Sonos Arc er en kraftig ny soundbar

Vil du opgradere TV-lyden med Dolby Atmos så tjek Sonos Arc ud. Her får du en stor soundbar, der passer ind i Sonos-systemet.

Sonos Arc soundbar
Sonos Arc (Foto: Sonos)

Sonos opdaterer nu deres produkt til dem, der går op i god lyd hjemme i stuen, men som ikke vil have højttalere over det hele.

Sonos Playbar, der kom på markedet i februar 2013, opdateres med en ny version kaldet Sonos Arc. Ifølge Sonos er den nye soundbar en stor opgradering. Eksempelvis er Dolby Atmos-understøttelse nu indbygget i soundbaren.

"Biografkvalitet til hjemmet", lyder det fra Sonos, der desuden lover ”imponerende bas”.

Sonos Arc har 11 drivere hvor de to vender opad for at skabe ”3D lyd”. Lydprofilen er, ifølge producenten, tunet sammen med Oscar-vindende lydteknikere.

Højttaleren finder selv ud fra om den skal køre i ren stereo-mode, i Dolby 5.1 eller Dolby Atmos og brugeren kan via appen justere eksempelvis tydeligheden af tale.

Sonos Arc tilsluttes via HDMI, eARC eller HDMI ARC.

Den nye soundbar integrerer sig, som Sonos andre højttalere, i Sonos' multiroomsystem. Derfor kan Arc også benyttes til musik, podcasts osv. Du har således mulighed for at benytte Google Assistant og Amazon Alexa i Arc.

Sonos Arc koster 6.699 kroner. Den kan købes i Danmark fra den 10. juni 2020.

Hvis du synes det er for dyrt i forhold til dit behov, så se i stedet nærmere på Sonos Beam. Trods den mindre størrelse er lyden ret fin. Sonos Beam koster vejledende 3.399 kroner.

ANMELDELSE: Sonos Beam er en kompakt og fornuftig soundbar

Udover Sonos Arc er en ny subwoofer også præsenteret. Denne koster 5.999 kroner.

Er du på udkig efter højttalere til hjemmet som kan dække flere rum, i lighed med Sonos, så tjek min anmeldelse af Denon Home. Se også videoanmeldelse af Denon Home her, hvor jeg måler Denon op mod Sonos.

Mere til historien

Den 8. juni kommer Sonos med en ny og opdateret app til deres multiroomsystem.

Sonos Ray test | Sådan lyder en soundbar til lavpris

TEST: Prisen er lav, men lyden ret fornuftig. Kraftig bas må du undvære, men lyden fylder alligevel ret meget. Læs min Sonos Ray test her.

(mere…)
Sonos bluetooth-højttaler fås nu i smarte farver

Den roste transportable højttaler, Sonos Roam, kommer nu i smartere farver, som er lidt mere interessante end sort og hvid.

(mere…)
Mød Sonos Ray – en soundbar til lavpris

Sonos Ray leverer mere power til lyden i dit TV – til en yderst overkommelig pris.

(mere…)
Sonos næste soundbar hedder Sonos Ray

Er du på udkig efter en soundbar, som ikke har en tårnhøj pris? Du kan glæde dig til Sonos kommende soundbar, Sonos Ray.

(mere…)
Ny Sonos-soundbar til halv pris er måske på vej

Rygterne svirrer om, at Sonos er på vej med en ny billigere soundbar, som vil koste tæt på det halve af Sonos Beam.

(mere…)
Fed transportabel Sonos-højttaler kommer i en billigere version

Sonos Roam SL er navnet på en ny Sonos Roam, der snart kan købes i Danmark. Priserne er justeret en smule.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram