Adobe går mobilt og lancerer iMovie konkurrent

0

Project Rush er Adobes svar på mobil videoredigering, hvor smartphone, iPad og computer taler sammen.

Project Rush (Foto: Adobe)
Project Rush (Foto: Adobe)

Der findes et utal videoredigeringsapps til smartphones, men langt fra alle er lige gode og lige brugervenlige. På iOS-platformen er iMovie populært. Enkelthed i brugen og samspil mellem flere platforme er nøgleordene.

Det kan Adobe, der blandt andet har det professionelle værktøj Premiere Pro CC på menukortet, naturligvis ikke blive ved med at finde sig i ikke at have. Så nu kommer Project Rush snart – ”senere på året”, er det mest præcise Adobe vil ud med på nuværende tidspunkt.

I stil med iMovie kan du redigere videoer på smartphones og tablets med fingerspidsen som dit primære værktøj.

Der kan redigeres i fire spor, og en lang række effekter, overgange, lys- og lydjustering m.v.  vil være tilgængelige på mobilversionen.

Forbrugerudgaverne af lyd- og videoredigeringsprogrammer har ofte en meget simpel opbygning. De professionelle versioner er modsætningen. Disse er tit meget bøvlede og ikke specielt intuitive at arbejde med.

Hvis ikke Project Rush har muligheder nok, kan projektet åbnes i Adobe Premiere Pro CC. Filerne og projektet overføres via skyen i Creative Cloud.

Adobe oplyser ikke noget om prissætningen på Project Rush. Herunder kan du se Adobes egen promotionvideo for Project Rush.

Videopromo for Project Rush

Mere til historien

Adobe har lige nu kun et simpelt redigeringsværktøj til gængelig på mobilplatformen. Dette hedder Adobe Clips.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer