Premiere Rush er klar til Android

8

Adobes videoredigerings-app, Premiere Rush, er nu klar til Android. Det er dog ikke alle Android telefoner, som får glæde af appen.

Premiere Rush (Foto: Adobe)

Adobe Premiere Rush er forholdsvis nyt. Det udkom til desktop og iOS tilbage i oktober sidste år, og er nu også på Android. Det skriver TheVerge.

Ideen med Premiere Rush, er at det skal være en forenklet og nemmere version af Premiere Pro.

Adobe går mobilt og lancerer iMovie konkurrent

Alligevel har Premiere Rush nogle af de vigtige funktioner som det professionelle program også har. Premiere Pro er i øvrigt heller ikke tilgængelig på mobil-platform.

Premiere Rush henvender sig blandt andet til YouTuberne, og dem der udgiver online-videoindhold. Det kan være til Facebook eller Twitter.

Det er dog ikke alle der vil få glæde af Premiere Rush. Engadget oplyser, det kun er high-end telefoner, som vil have glæde af appen.

Google Pixel 2 og 3, Samsung Galaxy S9 og S10, Galaxy Note 8 og 9 eller OnePlus 6T og 7, er blandt de telefoner der kan køre Premiere Rush.

Premiere Rush (Foto: Adobe)
Premiere Rush (Foto: Adobe)

Premiere Rush kan hentes gratis i Google Play Store, dog er det en begrænset version.

For at få adgang til hele Premiere Rush, skal du have et Adobe Creative Cloud-medlemskab, eller betale 85 kroner om måneden i appen.

Adobe er klar med priserne på Premiere Rush CC

Har man en iPhone eller iPad, så kan du også hente appen i App Store. Minimumskravet er mindst iOS 11.

Mere til historien

På Apple-fronten er der også nyheder på vej. Sidste år annoncerede Adobe, at de vil udgive en fuld PhotoShop version til iOS. Versionen er i øjeblikket i beta, og udkommer i løbet af 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer