Teleselskab fordobler indholdet i datapakkerne

3

Har du 20 GB data i dag får du 40 GB hver måned frem til midten af september, fortæller et af de store teleselskaber.

Hen over sommeren bliver din datapakke dobbelt så stor. I hvert fald hvis du er kunde hos teleselskabet 3.

3’s tiltag kommer som en udløber af coronakrisen, hvor mobilforbruget hos mange danskere ændrede sig. Det betød, at en del kunder løb tør for den inkluderede datamængde i deres abonnement.

Forudsigelsen fra 3 er, at kunderne et stykke tid frem endnu vil have en ændret mobiladfærd, hvilket er en af grundene til det nye tiltag. Naturligvis er dette også et generelt markedsføringstiltag.

Kunderne, som får adgang til dobbelt op på data, skal ikke selv foretage sig noget, da ændringen automatisk træder i kraft.

Fordoblingen af datapakken starter den 16. maj og løber frem til den 15. september 2020. Teleselskabet vil varsle de berørte kunder via mail.

Da myndighederne lukkede Danmark i marts ned steg dataforbruget hos 3 med 40 procent. De konkurrerende teleselskaber har oplevet tilsvarende stigninger i forbruget.

Det er privatkunder med Fri Tale-abonnementer hos 3, som får datapakkens størrelse fordoblet. Ændringen gælder gamle såvel som nye kunder, oplyser 3 til MereMobil.dk.

PRISTJEK: Laver du denne fejl, betaler du måske overpris for dit mobilabonnement

3 oplever som Telenor og Telia forsat fremgang i kundedatabasen. Ifølge de seneste tal klarer YouSee sig dårligst, når det handler om at tiltrække nye kunder. Som det eneste teleselskab hentede YouSee ikke nye kunder ind i årets første kvartal.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Når perioden med datafordoblingen udløber sættes kundernes abonnementer automatisk tilbage til “normalen”. Der er således ikke tale om ændring, som man skal huske at opsige.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer