Adobe er klar med priserne på Premiere Rush CC

0

Adobe Premiere Rush CC kan nu downloades. Prisen for det nye videoværktøj er også frigivet.

Du tager en stak videoklips. Få tryk senere har du grundskabelonen til en færdig video. Det er tankegangen med Adobe Premiere Rush CC.

Premiere Rush har en simpel opbygning, med kun de vigtigste værktøjer til videoredigering, så du ikke nødvendigvis skal være tv- eller filmproducer for at sætte en fornuftig video sammen.

Adobe har en mobile first profil på det nye videoværktøj. Alt kan nemlig håndteres på smartphones og tablets. Er det ikke nok kan projekterne også redigeres på Mac eller Windows computere.

Videoklips og redigeringer rejser automatisk via skyen fra smartphones til desktop eller omvendt. Hvis du bruger Adobe Premiere Pro CC kan projekter fra Rush CC åbnes og redigeres i dette program.

ANMELDELSE: Denne computer er mega vild til videoredigering

Adobe Premiere Rush CC
Adobe Premiere Rush CC (Foto: MereMobil.dk)

Udover den basale videoredigering kan der også anvendes filtre, overgange, tekster og andre justeringer inden det hele eksporteres til eksempelvis YouTube eller Facebook.

Adobe beskriver selv Premiere Rush CC som en blanding mellem Premiere Pro CC og After Effects. Jeg synes personligt, det mest minder om en lidt udvidet version af Adobe Premiere Clip.

Den nye Adobe app er mindre avanceret end iMovie, og kan således ikke erstatte denne. Final Cut og Adobe Premiere Pro CC er stadig topudgaverne, der henvender sig til avancerede og professionelle videonørder.

Premiere Rush CC koster 92,50 kroner om måneden for en enkelt licens. Betaler du forud for et år er prisen 1.1o4,45 kroner. Priserne er inklusive moms. Prisen inkluderer 100 GB plads i skyen så videoerne har et sted at bo. Du har også adgang til Adobe Font og Adobe Portfolio.

Den gratis udgave inkluderer tre eksporteringer af videoer og 2 GB plads i skyen.

Lige nu er Adobes nye videoværktøj tilgængelig på iOS (iPad og iPhone) samt Mac-computere og Windows. I 2019 kommer Premiere Rush CC til Android.

Nu kan Adobe Photoshop åbne HEIF-filer

Mere til historien

Hvis du har en licens til Adobe Creative Cloud er Premiere Rush inkluderet i værktøjskassen uden ekstra omkostninger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer