Snart vil du kunne redigere iMessage-beskeder

1

RYGTE: Apple arbejder ifølge rygterne på en opdatering til iMessage, der giver mulighed for redigering af beskeder efter de er sendt.

I en kommende opdatering til iPhone og iPad bliver det muligt at redigere beskeder du har sendt via iMessage. I dag er redigering af iMessage-beskeder ikke muligt, men funktionen vinder i øjeblikket tid indpas på flere chatplatforme.

Med redigeringsfunktionen på iMessage kan du ikke lave en ”det har jeg ALDRIG sagt” fordi du har været tilbage i chatten og ændret i teksten du har sendt.

Ifølge Tomguide bliver redigerede beskeder markeret hos modtageren som ”redigeret”. Efterfølgende kan modtagen se revisionshistorikken.

Rediger ses, når funktionen er rullet ud, i menuen der kommer frem, når du holder fingeren kortvarigt på en besked. Det er den menu som i dag blandt andet indeholder ”like”, ”udråbstegn”, ”kopier” m.fl.

Det vides ikke om redigering af iMessage rulles ud med iOS 14, når denne forventeligt kommer i efteråret, eller først på et senere tidspunkt.

iOS 14 får flytbare widgets og flere nye funktioner

Apple har ikke kommenteret på rygterne.

TIP: Sådan slår du iMessage helt fra på iPhone

Måske fortæller Apple mere om redigering af iMessage-beskeder ved WWDC 2020, der afholdes i juni.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Over de senere år har tjenester som iMessage, Facebook Messenger, Skype, Slack, Microsoft Teams og flere andre ændret vores brug af digitale samtaler. Den store taber i det spil er den gammeldags SMS-besked. Brugen af SMS er på tilbagetog.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer