Huawei Mate 40 får ikke innovativt frontkamera

0

Huaweis kommende flagskibsserie, Mate 40, bliver måske lanceret i oktober. Nu er der nyt om frontkameraet, der alligevel ikke bliver innovativt.

Huawei P40 Pro
Når Huawei Mate 40 lanceres, bliver det muligvis med et lignende frontkamera som på Huawei P40 Pro (Foto: Huawei)

Der florerer mange rygter om Huaweis kommende flagskib Mate 40. Rygterne går blandt andet på, at den kommende topmodel får et kamera på 108 megapixels, samt helt nyt Kirin-chipset.

Selvom mange af rygterne har det med at holde stik, når vi endelig får telefonerne afsløret, så er det ikke altid tilfældet. Denne gang er det et rygte omkring frontkameraet, der bliver skudt til jorden, skriver GSMArena.

Tidligere har det nemlig heddet sig, at Huawei Mate 40 vil få et nyt innovativt frontkamera, som vil være gemt under skærmen. Den påstand bliver ifølge GSMArena skudt til jorden af tipsteren Digital Chat Station.

Huawei Mate 40 afsløres måske i oktober

Digital Chat Station er en konto på den kinesiske pendant til Twitter, Weibo. I et opslag på Weibo påstår brugeren bag kontoen, at han ved selvsyn har set den kommende telefon fra Huawei. Faktisk påstår han at have haft en prototype i hånden.

På prototypen er der angiveligt intet tegn på, at frontkameraet er gemt bag displayet, omend historien ikke melder noget om, hvorvidt der så er tale om en notch eller et punch-hole-kamera.

Teknologien er klar

Visionox, en af Kinas største producenter af OLED-displays, som blandt andet leverer paneler til Xiaomi, er angiveligt klar til at masseproducere skærme med kameraet gemt bag displayet. Det meldte selskabet selv ud i starten af juni.

Den udmelding fik dengang rygterne til at svirre omkring Huaweis kommende telefon. Flere kilder rapporterede, at Visionox ville levere displays til Huawei flagskibsserie. Det betød i sagens natur, at rygterne om et frontkamera gemt bag skærmen også tog til.

Det viser sig dog, at Visionox var for sent ude, da Huawei Mate 40 allerede var langt i udviklingsprocessen. Ikke desto mindre er det kun et spørgsmål om tid, før vi ikke længere ser skærmhak og kameraudskæringer på fronten af telefoner.

Mere til historien

Huaweis sub-brand, Honor, leger også med ny teknologi i deres telefoner. Tidligere på måneden kom det frem, at Honor er klar med en telefon, der har indbygget termometer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer