Teleselskab fordobler indholdet i datapakkerne

Har du 20 GB data i dag får du 40 GB hver måned frem til midten af september, fortæller et af de store teleselskaber.

Hen over sommeren bliver din datapakke dobbelt så stor. I hvert fald hvis du er kunde hos teleselskabet 3.

3’s tiltag kommer som en udløber af coronakrisen, hvor mobilforbruget hos mange danskere ændrede sig. Det betød, at en del kunder løb tør for den inkluderede datamængde i deres abonnement.

Forudsigelsen fra 3 er, at kunderne et stykke tid frem endnu vil have en ændret mobiladfærd, hvilket er en af grundene til det nye tiltag. Naturligvis er dette også et generelt markedsføringstiltag.

Kunderne, som får adgang til dobbelt op på data, skal ikke selv foretage sig noget, da ændringen automatisk træder i kraft.

Fordoblingen af datapakken starter den 16. maj og løber frem til den 15. september 2020. Teleselskabet vil varsle de berørte kunder via mail.

Da myndighederne lukkede Danmark i marts ned steg dataforbruget hos 3 med 40 procent. De konkurrerende teleselskaber har oplevet tilsvarende stigninger i forbruget.

Det er privatkunder med Fri Tale-abonnementer hos 3, som får datapakkens størrelse fordoblet. Ændringen gælder gamle såvel som nye kunder, oplyser 3 til MereMobil.dk.

PRISTJEK: Laver du denne fejl, betaler du måske overpris for dit mobilabonnement

3 oplever som Telenor og Telia forsat fremgang i kundedatabasen. Ifølge de seneste tal klarer YouSee sig dårligst, når det handler om at tiltrække nye kunder. Som det eneste teleselskab hentede YouSee ikke nye kunder ind i årets første kvartal.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Når perioden med datafordoblingen udløber sættes kundernes abonnementer automatisk tilbage til “normalen”. Der er således ikke tale om ændring, som man skal huske at opsige.

3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
Mere data brugt på Roskilde Festival end nogensinde før

Teleselskabet 3 brugte endnu engang Roskilde Festival til at teste udstyr, som senere kan komme alle danskere til gode.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram