Snart vil du kunne redigere iMessage-beskeder

RYGTE: Apple arbejder ifølge rygterne på en opdatering til iMessage, der giver mulighed for redigering af beskeder efter de er sendt.

I en kommende opdatering til iPhone og iPad bliver det muligt at redigere beskeder du har sendt via iMessage. I dag er redigering af iMessage-beskeder ikke muligt, men funktionen vinder i øjeblikket tid indpas på flere chatplatforme.

Med redigeringsfunktionen på iMessage kan du ikke lave en ”det har jeg ALDRIG sagt” fordi du har været tilbage i chatten og ændret i teksten du har sendt.

Ifølge Tomguide bliver redigerede beskeder markeret hos modtageren som ”redigeret”. Efterfølgende kan modtagen se revisionshistorikken.

Rediger ses, når funktionen er rullet ud, i menuen der kommer frem, når du holder fingeren kortvarigt på en besked. Det er den menu som i dag blandt andet indeholder ”like”, ”udråbstegn”, ”kopier” m.fl.

Det vides ikke om redigering af iMessage rulles ud med iOS 14, når denne forventeligt kommer i efteråret, eller først på et senere tidspunkt.

iOS 14 får flytbare widgets og flere nye funktioner

Apple har ikke kommenteret på rygterne.

TIP: Sådan slår du iMessage helt fra på iPhone

Måske fortæller Apple mere om redigering af iMessage-beskeder ved WWDC 2020, der afholdes i juni.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Over de senere år har tjenester som iMessage, Facebook Messenger, Skype, Slack, Microsoft Teams og flere andre ændret vores brug af digitale samtaler. Den store taber i det spil er den gammeldags SMS-besked. Brugen af SMS er på tilbagetog.

Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram