Sonos Arc er en kraftig ny soundbar

Vil du opgradere TV-lyden med Dolby Atmos så tjek Sonos Arc ud. Her får du en stor soundbar, der passer ind i Sonos-systemet.

Sonos Arc soundbar
Sonos Arc (Foto: Sonos)

Sonos opdaterer nu deres produkt til dem, der går op i god lyd hjemme i stuen, men som ikke vil have højttalere over det hele.

Sonos Playbar, der kom på markedet i februar 2013, opdateres med en ny version kaldet Sonos Arc. Ifølge Sonos er den nye soundbar en stor opgradering. Eksempelvis er Dolby Atmos-understøttelse nu indbygget i soundbaren.

"Biografkvalitet til hjemmet", lyder det fra Sonos, der desuden lover ”imponerende bas”.

Sonos Arc har 11 drivere hvor de to vender opad for at skabe ”3D lyd”. Lydprofilen er, ifølge producenten, tunet sammen med Oscar-vindende lydteknikere.

Højttaleren finder selv ud fra om den skal køre i ren stereo-mode, i Dolby 5.1 eller Dolby Atmos og brugeren kan via appen justere eksempelvis tydeligheden af tale.

Sonos Arc tilsluttes via HDMI, eARC eller HDMI ARC.

Den nye soundbar integrerer sig, som Sonos andre højttalere, i Sonos' multiroomsystem. Derfor kan Arc også benyttes til musik, podcasts osv. Du har således mulighed for at benytte Google Assistant og Amazon Alexa i Arc.

Sonos Arc koster 6.699 kroner. Den kan købes i Danmark fra den 10. juni 2020.

Hvis du synes det er for dyrt i forhold til dit behov, så se i stedet nærmere på Sonos Beam. Trods den mindre størrelse er lyden ret fin. Sonos Beam koster vejledende 3.399 kroner.

ANMELDELSE: Sonos Beam er en kompakt og fornuftig soundbar

Udover Sonos Arc er en ny subwoofer også præsenteret. Denne koster 5.999 kroner.

Er du på udkig efter højttalere til hjemmet som kan dække flere rum, i lighed med Sonos, så tjek min anmeldelse af Denon Home. Se også videoanmeldelse af Denon Home her, hvor jeg måler Denon op mod Sonos.

Mere til historien

Den 8. juni kommer Sonos med en ny og opdateret app til deres multiroomsystem.

Ny kraftig batterihøjttaler fra Sonos – Move 2

Sonos Move 2 har kraftigere lyd, længere batteritid, trådløs opladning og holder til vand.

(mere…)
Nu kan du købe Sonos højttalere med rabat

PRISTJEK: Sonos har i en begrænset periode sat prisen ned på udvalgte produkter, men er de så billigere? Det har vi tjekket.

(mere…)
Sonos Era 100 test | minimale lydforskelle

TEST: Era 100 lyder fint og har et par esser i ærmet. Lyden er dog ikke afgørende forskellig fra Sonos One.

(mere…)
Soundbar duel: Sonos vs. Samsung

Dy får federe lyd når du ser film og serier. Vi har testet to prisvenlige soundbar systemer fra Samsung og Sonos. Der er én klar vinder.

(mere…)
Ny Sonos-højttaler henvender sig til Apple-folket

Sidst på måneden kan Sonos nye Era-højttalere købes. Højttalerne varsler et nyt kapitel inden for lydinnovation, skriver Sonos.

(mere…)
Her er Sonos’ nye højttalere – Sonos One erstattes

LÆKKET: Sonos er på vej med en erstatning til Sonos One, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram