Giv dine billeder et federe look med Photoshop Camera-app

Endelig! Adobe har langt om længe lanceret Photoshop Camera app til iOS og Android. Appen gør det muligt at lave fede og kreative billeder.

Adobe er endelig klar med kamera-appen Photoshop Camera til iOS og Android. Appen giver mulighed for at redigere billeder på farten, hurtigt og nemt. Så hvis du savner noget nyt og kreativt til dine feeds på Facebook, Instagram og Snapchat så er dette appen du skal hente.

Photoshop Camera foreslår også de bedste linser og filtre automatisk. Inden du har taget et billede, så har appen analyseret indholdet med hjælp fra kunstig intelligens (Adobe Sensei). Der kan tilføjes mere end 80 filtre. Så der er noget for en hver.

Hård kritik af den fulde Photoshop til iPad

Du kan downloade appen gratis og så er der ellers rig mulighed for at lege med billeder.

De forskellige baggrunde er opdelt i ”kategorier” og du kan hurtigt finde dig selv mellem en Anders And-lignende baggrund eller en blå himmel. Mulighederne er mange.

Tag billeder fra dit album og gør dem federe

Vil du redigere et billede fra dit fotoalbum, så gør giver appen en del automatiske forbedringer, som du kan acceptere eller ikke. Ved disse forbedringer trykkes på ”tryllestaven”.

Nu kan et AI-værktøj afsløre falske billeder

Det er selvfølgelig også muligt at tage billeder af mad og andet sjovt, som mange deler på de sociale medier. Billederne fra Adobe Photoshop Camera app kan også hurtigt deles efterfølgende.

Du downloader Photoshop Camera app i enten Google Play Store eller Apples App Store – og det er altså gratis.

OBS: Du kan følge MereMobil.dk på Facebook og Instagram.

Mere til historien

Sidste år lancerede Adobe deres videoredigerings-app, Premiere Rush, til Android. Ikke alle Android-telefoner kunne få glæde af den. Dette skulle ikke være tilfældet med Photoshop Camera, da der angiveligt ikke er nogle begrænsninger.

Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram