Motorola Edge+ er klar i butikkerne

Efter flere år sender Motorola nu en regulær topmodel på markedet. Navnet er Motorola Edge+. Edge+ og Edge lander i butikkerne i dag.

Motorola Edge+
Motorola Edge+ (Foto: MereMobil.dk)

Onsdag den 22. april 2020 annoncerede Motorola deres første flagskibstelefon i flere år. Motorola Edge+ er navnet og telefonen er nu tilgængelig i de danske butikker.

Hidtil har Motorola gjort sig i low-end og midrange segmentet, hvor de har sendt en masse telefoner med ”value-for-money” på markedet.

Men Edge+ er alt andet end lowend og midrange. Kigger vi på specifikationerne, så kommer den med en OLED-skærm på 6,7 tommer med 90 Hz opdateringshastighed. Opløsningen er Full HD+ (1080 x 2348 pixels).

Processoren i Edge+ er en Qualcomm Snapdragon 865 5G, derudover kommer den med 12 GB LPDDR5 RAM og 256 GB intern hukommelse.

Motorola One får nye modeller i familien

Noget af det der virkelig er interessant, er kameraet, der er et triplekamera. Hovedsensoren er på 108 megapixels. Ultra vidvinkelkameraet er 16 megapixels og telefotolinsen er på 8 megapxiels med 3x optisk zoom. Frontkameraet har 25 megapixels opløsning.

Batteriet er på 5.000 mAh og telefonen understøtter både trådløs opladning og hurtigopladning - 18 watt oplader medfølger.

Foruden topmodellen Edge+ så kommer ”lillebroderen” Motorola Edge også i handlen i dag. Motorola Edge kommer med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse og prisen starter ved 4.699 kroner uden abonnement.

MereMobil.dk er netop nu i gang med testen af Motorola Edge+ og du kan læse vores første indtryk af telefonen via linket herunder.

Motorola Edge+ testen er i gang – mine første billeder og målinger

Vi tester videre på testeksemplaret og bringer en fyldestgørende test snarest muligt.

Mere til historien

Motorola har oplyst til MereMobil.dk, at Motorola Edge+ vil modtage minimum to store Android-opdateringer. Dermed betyder det, at i hvert fald Android 12 opdateringen er bekræftet, men vel reelt set også Android 13? Derudover modtager den sikkerhedsopdateringer minimum hver anden måned i mindst to år.

Læs også:
TEST: Motorola Moto G8 Power | Et kæmpebatteri til lavpris

På Motorola Razr 40 Ultra er folden næsten usynlig

FØRSTE INDTRYK: Skærmen imponerer og designet er lækkert. Læs vores første tanker om Motorola Razr 40 Ultra, som vi har haft i hænderne.

(mere…)
Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

(mere…)
Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram