Sonos Arc er en kraftig ny soundbar

2

Vil du opgradere TV-lyden med Dolby Atmos så tjek Sonos Arc ud. Her får du en stor soundbar, der passer ind i Sonos-systemet.

Sonos Arc soundbar
Sonos Arc (Foto: Sonos)

Sonos opdaterer nu deres produkt til dem, der går op i god lyd hjemme i stuen, men som ikke vil have højttalere over det hele.

Sonos Playbar, der kom på markedet i februar 2013, opdateres med en ny version kaldet Sonos Arc. Ifølge Sonos er den nye soundbar en stor opgradering. Eksempelvis er Dolby Atmos-understøttelse nu indbygget i soundbaren.

“Biografkvalitet til hjemmet”, lyder det fra Sonos, der desuden lover ”imponerende bas”.

Sonos Arc har 11 drivere hvor de to vender opad for at skabe ”3D lyd”. Lydprofilen er, ifølge producenten, tunet sammen med Oscar-vindende lydteknikere.

Højttaleren finder selv ud fra om den skal køre i ren stereo-mode, i Dolby 5.1 eller Dolby Atmos og brugeren kan via appen justere eksempelvis tydeligheden af tale.

Sonos Arc tilsluttes via HDMI, eARC eller HDMI ARC.

Den nye soundbar integrerer sig, som Sonos andre højttalere, i Sonos’ multiroomsystem. Derfor kan Arc også benyttes til musik, podcasts osv. Du har således mulighed for at benytte Google Assistant og Amazon Alexa i Arc.

Sonos Arc koster 6.699 kroner. Den kan købes i Danmark fra den 10. juni 2020.

Hvis du synes det er for dyrt i forhold til dit behov, så se i stedet nærmere på Sonos Beam. Trods den mindre størrelse er lyden ret fin. Sonos Beam koster vejledende 3.399 kroner.

ANMELDELSE: Sonos Beam er en kompakt og fornuftig soundbar

Udover Sonos Arc er en ny subwoofer også præsenteret. Denne koster 5.999 kroner.

Er du på udkig efter højttalere til hjemmet som kan dække flere rum, i lighed med Sonos, så tjek min anmeldelse af Denon Home. Se også videoanmeldelse af Denon Home her, hvor jeg måler Denon op mod Sonos.

Mere til historien

Den 8. juni kommer Sonos med en ny og opdateret app til deres multiroomsystem.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer