YouTube Kids er nu klar til Apple TV

Nu kan du hente børneversionen af YouTube til dit Apple TV. Desværre er halter Googles beskyttelse af de mindste stadig helt vildt.

YouTube Kids Apple TV
YouTube Kids er nu klar på Apple TV 4K og HD. Desværre er appen stadig ikke god nok. Læs mere herunder (Foto: MereMobil.dk)

Børneudgaven af YouTube, YouTube Kids, kan nu hentes på Apple TV via den indbyggede appbutik. Dermed er YouTube Kids tilgængelig på Android, iPhone, iPad og Apple TV.

Med YouTube Kids får børn et redigeret YouTube-univers målrettet de mindste – uden reklamer og andre forstyrrelser.

YouTube er generelt et farligt sted for børn, da der bag uskyldigt udseende videoer kan gemme sig indhold, der bestemt ikke er egnet til børn.

Google, der ejer YouTube, gør stadig forsvindende lidt for at hjælpe børn og voksne på vej i det store kaos af videoer af divagerende.

Eksempelvis er det på YouTube ikke muligt at blokere bestemte kanaler eller videoer, som man synes er upassende for de små.

Hvorfor så ikke blot benytte børneudgaven? Fordi den ikke er god nok.

Så ofte ser børn under 3 år indhold på YouTube

Google beskytter ikke børnene godt nok!

YouTube Kids er et fint tiltag, men filtreringen af indholdet er så hård, at det indhold som åbenlyst er børneegnet ikke kan søges frem i kids-versionen. Dermed tvinges børn (og voksne) alligevel over på den rigtige YouTube med et inferno af reklamer og indholdskaos uden nogen form for børnebeskyttelse.

Herfra skal lyde en opfordring til Google om at lave en blokerings- og rapporteringsfunktion.

Desuden vil jeg minde Google om, at når en bruger har set Traktor Tom og Gurli Gris i timevis, så giver det ingen mening at vise reklamer for vaskepulver, marmelade og biludlejning. Med de mange data I (Google) har til rådighed, burde det være let at lave en bedre målretning.

Undskyld. Det var lidt et sidespring. Jeg vil bare sige, at YouTube Kids også kan hentes i Danmark på Apple TV 4K eller Apple TV HD. Det oplyser Google.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Ved siden af videouniverset har Google også en musiktjeneste kaldet YouTube Music. Denne åbnede i Danmark tilbage i august 2018.

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Lovforslag på vej: Skærmene skal væk i daginstitutioner

Børn i alderen 0-6 år skal ikke se på skærme, mens de er i daginstitution. Et forslag til en lovændring er på vej.

(mere…)
Du kan blive snydt af billige Netflix-abonnementer

Et marked for salg af ulovlige Netflix’ Premium-abonnementer er dukket efter Netflix' vil forhindre brugere i at dele abonnement.

(mere…)
Norlys lancerer nyt tv-produkt

Norlys lancerer et nyt landsdækkende tv-produkt, hvor kunderne får større frihed til at vælge kanaler og streamingtjenester.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Hvert andet barn har haft dårlige oplevelser på nettet

Ifølge en ny undersøgelse har mere end hvert andet barn haft ubehagelige oplevelser på nettet. De fortæller det dog ikke altid til forældrene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram