager markedsandele.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram