YouTube Kids er nu klar til Apple TV

0

Nu kan du hente børneversionen af YouTube til dit Apple TV. Desværre er halter Googles beskyttelse af de mindste stadig helt vildt.

YouTube Kids Apple TV
YouTube Kids er nu klar på Apple TV 4K og HD. Desværre er appen stadig ikke god nok. Læs mere herunder (Foto: MereMobil.dk)

Børneudgaven af YouTube, YouTube Kids, kan nu hentes på Apple TV via den indbyggede appbutik. Dermed er YouTube Kids tilgængelig på Android, iPhone, iPad og Apple TV.

Med YouTube Kids får børn et redigeret YouTube-univers målrettet de mindste – uden reklamer og andre forstyrrelser.

YouTube er generelt et farligt sted for børn, da der bag uskyldigt udseende videoer kan gemme sig indhold, der bestemt ikke er egnet til børn.

Google, der ejer YouTube, gør stadig forsvindende lidt for at hjælpe børn og voksne på vej i det store kaos af videoer af divagerende.

Eksempelvis er det på YouTube ikke muligt at blokere bestemte kanaler eller videoer, som man synes er upassende for de små.

Hvorfor så ikke blot benytte børneudgaven? Fordi den ikke er god nok.

Så ofte ser børn under 3 år indhold på YouTube

Google beskytter ikke børnene godt nok!

YouTube Kids er et fint tiltag, men filtreringen af indholdet er så hård, at det indhold som åbenlyst er børneegnet ikke kan søges frem i kids-versionen. Dermed tvinges børn (og voksne) alligevel over på den rigtige YouTube med et inferno af reklamer og indholdskaos uden nogen form for børnebeskyttelse.

Herfra skal lyde en opfordring til Google om at lave en blokerings- og rapporteringsfunktion.

Desuden vil jeg minde Google om, at når en bruger har set Traktor Tom og Gurli Gris i timevis, så giver det ingen mening at vise reklamer for vaskepulver, marmelade og biludlejning. Med de mange data I (Google) har til rådighed, burde det være let at lave en bedre målretning.

Undskyld. Det var lidt et sidespring. Jeg vil bare sige, at YouTube Kids også kan hentes i Danmark på Apple TV 4K eller Apple TV HD. Det oplyser Google.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Ved siden af videouniverset har Google også en musiktjeneste kaldet YouTube Music. Denne åbnede i Danmark tilbage i august 2018.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer