Giv dine billeder et federe look med Photoshop Camera-app

Endelig! Adobe har langt om længe lanceret Photoshop Camera app til iOS og Android. Appen gør det muligt at lave fede og kreative billeder.

Adobe er endelig klar med kamera-appen Photoshop Camera til iOS og Android. Appen giver mulighed for at redigere billeder på farten, hurtigt og nemt. Så hvis du savner noget nyt og kreativt til dine feeds på Facebook, Instagram og Snapchat så er dette appen du skal hente.

Photoshop Camera foreslår også de bedste linser og filtre automatisk. Inden du har taget et billede, så har appen analyseret indholdet med hjælp fra kunstig intelligens (Adobe Sensei). Der kan tilføjes mere end 80 filtre. Så der er noget for en hver.

Hård kritik af den fulde Photoshop til iPad

Du kan downloade appen gratis og så er der ellers rig mulighed for at lege med billeder.

De forskellige baggrunde er opdelt i ”kategorier” og du kan hurtigt finde dig selv mellem en Anders And-lignende baggrund eller en blå himmel. Mulighederne er mange.

Tag billeder fra dit album og gør dem federe

Vil du redigere et billede fra dit fotoalbum, så gør giver appen en del automatiske forbedringer, som du kan acceptere eller ikke. Ved disse forbedringer trykkes på ”tryllestaven”.

Nu kan et AI-værktøj afsløre falske billeder

Det er selvfølgelig også muligt at tage billeder af mad og andet sjovt, som mange deler på de sociale medier. Billederne fra Adobe Photoshop Camera app kan også hurtigt deles efterfølgende.

Du downloader Photoshop Camera app i enten Google Play Store eller Apples App Store – og det er altså gratis.

OBS: Du kan følge MereMobil.dk på Facebook og Instagram.

Mere til historien

Sidste år lancerede Adobe deres videoredigerings-app, Premiere Rush, til Android. Ikke alle Android-telefoner kunne få glæde af den. Dette skulle ikke være tilfældet med Photoshop Camera, da der angiveligt ikke er nogle begrænsninger.

Google har offentliggjort Google Play-vinderne 2022

Året lakker mod enden, hvilket betyder "best of 2022"-listerne er klar fra de fleste. Se hvilke apps og spil, som løb med sejren hos Google Play.

(mere…)
Populær el-app koster nu penge at bruge

Min Strøm ændrer i vilkårene. Det betyder, at flere funktioner nu vil koste penge at benytte.

(mere…)
Stigende priser gør el-apps populære

Priserne på el er vildt høje. Det har gjort populariteten af el-apps meget stor, som er blandt de mest downloadede.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram