Appbibliotek på iPhone – det første kig

VIDEO: Side efter side med apps på din iPhone. Har du tabt overblikket? Fra iOS 14 bringer Apple orden i dit kaos med Appbibliotek. Se funktionen her.

Har du tabt overblikket, når din iPhone bugner af apps side efter side? Nu kommer Apple dig til undsætning. Fra iOS 14, der kommer til efteråret, skal dine apps bo i et særligt område kaldet Appbibliotek.

I Appbibliotek, der også omtales som App Library, forsøger systemet automatisk at kategorisere dine apps i kasser hvor de giver bedst mening. Disse kasser, eller kategorier, kan eksempelvis hedde ”Social”, ”Underholdning”, ”Sundhed”, ”Spil” osv.

Øverst i Appbibliotek findes en mappe med de apps du senest har installeret samt en mappe, med forslag til apps du kunne have brug for netop nu.

Når du trækker nedad på skærmbilledet, kommer du til en liste med alle dine installerede apps i alfabetisk rækkefølge.

Appbibliotek tilgås helt yderst til højre på iPhone – altså helt ude efter den sidste forsideskærm med apps. Derfor kan du med fordel rydde op og kun have én eller to forsideskærme med dine vigtigste apps – resten kan du hente fra deres nye hjem.

En kendt idé i ny forklædning

Et område med apps som Apple introducerer, er ikke en ny opfindelse, men Apples version er blot udført lidt anderledes end hvad vi hidtil har set. Android-telefoner har altid haft en appmenu, mens Apples telefoner blot har kastet alle ikonerne ind side om side.

LÆS OGSÅ: Disse 8 ting låner iOS 14 fra Android

Appmenuen på iPhone bliver tilgængelig fra efteråret, når Apple frigiver den endelige version af iOS 14. Det kræver en iPhone 6S eller nyere telefon at installere iOS 14.

Apple har endnu sat en dato på hvornår de vil frigive denne store opdatering til iOS.

En anden ny funktion i iOS 14 er muligheden for at bruge widgets. Her kan du se min video om widgets på iPhone.

LÆS OGSÅ: Snart kan iPhone og Apple Watch bruges som bilnøgle

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Fra iOS 14 kommer også en mulighed for at aktivere genveje ved at dobbeltappe på bagsiden af telefonen. Du kan læse mere om Backtap her.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
50 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram