Motorola Edge+ er klar i butikkerne

0

Efter flere år sender Motorola nu en regulær topmodel på markedet. Navnet er Motorola Edge+. Edge+ og Edge lander i butikkerne i dag.

Motorola Edge+
Motorola Edge+ (Foto: MereMobil.dk)

Onsdag den 22. april 2020 annoncerede Motorola deres første flagskibstelefon i flere år. Motorola Edge+ er navnet og telefonen er nu tilgængelig i de danske butikker.

Hidtil har Motorola gjort sig i low-end og midrange segmentet, hvor de har sendt en masse telefoner med ”value-for-money” på markedet.

Men Edge+ er alt andet end lowend og midrange. Kigger vi på specifikationerne, så kommer den med en OLED-skærm på 6,7 tommer med 90 Hz opdateringshastighed. Opløsningen er Full HD+ (1080 x 2348 pixels).

Processoren i Edge+ er en Qualcomm Snapdragon 865 5G, derudover kommer den med 12 GB LPDDR5 RAM og 256 GB intern hukommelse.

Motorola One får nye modeller i familien

Noget af det der virkelig er interessant, er kameraet, der er et triplekamera. Hovedsensoren er på 108 megapixels. Ultra vidvinkelkameraet er 16 megapixels og telefotolinsen er på 8 megapxiels med 3x optisk zoom. Frontkameraet har 25 megapixels opløsning.

Batteriet er på 5.000 mAh og telefonen understøtter både trådløs opladning og hurtigopladning – 18 watt oplader medfølger.

Foruden topmodellen Edge+ så kommer ”lillebroderen” Motorola Edge også i handlen i dag. Motorola Edge kommer med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse og prisen starter ved 4.699 kroner uden abonnement.

MereMobil.dk er netop nu i gang med testen af Motorola Edge+ og du kan læse vores første indtryk af telefonen via linket herunder.

Motorola Edge+ testen er i gang – mine første billeder og målinger

Vi tester videre på testeksemplaret og bringer en fyldestgørende test snarest muligt.

Mere til historien

Motorola har oplyst til MereMobil.dk, at Motorola Edge+ vil modtage minimum to store Android-opdateringer. Dermed betyder det, at i hvert fald Android 12 opdateringen er bekræftet, men vel reelt set også Android 13? Derudover modtager den sikkerhedsopdateringer minimum hver anden måned i mindst to år.

Læs også:
TEST: Motorola Moto G8 Power | Et kæmpebatteri til lavpris

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer