Er Sonos på vej med et redesign af den gamle Playbar?

1

Flere medier afslører billeder af en redesignet Sonos Playbar. Måske bliver det en smarthøjtaler? Læs de seneste rygter forud for lanceringen.

Sonos Playbar 2020
Sonos Playbar 2020 (Lækket pressefoto) via Zatznotfunny.com)

Intet kan stoppe rygtebørsen. Heller ikke når det kommer til Sonos multiroomsystemet. Nu fortæller blandt andet Engadget, at Sonos er på vej med et længe ventet redesign af soundbaren Sonos Playbar.

Sonos Playbar gav lyd fra sig første gang i 2013, og har således i syv år overlevet sit kantede – og måske ikoniske design?

Ifølge Engadget skulle det være ganske vist, at Playbar i det ydre vil blive slankere og mere “slick”. Umiddelbart, efter billederne at dømme, også slankere.

Det er bloggen Zatz Not Funny!, som har fået fingre i billeder af det, der kan være den redesignede Playbar.

Sonos Playbar vil i så fald kunne fås i både hvid og sort. Rygterne siger, at den er kompatibel med Apple AirPlay 2 og udstyret med surround sound-teknologien Dolby Atmos.

Og mens Zatz Not Funny! på billederne leder efter blandt andet HDMI-stik, så spår Engadget, at der sandsynligvis vil være mulighed for stemmestyring og support i forhold til den kommende nye Sonos-app kaldet S2.

Der gættes endnu ikke på hverken pris eller lanceringsdato. Men netop det kan betyde, at Sonos er tæt på en lancering, forlyder det.

Engadget gætter desuden på, at den redesignede udgave af Playbar meget vel vil blive en kombination af en soundbar og en avanceret smart højttaler. Ganske som den kompakte soundbar Sons Beam – læs vores test af Beam her.

Hvis du i det hele taget er på udkig efter en opgradering af dit lydsystem er Denon på banen med multiroomsystemet Denon Home. 

I vores test er Denon Home et godt bud på et alternativ til Sonos. I “sin helhed er Denon en umoden konkurrent, som du bør holde øje med”, skriver vores egen redaktør John G., i testen.

John G. noterer blandt andet, at “kender du lyden fra Sonos, vil du ikke blive skuffet eller det modsatte over Denon-lyden. Jeg synes ikke, der er den helt store forskel“. Desværre har Denon en række åbenlyse problemer som du kan læse mere om i anmeldelsen.

Vi følger Sonos kommende lancering her på MereMobil.dk.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Sonos har annonceret nyt den 6. maj 2020. Mon ikke der som minimum vil være en præsentation af en redesignet Playbar på plakaten?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer